![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Były się pojawił na nowo w moim życiu - jestem załamana . ;(
Kiedys byłam z facetem, on urwwał kontakt na własne życzenie, podobno za bardzo byłam nachalna, zmienił nr. Od niedawna wypytuje moją kumpele o mnie, przychodzi do mnie do pracy gadamy, mówi że nie chce sie kłócić . Po co to robi ? napisałam czy wyjdzie na piwo wczoraj, napisał, że nie , bo on nie chce i ze sie obędzie . Potem ja mu napisałam japa . Bo sie wkurzyłam , on mi na to , że jestem chamska i mam nie pisać pod ten nr, na to ja jemu , że spoko i ma sie wypchać tym nr . Następnie napisał okej wypcham sie i wyłączył telefon. Rano napisał, że nie musze go lubieć on mi nie karze . I że mam nie liczyc na nic wiecej , a ja mu napisałam ze mam kogoś , to odpisał życze szczescia i ze mam sie z nim spotykać i iśc do niego, jak to ogarniacie ?
Napisałam do niego co robi i wgl co tam, nie oddzywa sie już 3 dni, co o tym wszystkim myślicie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Były się pojawił na nowo w moim życiu - jestem załamana . ;(
Yyy, nie wiem, ile macie lat, ale jeśli więcej niż 16, to facet typowy gówniarz. Poza tym, niepotrzebnie zaproponowałaś kino. Jeśli miałby na to ochotę, zapewne sam by to zrobił. W dodatku, skoro wtedy z Tobą zerwał, zmienił nr, to dość logiczne, że raczej się nie zmienił w tym czasie. Bawi się Tobą i Twoimi uczuciami, bo ma świadomość, że jeszcze Ci nie przeszło i ma Cię w garści. A więc najprostsze rozwiązanie, to olać, poszukać normalnego faceta, a nie jakiegoś buraka, który stosuje swoje gierki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ale O CZYM? Jakieś głupawe smsy na poziomie dokuczania z piaskownicy i tyle; po po w ogóle jakikolwiek kontakt z kimś takim?Po co jakieś piwo? kino???
Edytowane przez madana Czas edycji: 2012-06-08 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja bym w ogóle nie reagowała na jego próby kontaktu,i dała dobitnie do zrozumienia ,że jego osoba w ogóle mnie nie rusza.Autorko,nie daj się zmanipulować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
przyszedł do mnie do sklepu i zaczął mówić, że sie nie chce kłócić, gadaliśmy normalnie tak jak kiedyś ... może i mną manipuluje, ale mam cholerną słabość do niego i czuje , że on to wykorzystuje.. przez 2 lata odkąd nie mieliśmy kontaktu zdążyłam o nim zapomnieć teraz znowu łzy się cisną do oczu ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
czuję, że juz się dałam ... pytał czy nadal coś do niego mam, odparłam , że nie ... powiedział, że pewnie kłamie i mi zapewne nie minęło, zaprzeczyłam i powiedziałam, że już mam kogoś na oku ... wtedy w smsach mi napisał '' spotykaj się ze swoim amigo i pisz do niego '' ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ale CO ZNOWU? Przyszedł jakiś gówniarz, gówniarsko się zachowuje, bez sensu smsy- a ty jak nakręcony bączek? Serio za kimś tak zachowującym się można płakać? wzdychać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
uznasz mnie pewnie za idiotke, ale tak . Nadal mi sie podoba , w rozmowie jest inny, inaczej w smsach . Wiem, jestem gówniarą, bo na zdrowy rozsądek powinnam to olać ale nie potrafię . Po co on wgl znowu się pojawił w moim życiu ? -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Po co znowu się Mu narzucasz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Bo wie, że może? że wystarczy gwizdnąć? napisać durnego smsa?
