![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
uszyłam bluzeczke w stylu punk:)
uszyłam bluzeczke w stylu punk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: uszyłam bluzeczke w stylu punk:)
to raczej nie mój styl ale bluzeczka wyglada ciekawie.mi niestety brakuje cierpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Bardzo fajna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hm trudno powiedziec bo szyłam ją na raty-może 3h..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
bardzo ladny przod
z jakiego materialu uszylas to cudo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A jest szansa na wykrój tej bluzeczi? ~
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kurcze z wykrojem będzie ciężko bo ja zawsze na oko szyję bluzeczki- pierwotnie to był duży golf- wyciełam golf, rękawy .... ubrałam na lewą stronę - pospinałam szpilkami boki i w ten sposób dopasowałam rozmiar, naprawdę nie mam wykroju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-05
|
Bradzo ładna bluzeczka, ty naprawdę masz talent do szycia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jak to jest bluzeczka punkowa,to ja jestem święta. Ubierz do tego jakieś punkowe(ale pawdziwie punkowe) spodnie,albo spódniczkę z jakimś łańcuszkiem przy boku...Wtedy strój nabierze punkowość,że tak powiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Bardzo ladnie Kodeinko kochana!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
czesc Kodeino,
tak sobie śledze Twoje poczynania ![]() ![]() ja ostatnio bylam pierwszy raz w ciuhlandzie i za 16zł kupiłam sobie na wage caly wór ubran ![]() a na wycenie kupiłam sobie za 12zł spodniczke jakiej nikt nie ma i za 14zl bluzke w stylu indyjskim ![]() te sweterki na wage byly za duze na mnie,wiec zmiejszylam je ![]() wogóle fajnie byłoby zamieszczac na forum zdjecia rzeczy przed przeróbka i "po". ![]() a oprocz tego, że przerabiam ciuszki to też szyje.Udało mi sie uszyć pare topów na lato, 1 pare spodni i 1 torebke ![]() pozdrawiam!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Znalazlam taka stronke z pomyslami, moze sie komus przyda
ohmystars.net/craft/tshirts2.html Po lewej stronie u gory sa rozne pomysly, jak ze zwyklej bluzeczki zrobic cos ciekawego, np halter halter2 50s halter itd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Oddity już chciałam przejżeć Twoje inne wiadomości - bo przyznam Twoja wypowiedź nie jest miła- no ale jest tak jak sie spodziewałam - jesteś nowa- a więc witaj
![]() Czeresienko dziekuje bardzo ![]() Aha 19 - plis plis plis zamieść fotki Swoich przerobionych ciuszków ![]() Czerwona dziekuje bardzo za super stronke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
oki jak tylko zrobie fotki to je tu zamieszcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nie ma sie czego wstydzić - na wizażu dziewczyny zawsze miło przyjmują hand made
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
no dobra
![]() najpierw zamieszczam moje nabytki z ciuchlandow,wszystkie te rzeczy kosztowaly mnie 16zl(oprocz tej pomaranczowej bluzeczki-ona byla wyceniona na 14zl) i tutaj zwracam sie do Was Dziewczyny-może macie jakies pomysły jak ozdobic te jednokolorowe bluzeczki? 1 zdjecie- dwie bluzki,bardzo leciutkie, kazda po mniej niż 2 zł 2 zdjęcie- sweterek azurkowy-podobny widziałam w h&m za ponad 100zł,kupiony za ok.2-3zł i pomarańczowa bluzka 3 zdjecie - dwie bluzki - granatowa h&m i czarna guess -te zamierzam jakoś ozdobić - obie mają glębokie kolory a nie takie jak wyszły na zdjęciu, czyli wyblakłe ![]() dałam jakieś 2zł/sztuka 4 zdjęcie - dwa sweterki - czarny jakby z białą wełną (gdzieniegdzie) benettona - chce ozdobić ![]() ok.2-3zł sztuka 5 zdjęcie - blękitna rozpinana bluzeczka,która oczywiście zamierzam ozdobić ![]() około 2zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
no to teraz zamieszczam moje "dziełka"
