|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Odchudzamy się !
Witam
![]() Heh . Chciałabym schudnąć 40 kg . Wiem , dużo . Ale muszę . Już nie mogę na siebie patrzeć . Wszędzie jakieś tłuszczyki się wylewają . ![]() Mój cel to 55/50 kg . Mam 165 wzrostu . Jest jeden problem . Nie mam czasu uprawiać sport , bo jeszcze chodzę do szkoły i późno wracam . ;/ Mam nadzieję , że mi się uda . ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzamy się !
Witaj.
Przyznam szczerze, że może być trudno zrzucić tak dużo kilogramów bez ćwiczeń. Opowiedz może jaki masz pomysł żeby tego dokonać ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Poza tym wymówka w stylu 'nie mam czasu ćwiczyć' to średnia wymówka. Jeśli z takim podejściem zaczynasz odchudzanie to nie wróżę sukcesu.
![]() ![]() Ja studiuję w innym mieście, do którego codziennie dojeżdżam prawie półtora godziny, na uczelni jestem czasami i całe dnie, po czym wracam do swojego miasta, muszę jeszcze zrobić sobie jedzenie, codzienne czynności, ogarnąć naukę na następny dzień a jakoś znajduję chociażby parę minut dziennie na odpowiedni trening, taki, na jaki mi starczy czasu. Możesz zawsze wstać 30 minut wcześniej lub zrobić ćwiczenia przed snem. w najgorszym wypadku możesz robić np. 10-10-10 tj 10 pompek, 10 wyskoków, 10 przysiadów za każdym razem, kiedy wychodzisz z pokoju. ZAWSZE znajdzie się na to czas, wystarczy odpowiednie podejście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
po 1 zdrowe odżywianie no i zrezygnuje z pary dodatkowych lekcji , żeby zapisać się na jakiś areobik . ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
no masz racje , tylko że u mnie jest mało czasu . mam prawie cały czas zajęty czas . jakieś zajęcia , szkoła . chyba będe musiała zrezygnować z paru zajęć i zabrać się za siebie . ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Cześć przyłączam się do wątku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Ważę około 88kg i mam 176cm wzrostu.. ![]() Halo jest tu ktoś??? ![]() Edytowane przez czekoladka176 Czas edycji: 2012-05-12 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Szukałam na YT i znalazłam . ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Witam!
![]() Truskawka dasz radę, wierzę w Ciebie. I zdaję sobie sprawę, że będzie ciężko, ale czego sie nie robi dla wymarzonej sukienki rozmiar 38, nie? ![]() ![]() ![]() Także jeszcze raz powodzenia ![]()
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Pindzin mamy podobną wagę i podobny cel
![]() Dasz radę, najważniejsza jest silna motywacja i "wciągnięcie" w zdrowy tryb życia. Nie mając czasu na ćwiczenia możesz początkowo odrzucić wszystkie słodycze, napoje gazowane, napoje te słodkie i zrezygnować z chleba białego oraz ziemniaków. Bez ćwiczeń schudłam takim sposobem 18kg. Oczywiście piję czerwoną herbatę i w miarę możliwości dużo spaceruje. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Pindzin u mnie też bardzo podobnie, tylko startuję z 66. a cel identyczny i chętnie się przyłączę
![]() truskawka998 masz jakiś sprecyzowany plan na to "zdrowe odżywianie"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Odchudzam się!! Ale od teraz to już tak na całego bez wymówek. Taka duża jeszcze nie byłam i nie chcę już być. Mam do was pytanie, co zrobić by nie podjadać między posiłkami bo to jest moja najgorsza słabość i z tym nie wiem jak sobie radzić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Mikados,może jak bedziesz miala ochote cos zjesc miedzy posilkami zjedz np.jabłko,albo jakies warzywo.Ja ostatnio w jakiejs piekarni kupilam takie platki owsiane,które są zlepione w takie kulki.Są pyszne smakuja jak batoniki,a są zdrowe
