|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nie mam partnera..
Mój wujek wyprawia swoje 25-lecie, każdy jest zaproszony z osobą towarzyszącą, nawet jacyś kuzyni, którzy mają po 15 lat przyjdą ze swoimi dziewczynami.. ja mam 20 i nie mam kogo wziąć... nie mam żadnych kolegów... przeprowadziłam się teraz do dużego miasta, ale nie mam nawet kiedy poznać, bo chodzę do pracy, na studia, na kurs języka i nie mam czasu nawet na spotkania towarzyskie, więc lipa... chyba wcale nie pójdę na to, bo samemu to głupio jak każdy będzie z kimś... niby mi mówią, że jestem bardzo ładna, ale nie mam w ogóle szczęścia w miłości oraz nie mam fajnych kolegów, teraz w sumie wcale...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie mam partnera..
proszę Cię.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę,każdy szuka wielkiej miłości a potem jak przychodzi co do czego,to nie potrafi się zachować, nie potrafi pamiętać ,że druga osoba to człowiek i nie powinno się jej skazywać na cierpienie,nie potrafi rozmawiać o problemach itd.. Nie mówię tu o autorce bo jej nie znam,ale w większości przypadków tak jest:/ Jak mam Ci coś doradzić,to masz zapewne masę pasji ,rozwijaj się nawet umysłowo,ucz się jak rozmawiać z kimś, rozwijać siebie duchowo.. Jak ktoś się znajdzie wiedz że zaoferujesz mu wszystko co możesz..Moja rada.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie przesadzaj, idziesz tam się bawić czy się wylansować? Wyluzuj.. a jak nie to nie idz w ogóle:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kochana, to nie Twoje święto i to nie Ty jesteś tam najważniejsza, więc z tego powodu:
a) nie powinnaś sprawiać przykrości wujkowi, bo to jego dzień, i wypada go uczcić a nie uciekać z jakichś dziwnych prywatnych 'powodów' b) to on tam jest gospodarzem i gwiazda programu, na pewno nikt nie będzie spędzał imprezy omawiając Twoje życie uczuciowe ps. i na prawdę zazdrościsz swoim 15 letnim kuzynom ich związków, które opierają się na statusach na fejsie, i pewnie prędzej się rozejdą i przestaną znać niż zauważysz? Na prawdę zawsze chodzi o sam fakt posiadania w domu pary gaci a nie o jakość owych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ale to jest impreza tańczona, i jeśli każdy będzie z kimś, to co ja tam sama będę robić ? Będę źle się czuć, że każdy ma kogoś itp a ja sama..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko jak ludzie sie wszystkim przejmuja,jakims drobiazgiem co znaczenia nie ma.. (Chyba ja też tak mam,po tych postach sie ogarnę!:P) KOBIETO poczciwa. Masz 20 lat.Nie jesteś dzidziusiem który trzeba niańczyć to po 1. Po drugie- a tam mało ludzi będzie?Co kogo to obchodzi z kim jesteś? Na bank ktoś Cię weźmie do tańca. Ja się zakochałam kiedys w 26 latku ,a mialam moze 16 jak mnie dwa razy do tanca poprosił haha ![]() I wcale źle nie było a byłam sama z rodzicami ![]() Kup sobie wystrzałową kieckę i wyluzuj!:P
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie uwierzę za bardzo ze każdy co do jednej, jedynej osoby przyjdzie z kimś.
![]() ![]() ![]() w ogóle przypomina mi to co opowiadała pani dr. na zajęciach na uczelni kiedyś. gadała z jakaś koleżanką i ta jej się żaliła że jej 15letnia córka nie ma chłopaka a to przecież JUŻ ten wiek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
15 latka to musi mieć chłopaka ? przecież związek to nie jest zabawa.. Te matki niektóre to są rąbnięte. Testy powinny być na rodzica!;p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wybawiłam się za wszystkie czasu, ostatnia zeszłam z parkietu ![]() ![]() Nie dramatyzuj więc ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Doskonały
![]() Przynajmniej byłyby dzieci, których rodzice nie byliby w gorszym stadium rozwojowym niż ich pociechy ![]() Świat bardziej idealny! ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja w maju byłam na weselu koleżanki, też nie miałam z kim iść, tzn jakiś kolega by się znalazł, którego ewentualnie mogłabym zaprosić, ale stwierdziłam, że idę sama.
Też się obawiałam, że będą same pary i że przesiedzę całą imprezę, ale co się okazało, i co było dla mnie totalnym zaskoczeniem - prawie nie schodziłam z parkietu i bawiłam się fantastycznie. Do tańca prosili mnie nie tylko faceci bez osoby towarzyszącej, ale też tacy, co z kimś przyszli. To była jedna z lepszych imprez w moim życiu ![]() Jeśli chodzi o Twoje obawy, że ludzie będą gadać, że nie masz nikogo - niech sobie gadają, niektórzy tak mają, że muszą gadać na temat innych ludzi, oceniać ich pod wszelakim kątem, np tego, gdzie pracują, jak wyglądają, ile mają dzieci, albo dlaczego nie mają itd. Takie wściubianie nosa w cudze życie może być irytujące, ale chyba nie pozostaje nic innego, jak tylko to olać. Poza tym, z tego, co obserwuję/słyszę/czytam (np na forach), wynika, że wielu ludzi jest z kimś tylko dlatego, żeby nie być samemu albo żeby ludzie nie gadali że "tamta to sobie nikogo nie znalazła" i że w ogóle tragedia z nią. I część takich par nie jest ze sobą szczęśliwych, niewiele ich łączy, także to nie jest tak, że jeśli ktoś jest w związku, to jest hiper happy i że tylko ja jedna sama, co nikogo nie mam, jestem dziwna i wybrakowana. Baw się dobrze, zapewne Twoje obawy okażą się bezpodstawne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się. Też kiedyś poszłam sama, a impreza była świetna!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Moja przyjaciółka takie rozterki miała w okolicach studniówki. W parę dziewczyn 'bez pary' stwierdziłyśmy, że idziemy same. Żadna z nas nie miała z tym problemu, a ona ostatecznie poszła na studniówkę z kolesiem, którego poznała tydzień wcześniej na weselu. Myśmy się bawiły z chłopakami z klasy i ze szkoły, tańczyłyśmy w grupie. A partner mojej przyjaciółki po godzinie studniówki stwierdził, że jest zmęczony i mu się nie chce tańczyć, więc przyjaciółka pół imprezy siedziała z nim przy stoliku, w ciszy, zła, nie chciała go zostawiać samego przy stoliku. Aż w końcu udało nam się ją przekonać, żeby go olała i się bawiła z nami - jedyna taka impreza w życiu. Więcej się nie spotkali, mówiła, że żałowała, że go zaprosiła. Autorko - nie szukaj kogoś na pokaz i na siłę. Po prostu idź i się baw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatecznie wyleciał z imprezy z hukiem ![]() Także ja nie rozumiem.. dzisiaj jest parcie na związki ,a naprawdę związek to nie tylko zabawa i różne imprezy.Czasem warto pozostać dłużej ze sobą, przemyśleć sprawy, rozwinąć się żeby potem w pełni korzystać ze związku. A póki co, dziewczyno ! Hulaj! Potem już są tylko obowiązki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.