|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Hmmm. Organza może? Obsession? Obsession Night? Albo Karleidoscope, Cabochard, Ambre de Cabochard, Killer Queen, Gap Established 1969, Voile D'Ambre...coś z tego wpadło Ci w oko?
Mam ochotę przyjrzeć się Panience z bliska.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-02-20 o 00:00 |
|
|
|
#782 |
|
Rozeznanie
|
Na wymianę mam
Flakony: Lalique Tendre Kiss około 37/50 ml bez korka odlewki gotowe: Acqua Colonia Rhubarb & Clary sage - około 8,5 ml Boadicea Momentous - 10 ml bez psika testowego (ozdobny atomek) Chanel Cristalle - 10 ml bez trzech psików - uwaga, wytrąciły się paproszki, ale zapach nie jest zepsuty Dior La Collection Privee Bois d'argent 5 ml Humiecki & Graef Blask - 5 ml bez kilku psików I hate perfume AmBrosius - 5 ml bez kilku psików Lagerfeld Kapsule Woody edt - 7ml M. Micallef Printemps 5 ml miniatura z kalendarza adwentowego YR Neonatura Cocon – 5 ml bez kilku psików testowych YSL Paris Premieres Roses - 4,5 ml w samplach próbki gotowe: Brecourt Eau Blanche 1,8 ml robiona Brosseau Ombre Rose l'orginal (fabryczna bez atomizera, zostało ok 0,5 ml) Cindy Crawford Waterfalls (próbka fabryczna 1,2 ml bez atomizera) CdG Daphne ok 1 ml próbka z lulua Floris White Rose (ok 0,3 ml, robiona, atomizer) Gres Ambre de Cabochard - (ok 1,7 ml robiona, atomizer) Guerlain Too much 0,9 ml robiona Histoires de Parfums 1876 (firmowa, ok 1,3 ml, fiolka) Indult Isvaraya (2,4 ml robiona, atomizer) - tylko za coś z podobnej półki lub za więcej ml tańszego zapachu Jil Sander Sun 1,1 ml robiona Kenneth Cole Black 0,8 ml robiona Kenzo Amour Indian Holi 1,1 ml robiona L`artisan Mandarine (1,7 ml robiona, atomizer) Laura Biagiotti Due Donna (2ml firmowa, fiolka) Mexx XX wild (próbka fabryczna 0,6 ml bez atomizera) Patyka Boise (robiona ok 1 ml z atomizerem) Serge Lutens Bas de soie (firmowa, nie wiem ile zostało, ale coś chlupie w środku więc na test na pewno jest) Smell Beny Tok'yo mama 1,1 ml robiona Van Cleef & Arpels Les Saisons Hiver 2 ml robiona Xerjoff - Lira 1 ml (firmowa, fiolka) YSL Yvresse 1 ml robiona mogę też zrobić małe próbeczki lub większe odlewki z flakonów: Annick Goutal Petite Cherie (do 1 ml) Bruno Banani Magic Woman (do 5 ml) D&G Light Blue (do 1,5 ml) Histoires de Parfums 1873 Sidonie Colette (do 1 ml) Hugo Boss Nuit pour femme (do 2 ml) Lalique Tendre Kiss (może być większa odlewka) mam też do oddania puste flakony (z korkami) po Dolce Vita Dior (tester, 100 ml), Tresor Lancome edp (100 ml, produkt, z kartonikiem) i Davidoff Cool Water Game for Him (30 ml). w bardzo dobrym stanie. chętnie oddam przy okazji za jakieś próbeczki. Rozważę każdą propozycję, natomiast najbardziej szukam: Xerjoff - Fars Guerlain Songe d'un bois d'ete - każdą ilość Tea for two - najchętniej resztkę we flakonie lub odlewkę Aedes de Venustas signature - każdą ilość Mona di Orio Les Nombres d'Or Ambre - każdą ilość Annick Goutal - wszystkie których nie znam lub każdą ilość Neroli Diptyque - te których nie znam Parfumerie Generale - te których nie znam Les Parfums de Rosine - te których nie znam Love by Kilian, chociaż kropelkę Blood Concept B Blood Concept czarna seria YR Ming Shu (tak z 5 ml) lub coś innego ciekawego... Edytowane przez korozyjka Czas edycji: 2014-02-26 o 09:55 |
|
|
|
#783 |
|
Przyczajenie
|
Odkupię odlewke lalique equus. Boję się kupować całą butelkę bo nie wiem czy przypadnie mi do gustu, a w drogeriach nie spotkałem testerów.
