Kelnerzy z Pizza Hut - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-03, 11:24   #1
Seona
Zakorzenienie

Talking

Kelnerzy z Pizza Hut

Będę się wyżywać

Czy tylko mnie oni tak denerwują, że kiedyś powiem im coś niemiłego??? Noż qrde blade. Chce człowiek zjeść w spokoju, żeby nikt nie przeszkadzał, ma to wyjście od dzieci raz na ruski rok, a tu co chwila przychodzi kelner i pyta: "smakowało Pani?", "wszystko w porządku?", "smaczna pizza?" itp.

No ja piernicze. W domu mam to samo- nie mogę zjeść spokojnie, bo dzieci i mąż co chwila coś chcą, zadają setki pytań i w knajpie też!!!

Do tego raz pizza, którą zazwyczaj zamawiam była straszliwie ostra! I nie wiedziałam, czy może zmieniono recepturę czy przez pomyłkę wsypano chilli zamiast słodkiej papryki, więc przyszedł kelner z pytaniem: "wszystko ok?" to zanim przełknęłam i zdołałam zapytać, on już odpytywał kolejne stoliki !!

Więc po chu... pana oni się wogóle pytają??!?

Następnym razem jak mnie o coś zapytam, przysięgam wypalę "a Pan się wysikał?" i za każdym razem jak będą przechodzić będę ich pytać o cokolwiek, co i tak mnie nie obchodzi, ale będę im przeszkadzać złośliwie

A mój problem jest taki, ze pizza z Pizzy Hut obłędnie mi smakuje i nie zrezygnuje z jedzenia tam żeby tylko ci kelnerzy odpuścili z tymi głupimi pytaniami, które i tak mają w

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 11:28   #2
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba
Dot.: Kelnerzy z Pizza Hut

Nie przeszkadza mi zainteresowanie kelnerów Wręcz czuję, że nie jestem obojętna i jeśli czegokolwiek będę potrzebować np. dodatkowego napoju, nie muszę latać po sali w poszukiwaniu obsługi.
To jest normalne i w restauracjach, które szanują klientów, zainteresowanie jest wskazane. Poza tym, oni nie robią tego by komukolwiek życie uprzykrzyć...
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 11:31   #3
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Będę się wyżywać

Czy tylko mnie oni tak denerwują, że kiedyś powiem im coś niemiłego??? Noż qrde blade. Chce człowiek zjeść w spokoju, żeby nikt nie przeszkadzał, ma to wyjście od dzieci raz na ruski rok, a tu co chwila przychodzi kelner i pyta: "smakowało Pani?", "wszystko w porządku?", "smaczna pizza?" itp.

No ja piernicze. W domu mam to samo- nie mogę zjeść spokojnie, bo dzieci i mąż co chwila coś chcą, zadają setki pytań i w knajpie też!!!

Do tego raz pizza, którą zazwyczaj zamawiam była straszliwie ostra! I nie wiedziałam, czy może zmieniono recepturę czy przez pomyłkę wsypano chilli zamiast słodkiej papryki, więc przyszedł kelner z pytaniem: "wszystko ok?" to zanim przełknęłam i zdołałam zapytać, on już odpytywał kolejne stoliki !!

Więc po chu... pana oni się wogóle pytają??!?

Następnym razem jak mnie o coś zapytam, przysięgam wypalę "a Pan się wysikał?" i za każdym razem jak będą przechodzić będę ich pytać o cokolwiek, co i tak mnie nie obchodzi, ale będę im przeszkadzać złośliwie

A mój problem jest taki, ze pizza z Pizzy Hut obłędnie mi smakuje i nie zrezygnuje z jedzenia tam żeby tylko ci kelnerzy odpuścili z tymi głupimi pytaniami, które i tak mają w
Byłam w Pizzy Hut dwa razy, nikt się mnie o nic nie pytał. Może po prostu powiedz, że chcesz zjeść w spokoju?

A zresztą, to nie jest wina kelnerów, widocznie tak karze im się zachowywać kierownictwo. Chyba trochę przesadzasz z tym oburzeniem...

Edytowane przez invisible_01
Czas edycji: 2012-11-03 o 11:32
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 11:32   #4
Seona
Zakorzenienie

Ale oni nawet nie czekają na odpowiedź zadają pytanie i sru i ich nie ma i już odpytują następnych klientów! jakie zainteresowanie??

