|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Nindżopesz
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
wrzesien - parka khaki XSWitam
![]() Tym razem mam skromnie na wymiane militarna kurtke typu parka w kolorze khaki wpadajacym w szary, z nitami i cwiekami w kolorze starego zlota. Sklad z metki: 100% bawelny. Kurtka ma odpinany kaptur z odczepianym futerkiem, jest w pelni ocieplana - do wysokosci talii na misiu, ponizej talii ciepla podszewka. Na jednym rekawie jest matowy haft w kolorze kurtki, nie rzuca sie on w oczy. Kupiona w ciemno okazala sie na mnie zbyt kusa, bedzie dobra na drobna i niska osobe. Rozmiar z metki S, oceniam go na XS. Podaje wymiary, kilka centymetrow odchodzi na ocieplenie: dlugosc calkowita: 78 cm ramiona: 38 cm pachy: 43 cm talia: 40 cm szerokosc na dole: 50 cm dlugosc rekawa od pachy: 44 dlugosc rekawa od ramienia: 57 Wishlista: nie mam na oku niczego konkretnego ale zawsze chetnie przygarne ubrania i dodatki w rockowym lub militarnym stylu - czyli czern, szary, khaki, kawowy, bordowy, cwieki, lancuchy, skora, metaliczna nitka itp. Poza tym lubie kroj oversize wiec rozmiar gory jest obojetny, dol XS/S. Ze wzgledu na gabaryty kurtki (czyli koszt wysylki paczka ponad 10 zl) chcialabym wymienic ja na cos konkretnego/przydatnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wrzesien - parka khaki XS
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.