![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 57
|
![]() nieznajomy z poci±gu, dziewczyny pomó¿cie :)
witam was
![]() a wiêc... moim problemem jest pewien nieznajomy który je¼dzi tym samym poci±giem co ja, wysiada przede mn±. dodam ¿e doje¿dzam do szko³y poci±giem, on z tego co widze- do pracy ![]() jaki¶ czas mu sie przygl±dalam, potem zacz±³ sie u¶miechaæ ![]() jak dla mnie to idea³ faceta ![]() ![]() ![]() no i problem tkwi w³a¶nie w tym ¿e on tylko siê u¶miecha.. nie wiem jak go przyci±gn±æ, jak go sk³oniæ do tego ¿eby podszed³ do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() wiêc- dziewczyny pomó¿cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 600
|
Dot.: nieznajomy z poci±gu, dziewczyny pomó¿cie :)
Podchodzisz i pytasz czy nastêpnym razem mo¿ecie umówiæ siê na kawê/spacer. Jak siê zgodzi to sytuacja sama siê potoczy dalej.
A jak odmówi to albo kogo¶ ma albo najzwyczajniej w ¶wiecie nie jest zainteresowany i tyle. Odwagi! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 105
|
Pytanie kto pierwszy wsiada to poci±gu. Je¶li pierwszy on wsiada lub wsiadacie na tej samej stacji, to spróbuj prostej sztuczki. Musisz mieæ teczkê z jakimi¶ papierami, najlepiej gdzie¶ ok 20-30 str. Nie wa¿ne co bêdzie na nich napisane ale co¶ musi byæ. I teraz akacja w³a¶ciwa: podchodzisz do jego miejsca i pytasz siê czy jest wolne obok (u¶miech), kiedy powie, ¿e tak to "przez przypadek" te papierzyska Ci wylatuj± i co¶ tam siê rozsypuje. Zbieraj±c to postaraj siê go przez przypadek dotkn±æ, z zalotnym u¶miechem rzucasz tekst " Przepraszam jestem dzi¶ taka roztrzêsiona" albo jesli masz wiêcej odwagi "Zawsze mi dr¿± d³onie na widok przystojnego faceta". I w tym momencie zaczynasz siê modliæ by podchwyci³ i zacz±³ kontynuowaæ rozmowê.
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 003
|
hmm to ze sie usmiecha nie znaczy od razu ze cos z tego bedzie i ze sie mu podobasz (choc tak tez moze byc
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 766
|
Hm, a mo¿e sama przysi±dziesz siê i powiesz co¶ w stylu : "Czêsto siê widujemy, czas najwy¿szy przej¶æ na nastêpny poziom " ? I do tego piêkny u¶miech
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wiêc tak- rano go nie widzê, on je¼dzi wcze¶niej. widzê go w drodze powrotnej. zale¿y mi na tym ¿eby to on do mnie podszed³. chce go jako¶ przyci±gn±æ tylko jak ? ja napewno nie podejde- oj nie
![]() ![]() co zrobiæ ¿eby zobaczy³ ¿e mi sie podoba? ¿e chce go poznaæ ? ![]() a co do tego ¿e sie u¶miecha- tak jak ju¿ mówi³am obserwuje go od d³u¿szego czasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 134
|
wWejd¼ z ksi±¿k± i przechodz±c ko³o niego upu¶æ j±. Papiery s± jeszcze lepsze. Od razu mo¿esz zacz±æ rozmowê: ¿e ci±gle ci siê to zdarza, ¿e roztargniona co¶ tam ale ¿e chyba kojarzysz go, ¿e te¿ ci±gle je¼dzi tym poci±giem i zapytaæ czy do szko³y czy do pracy itd. A jak praca to gdzie pracuje itd. Po drodzê siê gdzies przedstawiæ i potem ju¿ mo¿na z miejsca zaczynaæ konserwacje nastêpnym razem.
Hahaha to jest mój jedyny pomys³ bo jestem z natury "upuszczalska"(ci±gle mi co¶ spada i ludzie pomagaj± mi zbieraæ) i tyle ludzi ile przez to pozna³am... ho ho! edit: o sorry, widzê ¿e kto¶ ju¿ napisa³ o upuszczaniu! wybacz! ![]() ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2010-06-18 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hmmm a¿ taka odwa¿na nie jestem
![]() zaraz by³o by widaæ ¿e to specjalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 268
|
Cytat:
Cytat:
£ajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 843
|
Cytat:
Przepraszam, ale nie mog³am siê powstrzymaæ. Czego oczekujesz od wiza¿anek? Skoro nie chcesz do niego podej¶æ jako pierwsza, zagadn±æ lub zrobiæ jakiegokolwiek ruchu w jego stronê, to u¶miechaj siê dalej i czekaj a¿ sam siê na to zdecyduje. Sama piszesz, ¿e taka sytuacja trwa od d³u¿szego czasu, gdyby chcia³ to by do Ciebie zagada³. Albo co¶ zrobisz albo bêdziecie tak je¼dziæ i siê u¶miechaæ bez ¿adnych konkretnych rezultatów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 426
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
co mo¿na jeszcze zrobiæ oprócz u¶miechu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 775
|
zagadaj,bo bêdziesz ca³e ¿ycie ¿a³owaæ,a tak bêdziesz wiedzia³a cyz co¶ z tego bêdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 134
|
Podnie¶ rêkê i pomachaj :P najpierw siê zdziwi a potem przyjdzie. Mo¿esz powiedzieæ ¿e go z kim¶ pomyli³a¶ a potem zagaiæ jak±¶ rozmowê. Ale je¶li nawet kartek nie bêdziesz umia³a dla niego upu¶ciæ to raczej wiêcej rad nie mam :P
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 660
|
Podej¶æ i zaprosiæ na kawê.