![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja również się przyłącze, jeśli pozwolicie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Vaia a ile ważysz teraz? znam, bo mam podobny problem. spędzam cały dzień w szkole, więc rano śniadanko, potem coś, obiad lekki, zajęcia na siłce/ fitness/ taniec i jeszcze coś zjeść i spać. Ale staram sie jakoś to zrównoważyć i nigdy nie chodzić bardzo głodną bo to się źle konczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
aza3994 teraz ważę 77 kg przy wzroście 173 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Widzę, że problem dodatkowych kilogramów dotyka wiele z nas :P Ja przyznam, że 3 lata temu ważyłam 90 kg, w chwili obecnej 66 przy wzroście 173 cm. Też chcę zrzucić kilka kg... chociaż 6
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() a oprócz tego biegałam 40 min i siłownia ba brzuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
U mnie dziś mega kiepsko, stanowczo za dużo zjadłam :/
Fajnie, że jest takie forum gdzie można "spotkać" osoby które mają takie same problemy ![]() Od jutra ponownie wracam na właściwą ścieżkę - pilnowanie siebie i swojej chęci jedzenia. Jak nie jem to nie jem za to jak już wpadnę w "szał" jedzenia to pozwalam sobie na zbyt wiele - to jest okropne :/ Tzn źle powiedziałam, jak nie jem dodatków to nie jem a jak się skuszę na "mały talerzyk czegoś" to potem tych dodatków coraz więcej :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
no u mnie podobnie ze słodyczami, jak się zawezmę i przetrwam pierwszy tydzień bez łakoci to potem jest juz ok i mnie nie ciągnie. a jak kurczę na ciasteczko jedno się skuszę to potem cały czas bym jadła i nie mogę przestać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
U mnie dziś w miarę ok, szkoda tylko że się przeziębiłam i jakoś o jedzeniu nie myślę. Ale wczoraj niestety dopadły mnie wafelki w czekoladzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Ja słodycze to chyba z rok temu jadłam, tzn. batona swojego ulubionego - 3bita nie pamiętam już smaku prawie
![]() ![]() Ale dziś obudziłam się z silną motywacją więc spowrotem wdrążę się w plan dnia swój : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Można dołączyć? =)
Wzrost: 182 cm, waga: 82-84 Cel: cieszyłabym się z 78, ale marzenie to 68 =) Moim problemem jest podjadanie z nudów i nie umiem się zmusić do ćwiczeń Najbardziej przeszkadza Mi brzuch, reszta mogłaby nawet zostać tak jak jest. Najbardziej boje się tego ile spadnie Mi z cycków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hejka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Ja zrezygnowałam z gazowanego i słodyczy (oprócz lodów i kakao) i ćwiczę 8 minut na nogi i pośladki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
ja sie przylaczam. mam 164cm wrostu i waze 53 kilo. musze zejsc do 49kilo. jestem dosyc filigranowa i mam taka budowe ciala ze pare kilo wiecej i juz wygladam okropnie. nosze teraz 36 ale jesli chodzi o spodnie to sie czesto nie mieszcze w 36. jak narazie schudlam 1kilo. poprostu malo jadam. ale najgorsze jest to ze siedze teraz caly czas w domu i choc nie jestem glodna to wiecznie mam ochote na cos. ale zauwazylam ze najlepsze jest zapisywanie kazdego dnia co sie je. i pomiedzy posilkami picie wody z cytryna. takze zaczynam od jutra . teraz zjem se owoca i przez caly wieczor tylko woda.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie,
zapraszam koleżanki do zapoznania się z naszym wątkiem wspólnego odchudzania. Zdrowe odżywianie, ćwiczenia a pyzatym przyjazna atmosfera i wsparcie koleżanek z forum. Co miesiąc się ważymy i sprawdzamy rezultaty naszych zmagań w walce o piękną sylwetkę. Jeśli macie ochotę przyłączyć do Nas w walce z zbędnymi kilogramami to zajrzyj do Nas- może akurat ci się spodoba i zechcesz dołączyć. Zapraszamy Wspólnie schudniemy- od 1 wrzesnia zaczniemy! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=639046
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.