![]() |
#1 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Sierpień-wrzesień kosmetyki & ciuchy
NIEAKTUALNE
Witam, kosmetyki, które mam do wymiany: Dokładka: 1. Nowa paletka kanadyjskiej firmy Quo, zawierająca 4 cienie, róż, rozświetlacz, lusterko i zestaw pędzelków z magnetyczną rączką. 2. cień Catrice Absolute Eye Colour 440 Ice Wide Open, zużycie minimalne, parę razy i lakier Essence z letniej kolekcji Ready for Boarding 05 Destination Sunshine (mam też Beauty on Tour, koralowy jakby co) 3. Hmm to takie coś do włosów, nie wiem jak to się nazywa - nieużywane. 4. krem Dermedic Hydrain2 użyty kilka razy, ubytek niewielki, bo krem jest gęsty - ZDJĘCIE NA ŻĄDANIE, najchętniej za inny krem mocno nawilżający/półtłusty (Iwostin sensitia byłby już w ogóle ekstazą ![]() Z góry przepraszam za jakość zdjęć, robione telefonem. Ubrania: 1. Czarny, ażurowy cardigan 2. Granatowa, wiązana indyjska bluzka 3. Czarna indyjska tunika z haftem 4-5. Dwie spódniczki mini w kratę Wszystko to rozmiar 36/38. Mam więcej zdjęć, więc gdyby ktoś był zainteresowany, to mogę przesłać ![]() Jestem w stanie wymienić dużo z tych rzeczy za jasny podkład albo BB krem, nie musi być nowy i cały. Pilnie poszukuję!! Edytowane przez Rainberry Czas edycji: 2012-10-19 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień-wrzesień kosmetyki & ciuchy
coś u mnie za nyxa, odżywkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 3?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
benefitu nie wymieniam a salmona już wymieniłam. A róz mam jedynie Catrice jeśli chodzi o ten w kremie.
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- mam wibo extreme nails 48 lub 304 na zbyciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za podkład, odżywkę i bluzkę indyjską?
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład i odżywkę ?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1345742980
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Blessed be the fruit
|
Nie no, czemu nie wchodzi...
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- A "prawie" fioletowa, czyli? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za
3. Odżywka Chantal Intensis Moisture - hit KWC mniej niż połowa (nie widzę , więc określam po ciężarze)
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
ymm mnie głównie interesował podkład.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hm, może gdybyś powiedziała mi o tej bazie coś więcej
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej, Dzięki za odzew. Jeśli chodzi o werniks to widzę,że trzeba go do spękań używać z innym preparatem, któego nie posiadasz..... Jakie on ma właściwości?? Czemu służy??
Najbardziej interesowałby mnie preparat 3w1 i serwetki. Jak długo jest Heritage?? Pytam, bo swojego kleju mam jeszcze połowę i nie wiem, czy warto w tej chwili nabywać kolejny preparat tego typu. Wie,m, że służy jeszcze jako podkład i lakier, ale dla mnie najlepiej sprawdzałby się raczej jako klej. Co do farb, to widzę że masz znacznie droższe niż te, które ja używam (Renesans), więc nie wiem, czy się dogadamy. Może zapytam najpierw co byś za te wszystkie rzeczy ode mnie chciała?? Jeśli to będą jakieś rzeczy na których nie będzie mi bardzo zależało to chętnie się wymienię ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Ehhhh........myślałam, że może coś z ciuszków sobie wybierzesz.....Te kosmetyki, które wymieniłaś niespieszy mi się wymieniać, a "Twierdzy......" już niestety nie mam. Także trudno, może innym razem. Ale dzięki za propozycję ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, na razie nic
![]() |
#21 |
Blessed be the fruit
|
Kurczę, taką malinę to ja mam...:/ naprawdę chce się pozbyć Illi, nie masz nic jeszcze poza wątkiem? Żadnych cieni, nic?
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Ooo, wprawdzie nie orientuję się, co to ale brzmi ładnie i jeszcze ten cień do brwi... To pw?
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
tak mogę to wymienić na podkład, z tym że teraz mnie nie będzie do wtorku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Blessed be the fruit
|
Owszem, trupioziemista
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
tak, jak dla mnie może być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Blessed be the fruit
|
To na co miałaś się wymienić z inną wizażanką?
![]() edit: już rozumiem ![]()
I'll show you... ... the dark side. Edytowane przez Ingran Czas edycji: 2012-08-24 o 20:28 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
całkiem ciekawa rzecz
![]()
![]() |
#27 |
Blessed be the fruit
|
Ależ oczywiście
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
której szminki? Lancome czy Vincent Longo?
![]() |
#29 |
Blessed be the fruit
|
Hahaha, a więc: Neutrogena, Miss Sporty i odlewka Miśki za paletkę i odsypkę. Zgadza się?
![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
a dorzuciłabyś odżywkę?
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- ok, mogę wycofać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- jasne, rozumiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.