|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
PAŹDZIERNIK Czarną marynarkę oui rozm. 40 . na dobry poczatek ;-)
Witam, jestem nowa więc proszę o wyrozumiałość.
Trafiłam tu za namową siostry. Oczywiście wyślę pierwsza. Proszę tylko by wszystko pisać w tym wątku, jeszcze nie do końca się łapie w tym wszystkim... Na razie wystawiam tylko marynarkę, jak się rozkręcę to może będę dokładać... Marynarka kupiona na początku roku Niemieckiej firmy oui Rozmiar to 40 czy też 12 Jest kruczoczarna, bez żadnych wad, ubrana zaledwie dwa razy, udało mi się wrócić do swojej wagi i nie leży na mnie już dobrze ;-( Kosztowała mnie na prawdę sporo... W zamian chciałabym coś zbliżonej wartości, może być kilka rzeczy Na pewno interesują mnie rzeczy markowe : torby, buty (40), okrycia wierzchnie, może jakaś dobra flaszka perfum.... chętnie poprzeglądam wątki ;-) Edytowane przez marissa_issa Czas edycji: 2012-10-22 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
:)
|
Dot.: Czarną marynarkę oui rozm. 40 . na dobry poczatek ;-)
cos u mnie za marynarkę ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
karollajna85
podoba mi sie duza matowa torba oraz cekinowa sukienka Olimpia_23 podoba mi sie biało-czarna sukienka boohoo oraz fioletowe sandalki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK Czarną marynarkę oui rozm. 40 . na dobry poczatek ;-)
ok moge oddac sukienke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK Czarną marynarkę oui rozm. 40 . na dobry poczatek ;-)
Wybacz ale jesteś chyba nie poważna chcąc i sukienkę i sandały na platformie praktycznie nowe. I nie uwierze ze dałaś za te marynarke 400 zł. Powodzenia w dalszych wymiankach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ok w takim razie tylko dł poprosze i czy ona ma podszewkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.