|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Vegemamita
|
Powiedzmy że .......
Wygrałaś/wygrałeś wczoraj w kumulacji TOTOLOTKA (pewnie wczoraj każdy z nas kupił wczoraj chociaż jeden kupon
![]() ![]()
Rozbieram : ![]() ![]() ![]() Pilne poszukuję ![]() ![]() wymianka zapachowa ![]() wymianka książkowa ![]() Edytowane przez edziakalitowa Czas edycji: 2012-11-07 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiedzmy że .......
tak na szybko to Toma Forda Tobacco Vanille (moje aktualne największe chciejstwo i muszmieć) i nowego waniliowego Shalimara. A później to już z górki ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No ja niestety nie wyslalam totolotka, nauczona doswiadczeiem, ze z reguly nic nie wygrywam
![]() 1. Kupilabym bilet do Warsiawy 2. Zarezerowowalabym nocleg w Mariottcie, bo... 3. ... stamtad blisko do Quality ![]() ![]() 4. Nastepnie udalabym sie do Galilu, gdzie kupilabym cos z Mony di Orio dla mojej mamy 5. Odwiedzilabym zachwalana tu MonCredo i tam pewnie tez musialabym zostawic troche grosza ![]() Podsumowujac - zrobilabym wielki rekonesans, ktory zapewne skonczylby sie wielkimi nieprzemyslanymi zakupami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Te limitowane Amłaże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nawet jednej cyfry nie trafilam
![]() taki ladny napad na butik Aedes mialam w glowie ![]()
![]() |
#6 | |
Vegemamita
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie mam kosztownych marzeń do zrealizowania, no, może kupiłabym jeszcze raz Theoremę czy Belle de Minuit.
Kupiłabym też całą linię pielęgnacyjną Angela i A*mena. Na pewno uzupełniłabym też zapasy męża, żeby szybko nie wykończył ulubionych zapachów ![]() Kusząca wydaje mi się opcja Ropuszki - wycieczka ze "zwiedzaniem" perfumerii ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2012-11-07 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Chciejstw i muszmieciów dużo, duuuuużo
![]() French Lover na zapas by się marzył, flaszka Gucia (lub dwie), generalnie kadzidła. Sama nic nie kreśliłam, nic nie losowałam, ale te, które dostałam w prezencie miały kolejno: dwie dwójki, jedną jedynkę... Szkoda, że się nie sumują ![]() Wycieczka - znakomity pomysł Ropuszko; Grasse zwiedzione, zwąchane, teraz wypadałoby poznać Quality i kilka innych ![]() Edytowane przez Nuitblanche Czas edycji: 2012-11-07 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kupiłabym taki zapas Coco EDP, że nie musiałabym oszczędzać kropelek do końca życia
![]() Plus całą masę innych flakonów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Ja gdybym wygrała to na pewno otworzyłabym wypasioną perfumerię w moim mieście, taką ze wszystkim czego nie ma , czyli z prawie wszystkim co jest gdzie indziej
![]() I duuuużo bym sobie kupiła... oj dużo.... tu już się nie ma co rozdrabniać na wyliczanie flaszek, wszak tyle jest zapachów których jeszcze nie znam a chciałabym poznać a wśród nich na pewno sporo takich które mogłabym mieć. Stworzyłabym sobie mega kolekcję ulubionych zapachów Skrbk , a potem Prokop i Wellman zaprosili by mnie do DDTVN , bym wsytąpiła pomiędzy Hołownią a Natalią Siwiec, tak koło 10.30 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam za jednym zamachem wszystko z muszmieciowej listy - i nie drżałabym za każdym razem, kiedy nowo testowany zapach za bardzo mi się podoba. Dużej ilości flaszek nie chcę, przytłaczają mnie. Ale zrobiłabym na zamówienie piękną szafkę dla moich flaszek...najlepiej z lodóweczką do win w środku, żeby stały w idealnych warunkach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-11-07 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
uwaga pisze bez polskich znakow z pracowej kijowej klawiatury za co wszystkich przepraszam.
