![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki Yves Rocher, Mariza,Flormar
Nieaktualne
Witam wszystkich serdecznie ![]() Oto co mam na wymianę: KOLORÓWKA
1. Wibo Extreme Nails-kolor morski/zielony- użyty 3 razy 2.Mariza -kolor 07- raz użyty Uwaga! Nie odmieniam się. Osoba mająca mniej niż 15 przekupek wysyła pierwsza. Jeśli w drodze wymiany dostanę przeterminowany produkt- wystawiam negatywa Szukam: -hydrolaty -oleje, olejki -błyszczyki Gosh -kremy z wysokim filtrem np. soraya (nowe) -bronzery niebłyszczące -ziemia egipska -róże sleek -cienie inglot, nyx -kredki żelowe avon -perfumy -płyny do płukania jamy ustnej -płyny micelarne -cześć kosmetyków jestem w stanie oddać za widokówki (z widokami) ![]() -i wszystko co mi wpadnie w oko ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-04-07 o 13:05 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki Yves Rocher, Mariza,Flormar
Coś u mnie za YR Vanille Noire edp
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Kredka Essence z limitowanej serii metallics- srebrna, raz ostrzona. Puder ryżowy Mariza- sypki, transparentny. Użyty 1 raz. 5 g Żel YR Ziarna kawy- 200 ml, nowy YR Vanille Noire edp- zużycie ok 2-3 ml z 30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj może znalazłabyś coś u mnie za:
roletkę avon i/lub tusz do rzęs mariza i/lub vanille noir proszę odpisz u mnie pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32679453 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Cienie Flormar -paletka odcieni różu, kolor p043. Cienie użyłam raz, ale też raz mi spadły przez co minimalnie ucierpiał jasny róż (zdjęcie), gramatura 14 g
Flormar Terracota Powder- bronzer, użyty ok 3 razy, zużycie niewidoczne. 9g Mineralny podkład ryżowy Mariza-nr 1 jasny beż, zostało 3/4 opakowania (z 4g). Puder ryżowy Mariza- sypki, transparentny. Użyty 1 raz. 5 g YR Woda toaletowa malionowa- pozostało 3/4 opakowania z 20 ml
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2012-03-02 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Cienie Flormar -paletka odcieni różu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za flormar terracota i puder ryżowy?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za:[*]Żel YR Kwiat bawełny z Indii- 200ml, nowy[*]Żel YR Ziarna kawy- 200 ml, nowy ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cześć, coś za
YR Vanille Noire edp- zużycie ok 2-3 ml z 30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za
Puder ryżowy Mariza- sypki, transparentny. Użyty 1 raz. 5 g Żel YR Kwiat bawełny z Indii- 200ml, Nabłyszczacz z jedwabiem do włosów Marion- pozostało ok 3/4 opakowania, 75 ml ? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
YR Vanille Noire edp- zużycie ok 2-3 ml z 30 ml Flormar Terracota Powder- bronzer, użyty ok 3 razy, zużycie niewidoczne. 9g Żel YR Kwiat bawełny z Indii- 200ml, nowy Żel YR Ziarna kawy- 200 ml, nowy ?? ![]() zapraszam do obu wątków ! ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
Żel YR Kwiat bawełny z Indii- 200ml, nowy Żel YR Ziarna kawy- 200 ml, nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za
Cienie Flormar -paletka odcieni różu, kolor p043. Cienie użyłam raz, ale też raz mi spadły przez co minimalnie ucierpiał jasny róż (zdjęcie), gramatura 14 g Flormar Terracota Powder- bronzer, użyty ok 3 razy, zużycie niewidoczne. 9g? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za vanille noire lub brązer flomar ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=596872[/QUOTE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Iza243 nic nie znalazłam
![]() charlotte89 niestety nic ![]() lena44 niestety nic nie znalazłam ![]() awunia nic ![]() Allekssandr91 nic nie znalazłam ![]() kiicik nic ![]() braworka nic ![]() malaMigotkAaa nic ![]() lethe69 niestety nic ![]() pati1310 niestety nic ![]() Za chwilę odpiszę reszcie, jestem w trakcie przeglądania waszych wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie
![]() Odpowiednik Flowerbomb Mineralny podkład ryżowy Mariza-nr 1 jasny beż, zostało 3/4 opakowania (z 4g). Puder ryżowy Mariza Brązer Flormar
![]() |
#23 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avon Allways 30 z 50ml Czy taka wymianka by Cię interesowała? Pozostałe kosmetyki są wstepnie zarezerowane dla dziewczyn, które były pierwsze. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za vanille noir?
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cytat:
Obecnie tamten jest w rezerwacji co powiesz wiec na Podkład przeciwzmarszczkowy Giordani Gold(w słoiczku) Kolor Porcelain 16968 w kartoniku NOWY Opinie na KWC Wysuwany pędzel np do pudru.Idealny do torebki.Edycja GG/limitowana NOWY za zaznaczone na czarno rzeczy |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie się z Tobą wymienię
![]() A więc tak : błyszczyk Yves Rocher i Książka Michała Tombaka za: roletkę avon Passion Dance i Tusz do rzęs Mariza 3D. Jeśli taka wymiana Ci odpowiada zapraszam na Pw. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej mnie ani nie wymieniłaś ani u mnie nie odpisałaś, więc podbijam
![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam ![]() ![]() Niestety nic ![]() Myslę, że tak- a co Ciebie interesuje u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.