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-11-03, 11:39   #5
peach_passion
Zakorzenienie

takie mają standardy. widocznie część robi to na odwal się, skoro nawet nie czekają na odpowiedź. na zasadzie "pytanie odbębniłem, więc mogę iść dalej".

jak pracowałam w hotelu na śniadaniach, to co chwilę musiałam chodzić i pytać czy ktoś chce kawy. trzeba było wręcz zerkać do filizanek, czy aby na pewno kawa się nie skończyła domyślam się, że to mogło wkurzać niektórych gości
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 11:52   #6
echme
Zakorzenienie

Cytat:
Ale oni nawet nie czekają na odpowiedź zadają pytanie i sru i ich nie ma i już odpytują następnych klientów! jakie zainteresowanie??
W pizza hut kelnerzy mają narzucone takie zachowanie, wręcz muszą włazić klientom w tyłek, bo tak karze kierownictwo i jest to sprawdzane, np. przez tajemniczego klienta.
Nie wiem, co się tak bulwersujesz, naprawdę. Jak zamawiasz pizze, to powiedz, że nie życzysz sobie zainteresowania z ich strony i tyle.
I mnie wcale nie dziwi to, że kelner zapytał o coś i odszedł. Może ktoś go zawołał? Po całym dniu, tygodniu pracy każdemu się odechciewa być miłym w pracy w gastronomii.
Stary 2012-11-03, 12:01   #7
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
W pizza hut kelnerzy mają narzucone takie zachowanie, wręcz muszą włazić klientom w tyłek, bo tak karze kierownictwo i jest to sprawdzane, np. przez tajemniczego klienta.
Nie wiem, co się tak bulwersujesz, naprawdę. Jak zamawiasz pizze, to powiedz, że nie życzysz sobie zainteresowania z ich strony i tyle.
I mnie wcale nie dziwi to, że kelner zapytał o coś i odszedł. Może ktoś go zawołał? Po całym dniu, tygodniu pracy każdemu się odechciewa być miłym w pracy w gastronomii.
Chyba żartujesz? Zupełnie bez sensu takie zachowanie. To już lepiej dla jego oceny byłoby gdyby w ogóle nie pytał, niż jak pyta i odchodzi nie czekając na odpowiedź.
Wolę miejsca gdzie nie ma sztucznego zainteresowania albo chociaż kelnerzy są na tyle ogarnięci żeby je wykazywac w odpowiednich momentach - np. jak napoje czy też pizza się kończą.
Jeżeli chodzi o pizzerie to w Dominium zdażyła mi się taka sytuacja, że kelener przyszedł zapytać jak smakuje tuż po tym jak postawił przed nami pizzę i nawet nikt nie zdążył jej spróbować
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 12:03   #8
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Będę się wyżywać

muszą to pytają i to pewnie doskonale wiedzą, że to wkurza, ale co ma zrobić, podpaść w pracy? Obsługa w sklepie odzieżowym też nie pyta już w pierwszej sekundzie naszej bytności w sklepie "czy w czymś mogę pomóc" bo tacy altruiści z nich...

problem polega na tym, ze pracownicy dostają jakieś dziwne wytyczne, które w założeniu mają pokazywać, jak bardzo dany sklep/knajpa dba o klientów. A ze tak naprawdę to tylko wkurzają, to nie pracownika wina.

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 12:32   #9
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Byłam tam w środę i pani kelnera była miła, na pewno nie nachalna. Przynajmniej mnie i mojej przyjaciółce to nie przeszkadzało. Ostatni raz jadłam tam w wakacje no i dla mnie pizza z sody była beznadziejna. Zupełnie ciasto bez smaku, jak tektura.
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 12:46   #10
Rena
Zakorzenienie

mnie irytuje jak jem w paryskich brasseriach i w polowie dania przychodzi kelner i probuje mi zabrac talerz... normalnie czlowiek musi pilnowac wlasnego jedzenia jak chwile cos opowiada i gestykuluje, to dopiero jest stres. Przy tym pytanie czy smakowalo jest absolutnie niczym.
Co pizerii nie wiem bo nie jadam pizzy, ale pizza hut to sieciowka wiec pewnie standardy sa odgorne, a nie kazdy umie je stosowac.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 12:48   #11
ewanka1989
Zakorzenienie