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Jeśli chcesz kupić - poluj na rozbiórkę zapachu na podforum wspólne zakupy (albo wpisz się w wątku straganik na gazetowym(gazeta.pl) forum Perfumy)
|
|
#785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#787 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
piszę PW.
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a czy odlalabyś do tego tresor in love albo gucci premiere, albo po trochu obu? |
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
czy 10 ml byś oddała? moglabym ja wysłać pierwsza list i dorzucić pusty szklany atomek na odlewkę
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#793 |
|
Konto usunięte
|
Nadal mam na wymianę:
FLAKON Van Cleef & Arpels Feerie Rose des Neiges 28/30 ml ODLEWKI Cacharel LouLou 8.5 ml Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic 8 ml Sonia Rykiel Rykiel Rose EDT 9 ml Stella McCartney Stella Sheer 2006 EDT 10 ml Yves Saint Laurent Opium Orchidee de Chine 6 ml Yves Rocher Secret d`Essences Neroli EDP 4.8 ml |
|
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję np. One CK, Coco M edt i Chanel No 19, Cristalle i jeszcze pewnie coś tam...
w zamian proponuję Miss Dior le parfum- 4/5 ml CK In2U, 8/10 ml CK DownTown 5 ml Lalique Amethyst 3 ml Prada Amber 9/10 ml Amor Amor Cacharel mogę zrobić odlewkę 5/10 ml mam 35/100 ml tester Coco M edp ok 6/35 ml buteleczka Odlewka 9/10 ml Angel ou Demon Givenchy Rochas Tocade 2 ml- odlewka Ogródek nilowy . 7/15 ml - nie odlewka tylko miniaturka próbki: próbka wody cudów Hermesa raz psiknięta próbka lady million 1/3 próbka Lacoste pour femme - prawie cała 2 ml Roma LB kelly Caleche Hermes Bond no 9 - New york Park Avenue Próbka CK Beauty Próbka Due Donna mnóstwo avonów (tressele mistique, tomorrow, jet femme, perceive, little red dress, outspoken, pure o2, city rush glamour, perceive dew, only imagine, lacroix noix, far away, ultra sexy Cindy Crawford Summer day Chech& speake mimoza oriflame love potion issey miyake l'eau d'issey- próbka Ungaro party próbka Poza tym reszta w wątku w podpisie
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
szukam kapki Rose d'Arabie i innych prive Armani a także encre Noire
dokładam do moich propozycji Ylang in Gold 10ml
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2014-02-21 o 14:33 |
|
|
|
#796 |
|
spin doctor
|
Szukam kilka ml na testy J.Lo Still
![]() Szukam też Manifesto YSL we flaszce, w zamian oddam Allure Chanel edp 45/50ml lub 25/50ml albo Miss Dior edt
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2014-02-21 o 14:54 |
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Podzielę się:
Odlewki: Armani Idole Armani Diamonds Intense Jimmy choo edt Amor Amor edt Amor Amor Forbiden Kiss Flakony: Baby Doll Magique ok 30 z 50ml Baby Doll Sparkling ok 25 z 50ml Moschino Pink Bouquet ok 29 z 30ml Armani Diamonds ok 14 z 30ml Miss Boucheron edp ok 14 z 30ml Escada Lily Chic ok 49 z 50ml YSL Young Sexy Lovely ok 35 z 50ml Michael Kors Michael bez zatyczki ok 10 z 50ml Dolce Gabbana Light Blue ok 22 ze 100ml Lancome ode Lancome ok 25 z 75ml Davidoff Cool Water Woman Freeze Me ok 75 ml ze 100 Donna Karan Cashmere Mist bez zatyczki ok 30 z 50ml Versace CRYSTAL NOIR edt 90 z testowym psikiem,tester ale z zatyczką Guerlain Shalimar edt ok 68 z 75ml Lacoste Inspiration ok 40 z 50ml Aquolina Pink Sugar Sensual ok 26 z 30ml Poszukuję : Lady Gaga Fame, moschino glamour, coco chanel mademoiselle, Armani Si,Marc Jacobs Dot, Marc Jacobs Lola,Boss Femme,wariacje nt amor amor,ck in2u,Juicy Couture Viva La Juicy,DKNY Women, raczej flakony
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-02-21 o 19:57 |
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
Oddam w dobre ręce flaszkę Pour Femme, Dolce&Gabbana
|
#799 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Jaka to pojemność? I czego za nią szukasz?