No i jak nie potrafisz olać, wykasować numer, by się nie nakręcać- cóż.... założysz potem kolejny wątek: wrócił, skrzywdził kocham go i co mam robić? Nie rozumiem takich zachowań, ale nie muszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj jestem mądrzejsza o tę wiedzę i mówię Ci z własnego doświadczenia - olej gówniarza. Pobawi się, pobawi i sobie poleci na inny kwiatek. A Ty będziesz płakać. Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak btw - w chwili, kiedy bez słowa zerwałam kontakt, usłyszałam, że jestem żałosnym gówniarzem, no bo jak śmiem tak pana i władcę zignorować? ![]() Edytowane przez willy_nilly Czas edycji: 2012-06-08 o 19:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
masz rację .. mądra z Ciebie kobieta.. gdyby to było takie proste ... eh ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz co, to jest taki typ faceta, który podbudowuje swoje ego tym, że ma świadomość, że na niego lecisz. Wyczuł, że ma Cię w garści i się dowartościowuje być może. Jest gówniarzem i taki związek nie przetrwałby długo, z tego względu, że musiałabyś stosować jakieś gierki, typu: odczekam 2 dni, itd. Bo on jeśli wyczuje, że Ci zależy, to przegrasz. Budzi w Tobie nadal silne emocje, dlatego powinnaś unikać kontaktu, wykasować nr i znaleźć kogoś, z kim zbudujesz normalną relację. Podejrzewam, że jak go olejesz, to zaraz się odezwie, dlatego ważne jest żebyś go ignorowała. Być może kiedyś dojrzeje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
O, matko, dziewczyno, jak na 20-latkę to dziecinna jesteś strasznie? Jaka bajka? Jaki książę? Facet manipuluje tobą, wie, ze może pogrywać, a ty jak bączek mały: kręcisz się, jak ci zagra czy zaesmesuje.
MASZ, NA CO POZWALASZ- a pozwalasz, by facet, który już cię skrzywdził, ba- ty piszesz,że wiesz,że ponownie to zrobi- znowu był koło ciebie.NIKT poza tobą nie jest w stanie tego przerwać. I co to za gadka: "coś" czuję; a czuj sobie, tylko nie nazywaj tego miłością. I sama mu się podkładasz, gadając, że "coś" czujesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie będzie happy endu. To nie ta bajka. Oszczędź sobie łez i zakończ jakiekolwiek dyskuje z nim już teraz. Na dobre Ci to wydzie... I wiesz co? To wcale nie jest takie trudne do wykonania, jak Ci się wydaje... Ja też myślałam, że ochhh, nie dam rady... ale wiesz co? W chwili zrywania znajomości poczułam taką siłę i determinację... Miałam w tamtym czasie już innego faceta i z nim też zerwałam. (Dwa zerwania w jednym. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez willy_nilly Czas edycji: 2012-06-08 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------
[/COLOR] witaj, masz rację, pytał sie mnie czy mi z nim przeszło , ja zaprzeczyłam , on był przekonany , że nadal coś do niego czuje . Wiedział to lepiej ode mnie i sie nie mylił . Ale masz rację, podobnie myśle do Ciebie . Olewka działa na niego świetnie, gdy sie nie oddzywałam przez ten czas sam przyszedł .. więc po co ? podbudowac ego ? troche to dziecinada jeśli tak ;][/QUOTE] To działa na takiej zasadzie, że zazwyczaj jak nas ktoś olewa, to bardziej do niego lgniemy. Sama mówisz, że jest przekonany o tym, że dalej coś do niego czujesz, a w Twoim zachowaniu szuka potwierdzenia tego. Tak naprawdę takie osoby są z reguły zakompleksione, niepewne siebie. Ale trwałej relacji z nim nie zbudujesz, bo tak jak mówię, on bardziej to traktuje na zasadzie zabawy, chce sprawdzić, czy może ingerować w Twoje życie, czy nadal jesteś w niego zapatrzona. Sama napisałaś, że zerwał, bo stwierdził, że byłaś nachalna. Już wtedy wiedział, że może robić co chce, bo wpadłaś po uszy. Faceci szybko wyczuwają desperację dziewczyny w pewnym sensie, a ci którzy są gówniarzami (jak ten), wykorzystują to. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz ja za bardzo jestem emocjonalną osobą i wszystko zaraz biore do siebie . Nie potrafie w takich sytuacjach myśleć racjonalnie i działam pod wpływem impulsu , mówie co czuje , nie potrafie ukrywać swoich emocji, chociaż tak bardzo bym chciała . Więc myślisz, że tylko chciał się mną zabawić ? z początku myślałam, ze chciał kontakt odnowić na zasadzie hej hej , ale gdy po raz drugi przyszedł do mnie do zakładu pracy i rozmawialiśmy miałam mętlik w głowie . Burza mózgu bez kitu . Bo to tak łatwo pisać, ja wiem, że powinnam mu powiedziec spie... nie przychodz, nie mamy o czym gadać, ale osoba która nie była w takiej sytuacji nigdy nie wie jak to ciężko . ;/ ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ja byłam i wiem, że... ciężej jest cierpieć permanentnie i dać sobie wiercić nożem w ranie niż zadać sobie jeden zdecydowany cios, wyciągnąć ostrze i zająć się opartunkiem, żeby się już goiło.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
[/QUOTE]
wiesz ja za bardzo jestem emocjonalną osobą i wszystko zaraz biore do siebie . Nie potrafie w takich sytuacjach myśleć racjonalnie i działam pod wpływem impulsu , mówie co czuje , nie potrafie ukrywać swoich emocji, chociaż tak bardzo bym chciała . Więc myślisz, że tylko chciał się mną zabawić ? z początku myślałam, ze chciał kontakt odnowić na zasadzie hej hej , ale gdy po raz drugi przyszedł do mnie do zakładu pracy i rozmawialiśmy miałam mętlik w głowie . Burza mózgu bez kitu . Bo to tak łatwo pisać, ja wiem, że powinnam mu powiedziec spie... nie przychodz, nie mamy o czym gadać, ale osoba która nie była w takiej sytuacji nigdy nie wie jak to ciężko . ;/[COLOR="Silver"] Wiem, rozumiem, że czasami ciężko jest komuś powiedzieć, żeby się odwalił, jeśli coś się do niego czuje. Ale w tym wypadku, on nie ma dobrych intencji, dlatego nie marnuj czasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak łatwo dziewczyny wmawiają sobie często urojone kompleksy, zamiast podbudowywać się psychicznie szukaniem w sobie dobrych stron, któe ma KAŻDY człowiek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
wiesz ja za bardzo jestem emocjonalną osobą i wszystko zaraz biore do siebie . Nie potrafie w takich sytuacjach myśleć racjonalnie i działam pod wpływem impulsu , mówie co czuje , nie potrafie ukrywać swoich emocji, chociaż tak bardzo bym chciała . Więc myślisz, że tylko chciał się mną zabawić ? z początku myślałam, ze chciał kontakt odnowić na zasadzie hej hej , ale gdy po raz drugi przyszedł do mnie do zakładu pracy i rozmawialiśmy miałam mętlik w głowie . Burza mózgu bez kitu . Bo to tak łatwo pisać, ja wiem, że powinnam mu powiedziec spie... nie przychodz, nie mamy o czym gadać, ale osoba która nie była w takiej sytuacji nigdy nie wie jak to ciężko . ;/[COLOR="Silver"]
Wiem, rozumiem, że czasami ciężko jest komuś powiedzieć, żeby się odwalił, jeśli coś się do niego czuje. Ale w tym wypadku, on nie ma dobrych intencji, dlatego nie marnuj czasu ![]() ![]() w dodatku jego siostra do mnie pisała, że on nie chce mieć ze mną żadnego kontaktu, ciekawe co by powiedziała na to teraz ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.