Mnie też to trochę irytuję kiedy idę na pizze z chłopakiem a co chwilę kelner w PizzaHut podchodzi i o coś pyta, że trudno normalnie porozmawiać. Na szczęście nie jadam tam często, wolę inne miejsca Kiedy w każdej restauracji w danej sieci kelnerzy podobnie się zachowują to znaczy że mają takie wytyczne i chcąc nie chcąc muszą się tak zachowywać. Potrafię ich zrozumieć bo też pracowałam jako kelnerka chociaż nie w Pizza Hut i także miałam wytyczne jak zachowywać się w stosunku do klientów, o co pytać, etc. Z perspektywy klienta jednak taka nachalność jest czasem denerwująca

ewanka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 13:03   #12
tekila901
Zakorzenienie

ja uważam, że te standardy są jak najbardziej ok. za to mam bardzo niemiłe skojarzenia z obsługą Da Grasso - ich to się w ogóle doczekać nie można. Nie raz siedziałam ze znajomymi w Da Grasso, czekałam długo na kelnerkę, potem nagle jakichś dwóch starszych panów siadało przy stoliku obok lub innym razem rodzina z dziećmi i od razu kelnerka przy nich stała, a my się musieliśmy dopominać o obsługę czy o przyniesienie rachunku.
innym razem zamówiłam piwo z sokiem. oczywiście dostałam bez soku. kelnerka poszła po ten sok - lubię, jak sok jest na dnie, a nie wymieszany z piwem - oczywiście dolała już do tego, co było w kuflu, zamiast podać nowy.
kolejnym razem zamówiłam pizzę, ale poprosiłam, by zamiast oliwek były w niej pieczarki. jaką dostałam? oczywiście z oliwkami! kelnerka ją wyniosła i... na zapleczu to chyba wspólnie wyciągali te oliwki z tej pizzy, bo przyniosła tą samą, podgrzaną, z kawałkami pieczarek na wierzchu.

ogólnie mam bardzo niemiłe skojarzenia z tą knajpą, dlatego tam nie chodzę. Pizza Hut robi z kolei bardzo pozytywne wrażenie i te ciągłe pytania, mimo, że narzucone przez ich standardy, robią na mnie bardzo pozytywne wrażenie.
tekila901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 13:25   #13
sarajoanna
Raczkowanie

Oni mają takie standardy. Przesadzasz trochę. Jak Ci się nie podoba, to przecież nie musisz tam chodzić, nie? O ile mi wiadomo PizzaHut to nie jedyna pizzeria na świecie.
sarajoanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 13:36   #14
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarajoanna Pokaż wiadomość
Oni mają takie standardy. Przesadzasz trochę. Jak Ci się nie podoba, to przecież nie musisz tam chodzić, nie? O ile mi wiadomo PizzaHut to nie jedyna pizzeria na świecie.
nie musi, ale wątek jest po to, by o tym podyskutować.
Stary 2012-11-03, 13:42   #15
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
ja uważam, że te standardy są jak najbardziej ok. za to mam bardzo niemiłe skojarzenia z obsługą Da Grasso - ich to się w ogóle doczekać nie można. Nie raz siedziałam ze znajomymi w Da Grasso, czekałam długo na kelnerkę, potem nagle jakichś dwóch starszych panów siadało przy stoliku obok lub innym razem rodzina z dziećmi i od razu kelnerka przy nich stała, a my się musieliśmy dopominać o obsługę czy o przyniesienie rachunku.
byłam w DaGrasso w trzech różnych lokalach w różnych miastach i nigdy kelnerka nie podeszła do stolika, z tego co zauważyłam to tam samemu się zamawia i płaci od razu przy "barze" czy tam bardziej przy ladzie. Ewentualnie później jak przychodzi sprzątnąć stolik to pyta czy coś jeszcze ktoś chce domówić, ale płacenie też jest przy barze.

Nie lubię tego lokalu, właśnie ze względu na takie coś.
Lubię być obsługiwana
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 13:45   #16
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
byłam w DaGrasso w trzech różnych lokalach w różnych miastach i nigdy kelnerka nie podeszła do stolika, z tego co zauważyłam to tam samemu się zamawia i płaci od razu przy "barze" czy tam bardziej przy ladzie. Ewentualnie później jak przychodzi sprzątnąć stolik to pyta czy coś jeszcze ktoś chce domówić, ale płacenie też jest przy barze.

Lubię być obsługiwana
to dlaczego jak przychodzi rodzina z dziećmi, ludzie koło 40, starsi panowie, to kelnerki od razu do nich biegną, zanim jeszcze klienci zdążą się usadowić na kanapach? och, tak, bo młodzi nigdy napiwków nie dają, dlatego nie warto koło nich skakać.
Stary 2012-11-03, 13:51   #17
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarajoanna Pokaż wiadomość
Tak jak napisałam w pierwszym poście: mają najlepszą pizzę i tylko po to tam chodzę. Inne pizze nie umywają się dlatego chodzę mimo ciekawskich i nadgorliwych podlizuchów-kelnerów.

Ale byłoby mi o wiele milej jeść, jakby przyniesiono mi pizzę, powiedziano smacznego i jak skończę jeść - przy zbieraniu talerzy żeby zadano pytanie- czy smakowało. Tyle.

