![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
styczniowo :) buty 39,ubrania zara,bershka,hm,spodnie,s ukienki,płaszcze,kosmetyk i...Nowa wymianka- zapraszam od zaraz
![]() Regulamin: - nie jest dla mnie problemem wysłać jako pierwsza- aż dziw bierze,że niektóre osoby silnie się przed tym bronią ![]() - zdjęcia są moją własnością i oddają faktyczny stan rzeczy- niczego nie ukrywam, a o ewentualnych wadach ZAWSZE informuję- i proszę Cię o to samo - ubrania są czyste, ale ich nie prasuję i nie wymagam tego od Ciebie - najchętniej wymieniam się na zasadzie buty za buty, spodnie za spodnie itd, ale są odstępstwa oczywiście ![]() - wymieniam ubrania na inne o podobnej wartości- nawet jeżeli mam oddać kilka swoich, to nie problem - jeżeli przy danym ubraniu jest napisane za co wymienię- to na to właśnie wymienię - odpisuj u mnie a ja u Ciebie Mój nr buta 39, wkładka 25 cm, ubrania w rozmiarze M. Must have: - spodnie dżinsy, treginsy na gumie, legginsy - swetry różne- ciepłe, oversize - bluzy za pupę, bez kaptura - grube rajstopy, w serduszka, w kropki - buty 39 ![]() - kosmetyki do włosów kręconych- szampony, odżywki,maski - i wiele, wiele innych ![]() Jeszcze nie pisać- muszę mieć miejsce na dokładki ![]() EDIT- ciągle coś dokładam, zaglądajcie ![]() Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2013-01-03 o 17:21 Powód: nie skończyłam dodawać rzeczy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: styczniowo :) buty 39,ubrania zara,bershka,hm,spodnie,s ukienki,płaszcze,kosmet
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1354442363 ?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: styczniowo :) buty 39,ubrania zara,bershka,hm,spodnie,s ukienki,płaszcze,kosmet
zaczynam od butów- szpilki (wszystkie rozmiar 39)
1- platformy lakierowane open toe- kolor nude, nie są zniszczone, na wkładce ślady kleju- nie przeszkadza w noszeniu, wkładka 25,5 cm, polecam na szerszą stopę, fleki w porządku- za inne platformy 2- czerwone platformy szpilki- materiał a'la zamsz, stan idealny, delikatne otarcia z tyłu- nie widać, wkładka 25 cm, fleki bez zastrzeżeń 3- skórzane asymetryczne szpilki- kolor czarny, fleki metalowe, stan bdb bez większych śladów użytkowania, na wąską stopę Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2013-01-03 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
buty cd-tez 39
1- botki Zara- skórzane, rozmiar 39, wkładka 25 cm, kolor beżowy, złote zipy- stan bdb, niewielkie otarcie na obcasie, nie jest widoczne- wymienię za inne firmowe botki bądź kozaki łatwo nie oddam ![]() 2- czarne koturny- stan bdb, wkładka 25 cm, zapinane wokół kostki, materiał a'la zamsz 3- koturny słomkowe- nowe, ale bez metki, na mnie za szerokie, dobre na szerszą stopę, wkładka 25-25,5 cm, zapinane wokół kostki 4- nowe kozaki- kolor brąz/khaki, muszkieterki, wkładka 25,5 cm- stan idealny- za inne kozaki/muszkieterki Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2013-01-03 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
spodnie różne
1- granatowe rurki Vertus S/M- rozmiar z metki 27/32- polecam na dziewczynę z min 170 cm wzrostu. wymienię na inne markowe rurki, ale trochę większe i nie biodrówki, są nowe, ale bez metki 2- jasne spodnie Vila 38- rozmiar na metce 27/34- polecam na dziewczynę z minimum 170 cm wzrostu. stan- nowe, ale mają wadę w postaci zepsutego zamka- myślę, że naprawa u krawcowej nie będzie droga, pięknie się układają i wysmuklają nogi,ale niestety nie zapnę się w nich ![]() Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2013-01-03 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
spodnie cd, legginsy...
