|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Majowy wątek u mnie rozmiary tylko M i L ;) zara, H&M, promod i wiele innych!!!
ZAPRASZAM DO BUSZOWANIA!!!!
Dziewczyny musze się szybko pozbyć tych rzeczy;0 Kilka moich zasad: 1. Przeglądam wątki i ODPISUJE i licze na to samo 2. Nie wysyłam jako pierwsza( mam ponad 200 pozytywów na innym portalu wymiankowym 3. SZUKAM: - przede wszystkim sukienek na wyjścia ( atłasowe odpadają) na wesele i komunię. takich fasonów jak poniżej a za tę z wycieciem na plecach dam sie pokroić ![]() - PŁASZCZYKA NA WIOSNĘ M - stroju kąpielowego z push up miseczka B i majtki z wyzszym stanem M - koszul, spodni na szczupłego chłopca 6 letniego ok 128 cm. - PŁASZCZA NA WIOSNĘ ALBO DŁUGIEJ BLUZY TAKIEJ ALA PŁASZCZYK lub kurteczki![]() - LICZE przedewszystkim na wieksze wymianki! 1 bluzki nie wysyłam. - NIE PROPONUJ MI RZECZY SPRZED 10 LAT - błagammmmmmm.....tj. dzwony, przykrótkie bluzki i rzeczy których sama bys nie założyła. - nie wymieniam się na kosmetyki! - interesują mnie rozmiary M i L- only. Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2013-05-13 o 09:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowy wątek u mnie rozmiary tylko M i L ;) zara, H&M, promod i wiele innych!!!
Stroje kąpielowe
![]() 1. Czarny w brązowe kwiaty - majtki mają nieco wyższy stan M a staniczek usztywniany 75/B używany stan b dobry 2. W niebiesko- szarą krateczkę z falbanką uroczy majtki biodrówki a góra to tez takie B używany stan dobry/b dobry3.NOWE UROCZE KWIECISTE BIKINI trakcyjne bikini z kolekcji b.p.c. beach, z odpinanymi, regulowanymi ramiączkami. W miseczkach wyjmowane wkładki i nieprześwitująca podszewka na wys. biustu. Dla pań o rozm. miseczki A-C. 80% poliamidu, 20% elastanu. Cena katalogowa to 89.90 rozmiar :40 (80) Szer. pod biustem: 37-46 Miseczka: A/B/C Szer. majtek: 39-51 mierzone na płasko 4. Strój kąpielowy z bokserkami - fajny kolorowy - miseczki usztywniane też na B/ 75 majtki to M używany stan dobry 5 . New look strój w grochy stan b dobry 75 b majtki M NAJCHETNIEJ ZA INNY STRÓJ KĄPIELOWY
Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2013-05-13 o 10:23 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowy wątek u mnie rozmiary tylko M i L ;) zara, H&M, promod i wiele innych!!!
Sukienki
![]() 1. PAPAYA SUKIENKA Z BASKINKĄ TYLKO Z WISH! Sukienka nowa z metkami roz z metki 12 pasuje na M śliczna baskinka tuszuje niedoskonałości figury wymiary podane na płasko szer od pachy do pachy 45 dł całkowita 86 talia 40 materiał sie naddaje w stopniu minimalnym. 2. ROZKLOSZOWANA SUKIENKA PASTELOWA M L Mam na sprzedaz sliczną sukienkę na lato w pastelowym odcieniu różu w paseczki i kwiaty, które lekko połyskują, sukienka ślicznie sie prezentuje, dałam za nia 99zl i zalozylam 2 razy. Rozmiar uniwersalny lecz najlepiej prezentuje sie na M i małe L. polecam! 3.DELIKATNA KREMOWA SUKIENKA Z KORONKĄ Delikatna sukienka odcinana pod biustem i ozdobiona dwoma przepięknymi kamieniami. Od dołu podszyta bardzo kobiecą koronką, która ładnie układa się w tańcu stan oceniam na b dobry z tyłu na gumce przez co dopasowuje sie od s do m polecam polecam polecam polecam 4.ŚLICZNA ZWIEWNA SUKIENKO TUNIKA NOWA M L śliczna w piekne kwiatki sukienka/tunika z podszewką na gumce dzieki czemu się dopasowuje dł przed kolanko polecam serdecznie nowa.................... 5.SUKIENKA BAWEŁNIANA PUDROWY RÓŻ Z KORONKĄ BOMBKA M L 6.Brązowa z kokardką M ![]() 7. ZARA M mega dekolt sukienka bawełniana w kremowo czarne pasy stan b. dobry z minusem
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Okrycia wierzchnie
![]() PŁASZCZY CZARNY wymaga podgolenia ![]() PŁASZCZYK FIOLETOWY STAN BARDZO BARDZO DOBRY KATANKA JEANSOWA - ma lekko odprutą kieszonkę ale to żaden kłopot przecież ![]() PŁASZCZ PAPAYA W kolrze koralowym/łososiowym - niestety wyblakł gdzieniegdzie od słońca wymaga pofarbowania - dwie saszetki farby do ubrań w kolorze pomarańczowym chętnie dodam ![]() wszystko na M/l |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Drogie memu sercu różności
![]() POMARAŃCZOWA BOSKA TOREBECZKA NA LATO NOWA za sukienkę lub jakiś płaszczyk/jeansową katankę kupiłam oderwałam metki i założyłam raz na ok godzinę ( do kościoła nie byla tania![]() ma długi fajny łancuszek i sie świetnie prezentuje wymienie tylko na sukienkę lub zakiecik WAŻNE @@@ PROMOD mgiełka z kokardą w kwiatuszki z metki M/ stan idealny ![]() ciepły kardigan ATMOSPHERE w krateczkę s/m BERESHKA pudrowy róż z koronka na ramionach L nowa!!! MIĘTOWY SWETEREK OVERSIZE W KOKARDKI I PEREŁKI - JEST OBŁĘDNY ALE TEŻ DOŚĆ DUŻY xxl
Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2013-05-13 o 08:23 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Bluzki różne
I NIE TYLKO BLUZKIwszystkie M /L i w bardzo dobrym/idealnym stanie ![]() Czarna z cekinową kokardą i koronką - założoana raz a była droga wiec łatwo nie oddam
Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2013-05-13 o 08:39 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Rózności
![]() FM 309 Egzotyczne połączenie ekstraktu z czarnej herbaty, jaśminu, kardamonu i drzewa sandałowego. Odpowiednik: CHRISTIAN DIOR - Escale a Pondichery OTWORZYŁAM KARTONIK I RAZ UZYŁAM jednak nie mój zapach;( cena kat 65 zł poj. 50 ml oddam za cos mega cienie NOWE FM GROUP TE z niebieskim ![]() książki
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
NOWE PERFUMY FM GROUP
zafoliowane z naplepką mówiącą jaki to odpowiednik i z ceną - nalepke mozna oderwać![]() TYLKO ZA WISH!!! Są w wersji HOT 30 ML.Jaka jest różnica pomiędzy serią klasyczną a edycją HOT? Wiele osób pyta mnie na czym polega różnica między serią HOT, a klasycznym zapachem. Odpowiedź jest bardzo prosta. Seria HOT zawiera perfumy które cieszyły się największą popularnością pośród nabywców. W związku z tym FM Group postanowiło wprowadzić na rynek edycję tychże zapachów w jeszcze mocniejszej i trwalszej wersji. Zapachy w wersji HOT posiadają zaperfumowanie dochodzące nawet do 30%, podczas gdy klasyczne perfumy posiadają zaperfumowanie na poziomie 15%. Dzięki temu zabiegowi zapachy z serii HOT utrzymują się znacznie dłużej i pachną znacznie intensywniej. CENA KAT.43 ZŁ Mam takie zapachy ![]() FM 17 JAK PARIS HILTON Zmysłowa esencja uzyskana dzięki połączeniu jabłka, frezji, tuberozy i jaśminu. FM 23 JAK CARACHEL AMOR AMOR Słodkie i bardzo zmysłowe nuty mandarynki, jaśminu i wanilii. FM 81 JAK DKNY be delicius..... Ekscentryczny zapach magnolii, konwalii, róży i fiołka, przełamany łagodnością jabłka i zielonego ogórka. FM 98 JAK MEXX WOMEN Orzeźwiająca moc cytrusów pogłębiona słodkimi kwiatami i nutami drzewnymi. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Miejsce na dokładkę
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Dokładka
|
|
|
|
|
#11 |
|
CORELIPS
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za strój w niebiesko-białą krateczkę?
jest nowy?
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ponownie
![]() coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1368436977 i może znajdziesz coś za torbkę? podobały Ci się u mnie gladiatorki i płaszczyk
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
coś za:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1368429725 któreś z perfum? chętnie FM...
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
FM 17 JAK PARIS HILTON
Zmysłowa esencja uzyskana dzięki połączeniu jabłka, frezji, tuberozy i jaśminu. FM 23 JAK CARACHEL AMOR AMOR Słodkie i bardzo zmysłowe nuty mandarynki, jaśminu i wanilii. cos za?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1368429725 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1368436977
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za
-FM 23 JAK CARACHEL AMOR AMOR -FM 81 JAK DKNY be delicius..... ? |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za torebkę?
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
Hej podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy
Moze znajdziesz coś u mnie ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1368431636 ( paris hilton) ta czerwona torebkę nową , sweterek z kokardkami , czarny płaszczyk ?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1368429725 cos u mnie?:}
|
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
Fotka całej tej sukienki. Realnie jest o wiele ładniejsza ale mój aparat nie jest jakiś nowy i nie umie zrobic ładnego zdjecia
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Hej, może znalazłabyś coś u mnie za pomarańczową torebkę lub ten sweter:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1368429725
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
coś za fm mex i amora?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

xxl