We wszystkich restauracjach do jakich chodzę nikt mi nie przeszkadza przy jedzeniu, tylko tam

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-11-03, 13:53   #18
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Lubię być obsługiwana
A ja właśnie nie lubię Wolę podejść do lady, zapłacić i żeby nikt nie podchodził mi do stolika i nie pytał o nic. W DaGrasso najbliżej mnie płaci się przy ladzie, ale raz byłam w takim z kelnerami i więcej tam nie wrócę. Czekaliśmy długo na kelnera, ale to nic. Po zjedzeniu pizzy chcieliśmy zamówić napoje, zawołaliśmy kelnera, ale on odpowiedział, że osoba obsługująca nasz stolik jest zajęta, a on nie może przyjąć zamówienia od nas i że musimy poczekać. No to czekaliśmy kolejne 20 minut. Wolałabym naprawdę podejść do lady i normalnie zamówić te napoje.
Stary 2012-11-03, 14:04   #19
sadie
Zadomowienie

Przypuszczalnie takie mają wytyczne - kiedys byłam kelnerką i tez musielismy pytać czy wszystko jest w porzadku z jedzeniem, nawet jesli widzieliśmy, że klientowi to nie w smak. W przeciwnym wypadku mozna było mieć z tego tytułu nieprzyjemności u kierownika, bo był to "bardzo wazny element polityki firmy"
a co do czekania na odpowiedz - przypuszczam, że wynika to z tego, że czynnośc ta jest traktowana automatycznie, tym bardziej w "godzinach szczytu" naprawdę jest co robić: kilka stolików czeka na złożenie zamówienia, kolejnemu trzeba przynieść napoje, innemu jedzenie z kuchni, a jeszcze inny trzeba wyczyścić i posadzić nowych klientów.

Jedyny co osiągniesz pytając "czy juz się wysikal" () to bycie uznaną za nieprzyjemną i tak naprawdę oberwie sie nie temu, kto winen jest Twojemu "dyskomfortowi". Kelnerzy nie przestana zadawac tych pytań, bo zwyczajnie sie od nich wymaga, żeby padały, i tyle. Zresztą, dziwi mnie trochę, że az tak może kogos rozstrajać jedno pytanie, odpowiedz na które zajmuje maksymalnie 30 sekund.
sadie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 14:09   #20
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sadie Pokaż wiadomość
Zresztą, dziwi mnie trochę, że az tak może kogos rozstrajać jedno pytanie, odpowiedz na które zajmuje maksymalnie 30 sekund.
Gdyby to było jedno pytanie to spoko. Ale co chwila, co 5 minut. Co kawałek dosłownie. Zjem kawałek i pytanie, jem drugi i już jest, jem trzeci kawałek i już stoi nade mną no nie znoszę tego i przeszkadza mi to.

Ale wyżyłam się, wygadałam i już mi lżej

Ślub
Pati
Lili
Stary 2012-11-03, 14:14   #21
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
dlatego chodzę mimo ciekawskich i nadgorliwych podlizuchów-kelnerów.
Ale jesteś miła To jest praca tych ludzi i oni nie pytają, bo są tacy ciekawi, czy Ci smakuje - pytają, bo to należy do ich obowiązków, więc obrażanie ich jest moim zdaniem totalnym brakiem kultury. Chyba sobie pochlebiasz myśląc, że są tacy zaciekawieni Twoimi odczuciami z własnej nieprzymuszonej woli.
Stary 2012-11-03, 14:22   #22
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Ale jesteś miła To jest praca tych ludzi i oni nie pytają, bo są tacy ciekawi, czy Ci smakuje - pytają, bo to należy do ich obowiązków, więc obrażanie ich jest moim zdaniem totalnym brakiem kultury. Chyba sobie pochlebiasz myśląc, że są tacy zaciekawieni Twoimi odczuciami z własnej nieprzymuszonej woli.
chyba sie nie rozumiemy bo ja wlasnie napisalam, ze ich wlasnie kompetnie nie obchodzi czy mi smakuje a sie pytaja. I uwazam ze to kompletnie bez sensu jest wymyslone. Po co to robia skoro maja ta gdzies? udaja zainteresowanie i ciekawosc.

niechby przyniosl, powiedzial smacznego i tyle.

chcialabym aby marketingowiec odszedl od tego bo uwazam to za wkurzajce.

Poza tym nigdy zadnego kelnera nie obrazilam? a na forum wylalam swoja frustracje, bo mnie denerwuje zachowanie kelnerow z pizzy hut.