![]() 1- legginsy Vila ze wstawkami rozmiar 40/L- legginsy są bawełniane, kolor szary i czarne skórzane wstawki na udach- stan oceniam na idealny, założyłam je raz w domu i zdjęłam- nie trafiłam z rozmiarem i są za duże. metki nie mam, ale są nowe. wymienię TYLKO na podobne w rozmiarze M- łatwo nie oddam ![]() 2- legginsy Tally Weijl lateksowe- rozmiar S/36, stan bdb, bez zaciagnięć, zmechaceń, dziur, puszcza nitka w kroku, nie ma dziury ale informuję- wymienię na inne legginsy, ale bawełniane i rozmiar M- najchętniej szare, grafitowe, granatowe 3- krótkie alladynki w rozmiarze M- nowe, ale metkę urwałam. 100% bawełna, imitacja dżinsu. 4- świetne spodnie 100% bawełna w kolorze jasnego dżinsu. Nowe- metki oderwałam, gdyż miały być dla mnie, ale za duże. 5- spodnie HM kratka 36- bez wad, zipy na kieszeniach, spodnie w kratkę, nogawka prosta 6-świetne spodnie z House- rozmiar z metki 28/32, takie S/M. są z cienkiego dżinsu i wyglądają jak 'woskowane'- są po prostu śliskie. nogawka prosta, lekkie biodrówki- bez wad Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2013-01-03 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
sweterki
1- Reserved z pieskiem- rozmiar M, bez wad, nie zmechacony- za inny ładny sweter 2- szary Atmosphere- wzór warkocze-serca, rozmiar 38,40, gruby i ciepły, z kapturem- za inny ciepły sweter lub ciepłą bluzę 3- sweter z dużym kołnierzem- kolor złamana biel, rozmiar M/L, cienki i prześwitujący, ale jest ciepły- bez śladów użytkowania 4- sweterkowa kamizelka w kolorze szarym, ciepła. długa za pupę, zapinana na 3 guziki, w talii można przewiązać dołączonym paskiem-ewentualnie zastąpić go innym, delikatny warkoczowy wzór rozmiar z metki 36, wg mnie 38/40. 5- sweter pasiak- czarno-biały, rozmiar M, bez wad Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2013-01-03 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ubrania cd
![]() 1- super koszula w czarno-fioletową kratkę- Bershka bawełniana, rozmiar z metki M, ale wg mnie to S. stan bdb- nie ma śladów użytkowania. dłuższy zaokrąglony tył, rękawy można podpiąć guzikami na łokciach wymienię najchętniej na inną koszulę, też dłuższą ale większą 2- koszula w paski Zara- rozmiar z metki L, ale wg mnie to M stan idealny- bez śladów użytkowania, kolor to brąz z paskami czarnymi i nude. wkładana przez głowę i zapinana dodatkowo na dekolcie na jeden guzik, dekolt jest głęboki. rękawy zakończone 3 guziczkami. za inną koszulę 3- rozkloszowana sukienka HM, rozmiar z metki M/170.,Stan bdb Sukienka jest czarna, bawełniana, rękaw 3/4,Polecam na wysoką dziewczynę- zgodnie z metką, pasować będzie na L- rozciaga się. wymienię TYLKO na koronkową sukienkę- łatwo nie oddam ![]() 4- świetna ciemnoszara marynarkę w pudrowe prążki. rozmiar z metki 8- 36, małe 38 też będzie ok. zapinana na guziki, rękawy wykończone 3 guzikami, imitacje kieszonek- są zaszyte fabrycznie, podszewka czarna. Stan bdb- bez wad. wymienię najchętniej na inną marynarkę bądź treginsy. 5- body na ramiączkach w kolorze cielistym. są nowe, ale bez metki, rozmiar na metce M, ale na L będzie również pasować. w kroku zapinane na 3 rzędy haftek. na biuście i na pupie wstawki podnoszące biust i pośladki. wymienię na inne body bądź oversize. Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2013-01-04 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ubrania cd- paski i inne
![]() 1- świetny skórkowy pasek, kolor błękitny,piękna kokardka dodaje uroku. pasek jest nowy, w woreczku foliowym, ale metki do niego nie mam. pasek na talię, rozmiar M/L- wg mnie bardziej L. idealny na prezent 2- super pasek- kolor to intensywny neonowy róż. nie udało mi się dokładnie uchwycić koloru, stan bdb, nie ma wad. jest jakby z plastiku, nie wiem dokladnie z czego jest zrobiony. 3- czarny pleciony pasek, stan oceniam na bdb. niewiele go używałam, wolę nosić pasek w spodniach a nie w talii. rozmiar S/M. zapinany na łańcuszek, który ma regulację. 4- super paseczek na talię, motyw wężowy. stan oceniam na bdb, nie ma większych śladów użytkowania. podkreśli niejedną stylizację....... ma kilka dziurek do regulacji i malutką klamrę, rozmiar S/M. 5- skórkowy pasek, lakierowany ale mocno nie błyszczy. wzór skóra węża, jest w bardzo dobrym stanie, minimalne ślady użytkowania, klamra złota. rozmiar S/M. 6- pończochy samonośne, kolor czekoladowy (2 zdjęcie) stan idealny- nawet ich nie zmierzyłam, miałam założyć na jakąś imprezę, ale w końcu poszłam w czymś innym. nie mam kartonika do nich- od razu wyrzucam. silikonowa gumka super trzyma się nogi, wykończone piękną koronką. Wymienię najchętniej na rajstopy czarne w kropki lub serduszka- również nowe. pończochy to rozmiar 3/4-na wzrost 170 cm. 40 DEN. Edytowane przez anja831 Czas edycji: 2013-01-04 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- halloooo ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- up up |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
1- platformy lakierowane open toe- kolor nude, nie są zniszczone, na wkładce ślady kleju- nie przeszkadza w noszeniu, wkładka 25,5 cm, polecam na szerszą stopę, fleki w porządku- za inne platformy 2- czerwone platformy szpilki- materiał a'la zamsz, stan idealny, delikatne otarcia z tyłu- nie widać, wkładka 25 cm, fleki bez zastrzeżeń 3- skórzane asymetryczne szpilki- kolor czarny, fleki metalowe, stan bdb bez większych śladów użytkowania, 4- nowe kozaki- kolor brąz/khaki, muszkieterki, wkładka 25,5 cm- stan idealny- za inne kozaki/muszkieterki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos za:
2- czarne koturny- stan bdb, wkładka 25 cm, zapinane wokół kostki, materiał a'la zamsz ??
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za czerwone szpilki lub kawowe botki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
haloo zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
nie mam niestety
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za któres buty? najchętniej za obie pary ?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1357231119 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1357231119 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Spiritus Movens
|
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1357233359 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1357233584 ?
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1357231119
coś u mnie? oddam duzo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
:)
|
cos za leginsy ze wstawkami ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.