tylko sie nie śmiejcie ![]() wiem,że zaszewki są krzywo,zamek też koślawo wszyty,ale musicie zrozumieć - ja nie kończyłam żadnych kursów krawieckich, ani nawet wykrojów gotowych nie miałam, poprostu usiadłam do maszyny (którą na początku nawet nie umiałam sie obsługiwać) i zaczęlam szyc oj kolejnosc zdjec sie pomieszala :/ już poprawiam opis: pierwszym moim dziełem jest bluzka na zdjeciu trzecim, która uszyłam z dwóch 20-letnich apaszek mojej babci i pociętej satynowej koszuli do spania - szkoda mi było kupować specjalnie materiału żeby niszczyć ![]() kiedy ją szyłam-listopad 2004 cekiny i koronki nie były jeszcze tak modne jak teraz,wtedy jeszcze nie było takich bluzek niemal na każdej dziewczynie. ![]() to samo tyczy sie pozostałych bluzek z cekinami,które też szyłam zimą zdjecie 2 - z podszewki nr 1- tutaj już postanowiłam kupić satyne na resztkach ![]() na ostatnim zdjeciu moja najnowsza bluzka ![]() Edytowane przez aha19 Czas edycji: 2005-06-23 o 18:40 Powód: dopasowanie opisu do właściwej kolejności zdjęc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Asiu śliczne są Twoje zdobycze - mnie najbardziej podobają się bluzeczki z 1 zdjęcia i ostani sweterek - super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
no to teraz dowaliłaś !
![]() ![]() ![]() ![]() możesz otowrzyć butik z bluzeczkami - zaręczam chętne sie znajdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
dzięki,dzięki
![]() właśnie normalnie w sklepie to bym nie kupiła takich zwyklych - jednokolorowych, ale myśle sobie - co mi tam!!! za 2zł/szt. moge poszaleć, zwłaszcza, ze jakość super,no i nie mówiąc o tym,że można podszkolić ozdabianie ciuszków jutro znowu ide do ciuhlandu ![]() ![]() pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
ach, dzięki Kodeino!!
chyba normalnie bede zamieszczać tu każde swoje dzieło ![]() a butiku to raczej bym nie otworzyła - bo kto by chciał krzywe,niewykończone overlockiem bluzki ,hehe ![]() pozatym nie miałabym sumienia tak owe sprzedawać gdzies na dysku mam jeszcze fotke torebki - tu mistrzynią jesteś Ty Kodeino ![]() o jest i torebka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cudna torebka
![]() ![]() koniecznie zamieszczaj fotki tego co uszyjesz - dla mnie i dla innych dziewczyn to zachęta i inspiracja ![]() ![]() a forum" zrób to sama" nadaje sie to tego wyśmienicie ... na fotkach nie widac tych niedociągnięc o których piszesz, a wręcz przeciwnie bluzki wyglądają jak stworzone przez fachową ręke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
aha i jeszcze jedno
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Wow, dziewczyny.... zdolniachy z Was! Ale pozytywnie pobudzacie moją wyobraźnię - jak tylko skończę z egzaminami (a niestety do 7.07 nie mogę nawet wychylić nosa spoza książek...), idę do jakiegoś second-handu i zaczynam polowanie! A potem będę się modlić, zeby Bozia dała mi choć jedną dziesiątą waszego talentu i fantazji
![]() Kodeina, Asia - wasze bluzeczki to małe dzieła sztuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
dziękuje za komplementy
![]() a wiesz Kodeino, że ja teraz tez nie lubie cekinów ![]() ale jak szyłam te bluzki to bardzo lubiałam, zrobiłam sobie nawet zapas różnokolorowych ![]() teraz wole wyszywać koralikami i ucze sie haftować muliną,ale narazie jeszcze mi to nie wychodzi zbyt dobrze ![]() ![]() no własnie,a co mam zrobić z tymi bluzeczkami,jak je ozdobic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
eh chyba nie bede odzywac sie w sprawie ozdabiania bo patrząc na Twoje uszyte bluzeczki - starannośc wykonania i wykończenia - sama napewno wiesz co doszyc, naszyc, wyszyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem fatalna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Asiu szczena mi opadla !!! nie dosc ze super pomysly (bluzka z babcinych apaszek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.