|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
jesiennie wrzesień/październik zajrzyj rozm. S/M, dół M/L, rozm. 39!
Moje upragnione wish na jesień.
Oczywiście nie ograniczam się tylko do tego co na foto, jestem otwarta na każdą propozycje, chyba że zaznacze inaczej. Noszę rozmiar góra S/M, dół M/L, but 39, 25-25,5cm. Najchętniej sięgne po stonowane odcienie na jesień, wyzbywam się kolorowych łaszków które nabyłam przez wakacje i wracam do poważniejszego tonu: ![]() tak więc dużo oddam za: *tregginsy M/L w zależności od rozmiarówki. zakochałam się w tych z przeszyciami, najchętniej marmurki i jasny jeans ![]() *buty: - botki militarne, nie za wysokie, ze stabilnym obcasem lub koturną, ażebym umiała w nich chodzić, nie tylko stać i siedzieć ![]() -balerinki na koturnie lub stabilnym obcasie, czarne, klasyczne, bez wymyśleń, wygodne, takie na impreze pasujące do wszystkiego *jasna jeansowa kurtka, może być pod ramoneske, nie musi, tylko bez przetarć bo za nimi nie przepadam *taliowana marynarka typu boyfriend, najlepiej S, czarna lub beżowa *koszulowe body *koszule, koszule i jeszcze raz koszule ![]() *conversy za kostkę, jakby ktoś się chciał pozbyć ![]() I kosmetyki: *sensual divine, zapach z oriflame ![]() *waniliowe zapaszki też przyjme, byle nie mgiełki avon *krem siarkowa moc *jasne kremy bb (poza garnierem) *eyelinery essence te żelowe *pędzeki do makijażu i paznokci *pomadki nude *L'biotica biowax, maska do włosów suchych *lakiery do włosów, nowe Tyle z wish. zapraszam do moich wątków ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post70095936 Edytowane przez kalka088 Czas edycji: 2012-10-16 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.