Ale swietny temat ![]() Jakbym wygrala to bym kupila od razu kilka flaszek Black Afgano, wszystkie Durbany ![]() ooooo i zupelnie zapomnialam o moim wielkim marzeniu Bois de Paradis
[SIZE=2]Szukam flaszek z ubytkiem: ANGEL EDP Edytowane przez pola49 Czas edycji: 2012-11-07 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Pojechałabym do Krk i tam zostawiła troche grosza w Lului i Galilu, natępnego dnia poszłabym na dworzec i kupiła bilet do Wawy na TLK ze zniżką do osób < 26 roku życia (a co!? skąpa jestem, nie ma co szastać pieniędzmi)
![]() ![]() Następnie zarezerwowałabym bilety do Paryża i Londynu na grudzień licząc że bedą swiąteczne wyprzedaże (nie lubie przepłacać ![]() ![]() W między czasie zrobiłabym napad na amerykańskie marki przez internet, np. SSS, Slumberhouse i DS&Durge albo sklepy - Lucky i Indie Scent. Marzenia, eh ![]() ...a nigdy w życiu nawet głupiego kubka czy koszulki nie wygrałam. ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Zażyczyłabym sobie od Guerlaina zestaw starych Guerlainów w jakiś boskich limitowanych flakonach, zrobionych specjalnie dla mnie.
Odwiedziłabym też Skarbiątko w jej sklepie.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2012-11-07 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłabym całą listę marzeń i do tego wszelkie balsamy perfumowane, żele pod prysznic, mgiełki itp. itd. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Vegemamita
|
A ja pamiętam, że był taki film gdzie koło wanny stała taka wielka flaszka Chanel No 5, pewnie nie jedna wielbicielka Chanel by sobie go dolewała do kąpieli
![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ooooo, ja też
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Panaroja
|
Najpierw tak na szybko kadzidlane pięcioraczki CdG , Wazambę i Labdanum Donny Caran , a potem następne kilkadziesiąt flaszek i duuuże mieszkanie z duuużą piękną komodą/biblioteką na flaszki
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
El Cumpleaños Secreto
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Mi też od razu przyszła myśl o otworzeniu perfumerii ![]() ![]() ![]() Lbn byłby oki ![]() To so, gramy i otwieramy, c'nie ![]() A nowych flaszek też bym se nie żałował ![]() Na start trochę Amułaży: męskie Honour, Memoir, Interlude, Dia, Molook, wszystkie Opusy i trochę uniseksów: Asrar, Oudh Al Khaloud, Bahjah, Badr Al Badour i wszystkie ichnie olejki ![]() ![]() Do tego wszystkie Kurkdjiany, Montale, Frapiny, Atelier Cologne, ze 2 Creedy, 10 flaszek Black Cube i 20 najstarszego Platynowego, a na zapach A*Mena i Rochasa Lui ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
spin doctor
|
Ja równiez zrobiłabym rundkę po perfumeriach niszowych, zeby poznać te wszystkie zapachy, o których piszecie, potem pojechałabym do jakiejś zagranicznej Sephory czy Douglasa(bo u nas nie ma zazwyczaj linii kapielowych zapachów
![]() ![]() ![]() Aha i wynajęłabym jakiegoś znanaego "nosa" żeby stworzył perfumy specjalnie dla mnie ![]()
![]() |
#26 | |||
Guerlain Lover
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale pewnie zrobiłabym to wszystko, co już wypisaliscie ![]() Wycieczka do Krk i Wawy,a potem do Paryża, Londynu i pewnie tez nowy Jork (marzy mi się wyjazd tam od dawna ![]() ![]() ![]() No i jeszcze wielki zapas Black Cashmere, Winter Delice, zakup wszystkich Shalimarów oraz zakupy limitowanych flakoników Guerlain ![]() Oj, ja mam wiele marzeń... i nawet nie wiem od czego bym zaczęła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, ze Villoressi komponuje zapachy na zamowienie, ale do niego bym sie raczej nie udala. sam pomysl ze skomponowaniem czegos specjalnego uwazam za swietny - moze wreszcie ktos stworzylby dla mnie signature scent? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() Mam kilka ukochanych zapachów, które już są wycofane, a ich dostępność jest często zerowa. Odnalazłabym ich tworców i poprosiła o ich ponowne stworzenie dla specjalnie dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A ja bym sobie wreszcie moje flakonikowe muzeum zorganizowala
![]() Musze sprawdzic wreszcie kupon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.