|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
PAŹDZIERNIK - Jean Paul Gaultier - CLASSIQUEWitam Dziewczyny
![]() WYMIENIAM SIĘ TYLKO NA INNE PERFUMY Do wymiany mam perfumy, które były dla mnie prezentem (bardzo nietrafionym - mój (już były) chłopak nie wiedział, że są trzy wersje tych perfum i kupił mi wersję X ... ![]() Perfumy były kupione w znanej perfumerii (nie wiem czy mogę mówić, zaczyna się na "S"), na pewno są ORYGINALNE, zawartość to 50 ml (psiknęłam się nimi dosłownie raz), posiadają puszkę. Wstawiam zdjęcie z internetu, gdyby któraś miała jakieś wątpliwości (najlepiej w przypadku jakiś KONKRETNYCH PROPOZYCJI) to oczywiście mogę napisać dokładnie co jest pod dnem puszki - ewentualnie zrobić zdjęcie - ale przysięgam że są oryginalne. Zero uszkodzeń puszki, zero uszkodzeń perfum, raz psiknięte. Chciałabym się wymienić na inne perfumy ale najlepiej na : Chloe - Love Intense Givenchy - Ange Ou Demon Le Secret Elixir Jean Paul Gaultier - Classique ale wersja klasyczna D&G - 3 L'imperatrice YSL - Baby Doll i wiele innych ![]() ![]()
WYMIANA -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=843846 Edytowane przez SzAnElKa Czas edycji: 2012-10-21 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK - Jean Paul Gaultier - CLASSIQUE
hm?
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę zaproponować Marinę de Bourbon lub Naf Naf... zapraszam
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=650025 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
odcień to 13 flamenco. Nie jeste w 100% zdecydowana żeby się za nią wymieniać chyba, że za konkrety takie jak:
perfumy Lady Rabel by Mango tusz do rzęs z górnej półki, puder z górnej półki najchętniej MAC |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam, może coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Lady of Harley-Davidson
|
coś u mnie? W wątku mam m.in mgiełki Victoria's Secret. Poza wątkiem mogę zaproponować nową, zafoliowaną flaszkę Comme une Evidence EDP Yves Rocher, a także z mojej kolekcji:
FLAKONY: Aquolina, Acqua Corpo Profumata Canditi al Cioccolato 8/150ml Cacharel, Noa 15/20ml, kartonik Clinique, Happy 4/15ml Jovan Musk 11ml EDC L'Occitane, Cherry Blossom EDT 15/100ml Sephora, Insouciante? Vanille Mangue EDT 9/10ml Sephora, Insoumise? Vanille Caramel EDT 30/100ml, kartonik The Body Shop, Moroccan Rose EDT 47/50ml Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT 20/60ml, kartonik ODLEWKI: Aquolina, Blue Sugar EDT 7ml CB I Hate Perfume, In The Library 5ml Cacharel, Noa 10ml Comptoir Sud Pacifique, Amour de Cacao EDT 10ml Demeter, Brownie EDC 5ml Demeter, Cinnamon Bark EDC 20ml Jill Sander, Sensations EDT 6ml Serge Lutens, Tubereuse Criminelle 4ml Donna Karan, DKNY Red Delicious - dowolna Dsquared2, She Wood EDP - dowolna Salvador Dali, Purplelips - dowolna
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za propozycję, ale nie znam tego zapachu, a w ciemno go nie chcę
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
up!
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
już nikt nie jest zainteresowany?
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
U mnie w zamian, najchętniej Si Lolita do oddania
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Si Lolita jest oryginalna i pełna perfum - tylko z tym małym ubytkiem ![]() W takim razie napiszę do Ciebie PW z danymi do wysyłki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.