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
50 ml, zostało gdzieś 27 ml A czego szukam? sama nie wiem...mam otwarty umysł i nos
|
#801 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe raczej nie moja bajka chociaż musiałabym przetestować ![]() lubię słodkie, owocowo-kwiatowe, musujące, z różowym pieprzem
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Próbki:
- A. Basi In Red 2,5 ml (r) - Avon Herve Leger Femme 0,8 ml (f) - Avon Love edt 1 ml (f) - Avon Outspoken Intense 0,9 ml (f) - Benetton B-United 1 ml (f) - Benetton United Colors 3,5 ml - Carla Fracci Eau de Perfum 1,9 ml (f) - Ch. Lacroix Nuit 1,5 ml (r) - CK Eternity Purple Orchid 2 ml (r) - Diesel Plus Plus edp 3 ml - Gres Ambre de Cabochard 1 ml (r) - Givenchy Organza edp 0,6 ml (r) - Ghost The Fragrance 1 ml (r) - Hugo Boss essence de femme 1,3 ml (f) - Isabella Rossellini Manifesto 1,5 ml (f) - John Richmond 1,5 ml (f) - Kenzo Le Monde Est Beau 0,7 ml (r) - L'Artisan Nuit de Tubereuse 0,6 ml (r) - L'Artisan Verte Violette 0,3 ml (r) - Liz Claiborne Curve Soul Vintage 2 ml (r) - Lubin Gin Fizz 0,4 ml (r) - Moschino Hippy Fizz 1,5 ml (r) - Parfum d'Empire Wazamba 0,3 ml (r) - S.T. Dupont Blanc 2 ml (r) - The Different Company Jasmin de Nuit 1,5 ml (r) - Ungaro 2007 1,6 ml (f) - Valentino V (f) ok. 1,8 ml - Valentino V Ete 2 ml (f) Odlewki: - Custo Barcelona Glam Star 10 ml minus 2 psiki - Ch. Audiger Ed Hardy women ok. 9 ml - Eisenberg J"Ose 5 ml atomek nie psika, trzeba sobie przelać do innego ![]() - essence Vampire's Love ok. 4 ml - M. Carey Luscious Pink dowolna ilość - Montana Pafrum de Femme 4,5 ml Oddam hurtem za jakąś odlewkę Najlepiej za którąś z poniższych:- P. Hilton Tease - Rockin' Passion Oriflame - Lady Rabel Mango
|
#804 |
|
Mother of Cats
|
Studentko, znalazłabyś u mnie coś za któreś z poniższych?
- A. Basi In Red 2,5 ml (r) - Givenchy Organza edp 0,6 ml (r) - Kenzo Le Monde Est Beau 0,7 ml (r) - L'Artisan Verte Violette 0,3 ml (r) - Parfum d'Empire Wazamba 0,3 ml (r) - The Different Company Jasmin de Nuit 1,5 ml (r) - Ungaro 2007 1,6 ml (f) |
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
Szukam kapki:
Agent Provocateur klasyczny Madonna Truth or Dare <prosi> |
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, znów poszukuję
szukam próbek na testy letnich sezonówek escady, ale nie wszystkich. Interesują mnie tylko:1. Escada Ocean Lounge (najbardziej mi zależy )2. Escada Moon Sparkle 3. Escada Island Kiss 4. Escada Sexy Graffiti Dodatkowo szukam też próbki Jennifer Lopez Life ![]() odwdzięczę się próbkami, mam ich sporo, mogę też coś odpsikać ze swoich flakonów czekam na propozycje!!
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2014-02-23 o 11:07 |
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
szukam we flakonach:
Gucci Rush 2 wszelkich Alienów Muglera Versace Crystal Noir wątek wymiankowy w podpisie ale na wymianę m.in.: Mugler Eau de Star, Cacharel Amor Absolu i Catch me..,Hugo Boss Deep Red... |
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę już uciekać w próbki, bo one potem tylko u mnie leżą...
|
|
#809 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
pilnie poszukuję Molecule 01 we flakonie lub większej odlewki
w zamian mogę się podzielić następującymi : Escentric 02 Ambre des Merveilles Eaudemoiselle Bois de Oud Raving Etro Bottega Venetta Samsara EDP Kenzo Madly EDP Devil in Disguise Buxtona Les Perfums de Rosine Diabolo Rose Fragonard Vetiver oraz oddam we flakonach: Neroli YR 45/50 Casmir Chopard 20/30 Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-02-25 o 09:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

A co może być w zamian ?

chociaż musiałabym przetestować 

Nie chcę już uciekać w próbki, bo one potem tylko u mnie leżą...