|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Super KOsmetyki NOWE MaxFactor Maybelline, clarins wynienie na AVON i inne:)Witam
Na wymiankę mam kosmetyki znanych firm, wiele z nich jest nowych. Podoba Ci się coś? napisz, jednak zobacz najpierw czego potrzebuję. Na dole wszystko jest napisane. Jeśli masz, napisz co masz ![]() Podkład Max Factor Miracle Touch NOWY! Podkład Deborah 24ore połowa (kosztował mnie ok 60 zł) Podkład ESSENCE stay all day wypróbowany Podkład Mayballine praktycznie cały ale baza była używana Puder matujący Rimmel matujący Nowy brązer essence Krem Garnier do bardzo suchej skóry Paletka trzech cieni i dwóch błyszczyków CLARINS Eyeliner czarny BELL Kredka czarna L'oreal Kredka Essence czarna Grzebyk Potrójne cienie fiolety Koralowy cień duży Róż paese pokruszony ale kolor świetny Woda termalna VICHY Pelling i żel matukący Clean&Clear Talc Guerlain Na wymiankę szukam TYLKO Kosmetyki Avon: Maseczki Planet Spa SAKE I RYŻ Perfumy Little black dress, Little red dress, Incandessence , Today i inne, Poczwórne cienie AVON Kremy pod oczy Kredki czarne Puder idealny kolor KOsmetyki innych firm: Podkład Max Factor Lasting Podkład pharmaceris 03 Róż Paleki cieni Perfumy C-thru Nowy tusz Sól do kąpieli Mydło Siarkowe Aloes Balsamy brązujace Z ubrań: Rurki beżowe karmelowe xxs/xs Rurki koralowe i neonowe Sweterki nietoperze oversize
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Super KOsmetyki NOWE MaxFactor Maybelline, clarins wynienie na AVON i inne:)
hej jakie kolory:
max factor miracle touch Podkład Mayballine praktycznie cały ale baza była używana z wish mam: nowe: 1 lub 2 musze zobaczyc musy brazujace do ciala bielenda, balsam brazujacy miraculum
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Super KOsmetyki NOWE MaxFactor Maybelline, clarins wynienie na AVON i inne:)
cos za podklady, tylko jakie odcienie?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos za wode termalna vichy i roz peace?
Zajrzyj do obu watkow ![]()
Prostota jest szczytem wyrafinowania Leonardo da Vinci instagram: emwuwu wymiana Edytowane przez advertisement Czas edycji: 2012-11-06 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
u mnie znajdziesz 4 avon, mam niebieskie
mam tusze sake i ryz
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za Woda termalna VICHY
Pelling Clean&Clear?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
proszę jeszcze raz o pisanie co macie
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
napisałam, u mnie znajdziesz 4 avon, mam niebieskie
mam tusze sake i ryz znajdziesz cos u mnie i wtedy ja poszukam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.