![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wrzesień - Kosmetyki u asiekWitam
![]() Oto moja lista rzeczy, które mam na zbyciu i chętnie się ich pozbędę (wszystkie są nowe i nieużywane, chyba, że obok napisane jest inaczej). Proszę- odpisuj u mnie, ja u Ciebie ![]() Osoba z mniejszą liczbą przekupek wysyła jako pierwsza. Nie wysyłam za granicę. Pozdrawiam ![]() dokładka wymienione Fot. 1. - hipoalergiczny szampon miniaturka Biały Jeleń z naturalnym chlorofilem 50 ml (zużycie widoczne na zdjęciu), - Gliss Kur, Shining Blond Reflex-Glanz-Kur (Nabłyszczająca odżywka bez spłukiwania do włosów blond naturalnych i farbowanych) (zużycie widoczne na zdjęciu), - mydło naturalne Biały Jeleń z lnem, Fot. 2. - błyszczyk Wibo Spicy Lip Gloss, odcień numer 18, Fot. 3. - miniaturka kremu Nivea (użyty kilka razy na usta, więc zużycie minimalne), - poczwórne cienie Joko Eye Shadows Lux (bez aplikatora, minimalne zużycie widoczne na zdjęciu), Fot. 4. - żel do włosów z jedwabiem Biosilk (15 ml), - balsam po opalaniu Sun Ozon (400 ml) - użyty raz na spieczone słońcem ramiona, więc praktycznie jak nowy, Fot. 5. - ochronny krem przeciw odparzeniom Johnson's Baby (15 ml), - mydełko, Fot. 6. - zestaw 3 Kroki Clinique- typ skóry 2, pojemność produktów począwszy od lewej strony: 30 ml, 50 ml, 100 ml (zużycie widoczne na zdjęciu, zostało około połowy, może troszkę mniej), Fot. 7. - Garnier, BB krem, odcień 02 Light, pojemność wyjściowa 50 ml, zostało około połowy, Fot. 8. - miniaturki dezodorantów Dove Men+Care (2 x 35 ml), - miniaturka żelu pod prysznic Dove Men+Care (55 ml), - miniaturka balsamu do ciała w piance Cztery Pory Roku (50 ml), - błyszczyk Ultra Shine Gloss Miss Sporty- kolor numer 001 Podium- użyty dwa razy (zużycie widać na następnym zdjęciu), Fot. 9. zużycie Ultra Shine Gloss, Fot. 10. - dwa czepki (dobre np. po nałożeniu maseczki na włosy) (brak jednego), - zestaw słuchawkowy do Nokii, - cienie pigmenty kupione na all (używany tylko jasny róż 3-4 razy), Fot. 11. - balsam do opalania z masłem kakaowym Dax Sun SPF 10 (ważny do października tego roku, ja go na pewno nie wykorzystam, ale jeśli ktoś jedzie na wakacje gdzieś, to chętnie oddam- jest nowy, więc szkoda żeby miał się zmarnować), - balsam do opalania do skóry wrażliwej Dax Sun SPF 20 (j.w.), - balsam do opalania dla dzieci Dax sun SPF 30 (ważny do 12.2012, nowy), Fot. 12. - żel nawilżająco-łagodzący do nosa Nosolan (3 g), - nawilżający żel intymny Feminum Aktiv z solą sodową kwasu hialuronowego (2 x 4 g), - nawilżający żel intymny Feminum z kwasem mlekowym ( 2 x 4 g).
Edytowane przez asiek1989 Czas edycji: 2012-10-31 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień - Kosmetyki u asiek
coś za clinique ?
![]() |
#5 |
EDUkator
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za - miniaturki dezodorantów Dove Men+Care (2 x 35 ml),
- miniaturka żelu pod prysznic Dove Men+Care (55 ml),?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Byłabym zainteresowana mydełkami w kostce
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Nie, jedyny podkład, który mam to fluid Pharmaceris, pudru nigdy nie miałam.
![]() |
#8 |
siedzę i myślę
|
niestety nic, nie wymieniam się na kosmetyki
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
jakbys coś dorzucała to daj znać bo kosmetyki też mnie interesują
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Taka mała wymiana raczej nie jest opłacalna, jeśli widzisz dla siebie coś jeszcze będę szukała u Ciebie.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie mam Ethernity ma składzie. I upieram się, że nie warto wymieniać jednej próbki perfum selektywnych.
Pozdrowienia
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej, a co chciałabyś mi zaproponować za sukienke?
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Niestety nic, ale dziękuję.
![]()
![]() |
#18 |
Spiritus Movens
|
niestety nie znalazłam nic dla siebie
pozdrawiam ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Znalazłabym może kilka kosmetyków, z tym, że spodnie prawdopodobnie wymienię z inną wizażanką, chyba że coś się zmieni to się odezwę
![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
podobają mi się kosmetyki clinique
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- to proponuje kosmetyki z clinique za kulki, paletke i kosmetyczke avon? pasuje Ci? ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- wlasnie obiecalam komus innemu zrobic zdjecie kulek rozswietlajacych ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
wrzuciłam zdjęcie kulek
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() - Gliss Kur, Shining Blond Reflex-Glanz-Kur (Nabłyszczająca odżywka bez spłukiwania do włosów blond naturalnych i farbowanych) (zużycie widoczne na zdjęciu), - miniaturki dezodorantów Dove Men+Care (2 x 35 ml), - miniaturka żelu pod prysznic Dove Men+Care (55 ml), |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
coś za BB Garniera?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=36966148 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.