Czego siê boisz?
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 274
|
Alez problem
![]() ![]() Faceci bywaja nie¶miali. Prawie 4 lata temu wpad³ mi w oko pewien koles. Tez sie glupkowato do mnie usmiechal. Podesz³am, zapyta³am, czy da mi swój numer telefonu, numer gadu (stwierdzi³am, ¿e o buta juz pytaæ nie bede ![]() Jak sama nie podejdziesz, to sie czasem mozesz nie doczekac. Moj mi powiedzia³, ¿e gdybym ja tego nie zrobi³a, to on by sie nigdy nie odwa¿y³. A je¶li boisz sie, ze dostaniesz kosza, to wla¶ciwie i tak nic nie tracisz- nie znacie sie, nie macie pewnie wspolnych znajomych. Jesli powie ze nie jest zainteresowany to rzuc cos w stylu: "nie wiesz co tracisz"- odejdz i juz sie nim nie ekscytuj ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 018
|
podejdz i zapytaj czemu sie tak usmiecha, jak powie ze zawsze tak ma jak widzis fajna i ladne dziewczyny to rozmowa sie dalej potoczy. odwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 390
|
Masz za przyk³ad Pigule
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Pu¶æ mu oczko
![]() Ja bym ju¿ wtedy za³apa³ o co biega ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 901
|
pomys³ z papierami najlepszy. I to nie bêdzie wygl±da³o, ¿e specjalnie, a nawet je¶li bêdzie tak wygl±da³o to facet na to nie wpadnie. Oni nie rozkminiaj± takich rzeczy. Je¶li chcesz, ¿eby co¶ siê rozkrêci³o to chyba musisz siê prze³amaæ, nie widzê innego rozwi±zania, tym bardziej, ¿e on najwyra¼niej te¿ nie zamierza zagadaæ...
Hmm... a mo¿e u¶miecha siê, bo Ty siê usmiechasz i nie chce byæ niemi³y? No có¿, wybór nale¿y do Ciebie ![]() powodzenia ![]()
![]() |
#21 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 8 516
|
To,¿e siê usmiecha,nie oznacza ¿e odrazu na ciebie leci.
![]() ![]() ![]() ![]() Powiedz do niego cze¶c,zapytaj co s³ychaæ i mo¿e rozmowa Wam siê rozwinie. ![]() Ps. Wyrak zawiod³e¶ mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 568
|
Cytat:
![]() nie musisz od razu rozpoczynaæ wielkiej rozmowy, ale dasz sygna³ ¿e jeste¶ nim zainteresowana, a je¶li i on rzeczywi¶cie jest to ju¿ przy kolejnej okazji przywita siê pierwszy i mo¿e dorzuci co¶ jeszcze ![]() przypomnia³y mi siê szkolne czasy dojazdów, i podobne historie ech ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 706
|
No to u¶miechajcie siê do siebie dalej. Powodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 008
|
Heh, teraz mi siê takie problemy wydaj± b³ahe, ale parê lat temu to ja nawet bym siê do obcego faceta nie u¶miechnê³a, nie mówi±c ju¿ o zagadaniu.
![]() Rozumiem, ¿e mo¿e Ci byæ g³upio, ale przecie¿ Ciê nie zje. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 179
|
W³a¶nie... Czego oczekujesz od tego w±tku skoro odrzucasz wiêkszo¶æ rad, bo nie masz zamiaru przej±æ inicjatywy i zagadaæ do nieznajomego?
Akcja z teczk± i papierami dobra, ale... to wychodzi sztucznie, chyba ¿e kto¶ ma dar aktorski. ![]()
![]() |
#26 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Podejd¼ i zagadaj
![]() Albo zapisz na karteczce swój numer telefonu i mu wrêcz, a potem wysi±d¼ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 208
|
zrób przed nim podwójne salto, na pewno go to zachwyci i co¶ powie
![]() a tak serio, popieram pomys³ lexie: karteczka -> numer telefonu -> wrêczasz -> wysiadasz -> chce -> zadzwoni -> nie chce -> nie zadzwoni choæ i tak najlepszym wyj¶ciem by³oby zagadaæ, mo¿e jest przystojny a wys³awia siê jak imbecyl i mówi np. "wzie³em" albo "rozumisz" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 34 839
|
Zaproponuj szybki numerek w wc poci±gu
![]() dowiesz sie od razu czy jest ³atwy i czy uprawia sex z nieznajomymi a dwa zobaczysz czy ma odpowiadajacy ci sprzêt ![]() ![]() a na serio zagadaj o cokolwiek . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 179
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 207
|
Mo¿esz "wymusiæ " te¿ jak±¶ sytuacje, gdy znajdziecie siê blisko siebie - np. gdy wysiadacie (je¿eli wysiadacie na tej samej stacji) wyjd¼ tu¿ przed nim do drzwi, bezczelnie wepchnij siê przed niego i .... u¶miech - moze siê odezwie
![]() Druga opcja mo¿e byæ z otwarciem np okna, udajesz, ze nie mo¿esz otworzyæ, jak ma jaja podejdzie i pomo¿e ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.