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2012-11-03 o 14:23 Powód: dopisek
Stary 2012-11-03, 14:29   #23
arystokratka
Raczkowanie

Cytat:
chyba sie nie rozumiemy bo ja wlasnie napisalam, ze ich wlasnie kompetnie nie obchodzi czy mi smakuje a sie pytaja. I uwazam ze to kompletnie bez sensu jest wymyslone. Po co to robia skoro maja ta gdzies? udaja zainteresowanie i ciekawosc.

niechby przyniosl, powiedzial smacznego i tyle.

chcialabym aby marketingowiec odszedl od tego bo uwazam to za wkurzajce.

Poza tym nigdy zadnego kelnera nie obrazilam? a na forum wylalam swoja frustracje, bo mnie denerwuje zachowanie kelnerow z pizzy hut.

To może warto skontaktować się z marketingowcem?

Zamiast wyżywać się na kelnerach
arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 14:43   #24
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 14:47   #25
soffka
Rozeznanie

Cytat:
Po co to robia skoro maja ta gdzies? udaja zainteresowanie i ciekawosc.
Oni nie robią tego specjalnie ani Tobie na złość oni tak muszą .
Moja koleżanka każdego klienta przy ladzie musi spytać : doliczyć reklamówkę ? choć większość klientów reaguje zniecierpliwieniem i koleżanka ma tego serdecznie dość ale nie ma wyjścia.
soffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 14:49   #26
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Wiesz, oni "muszą" się pytać czy wszystko ok w trakcie, bo np jak po zjedzeniu pizzy powiesz, że był tam włos, robak itp to będą musieli zwrócić Ci pieniądze, więc niejako się zabezpieczają przed taką sytuacją.
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 15:08   #27
meggykotka
Rozeznanie

A ja ostatnio starsznie się zawiodłam na Pizza Hut i juz raczej tam nie pójdę. Przyszłam z kuzynką. Zamówiłyśmy pizzę i czekałyśmy na nią b. długo. No ale trudno. Dostałyśmy Pepsi i czekamy.

Po 40 min dostałyśmy spaloną pizzę. Miało być puszyste ciasto a pizza miała może 5mm grubości, ser był twardy a kawałki cebuli i wedliny zwęglone fragmentami na czarno. Popatrzyłyśmy na pizze, potem na siebie nawzajem i wiedziałysmy ze tego nie zjemy. Poprosiłam kelnera, wytłumaczyłam mu, że nie zjem tego, bo pizza jest spalona i spytałam się czy nie jest mu wstyd coś takiego serwować. Nie miał żadnych oporów, bo według niego pizza była dobra. Poprosiłam o rachunek, ale zaznaczyłam że za pizzę na pewno nie zapłacę. Oczywiście pizza została zabrana i usłyszałam "tamta nie chce zapłacić" z zaplecza. Największe moje zdziwienie było gdy na rachunku zobaczyłam że mam policzone 2 Pepsi i sos do pizzy.

Absolutny brak szacunku dla klienta. Już pół roku nie byłam w Pizza Hut, a kiedyś chodziliśmy regularnie. Wraz ze znajomymi długo szukaliśmy nowej pizzeri, ale na szczęście udało się

woda Avon Slip Into Daring 50l - kilka razy psiknięta

Yves Rocher woda Naturelle - nowa
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 15:20   #28
Pigeons
Zadomowienie

Nie rozumiem czemu nie zwróciłaś uwagi kelnerom skoro nie podobało Ci się ich zachowanie? Przecież oni tego co tu napisałaś raczej nie przeczytają

Można bez żadnych złośliwości powiedzieć co Ci nie odpowiada (w końcu to Ty jesteś klientem) a nie gotować się w sobie przez całą wizytę w pizzerii a później siedzieć i obmyślać plan zemsty.

Edytowane przez Pigeons
Czas edycji: 2012-11-03 o 15:22
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 15:59   #29
meggykotka
Rozeznanie

Ale ja zwróciłam uwagę i spytałam się czy on nie widzi oporów w serwowaniu czegoś takiego. Pan nie miał sobie nic do zarzucenia, więc uznałam, że nie ma sensu z nim dyskutować. Według niego brązowa pizza z czarnymi bąblami jest jadalna.

woda Avon Slip Into Daring 50l - kilka razy psiknięta

Yves Rocher woda Naturelle - nowa
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-03, 16:01   #30
platekrozy
Zakorzenienie

Jadam w pizzy hut i nie przeszkadza mi że się pytają wręcz uważam to za urok. Może lepiej zamawiać do domu,jak takie rzeczy Ciebie wkurzają?

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości