![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
LIPIEC - minerały, pędzle, naturalna pielęgnacja
szary - wymienione
Witam ![]() zdj.1 pędzel HAKURO H21 - używany przez kilka miesięcy, włosie lekko się odbarwiło w miejscu styku z rączką ( widać na zdjęciu) rączka minimalnie się rusza pędzel LancrOne - NOWY! NIEUŻYWANY wysuwany kabuki zdj.2 BLUSCHE Podkład: Sample w woreczkach użyte tylko do próby paskowejColombian – full matte Brazilian– original matte Caramel coretto– original matte korektor Medium - mogę zrobić odsypkę róż: ( oryginalny sampel z minimalnym ubytkiem) Raisin - tutaj link do swatcha BUFF'D podkład - sampel w strunie Warm - medium light Olive - medium light LAURESS podkład- struna z wymianki Radiant Neutral - elemental BAREFACED Angelik – 1.5 gram( z minimalnym ubytkiem) - słoiczek z sitkiem zdj.3 SWETSCENTS puder: Bamboo silk -sampel z wymianki w strunie cień: Purple Iris -klik mała próbka w strunie Hide a Pore MEDIUM - mogę zrobić odsypkę Grean tea rejuvenation normal to oily skin - mogę zrobić odsypkę w słoiczku cień Amethyst - mogę zrobić odsypkę zdjęcie 4 LUMIERE: w słoiczkach mogę zrobić odsypki cienie: Cafe latte klik cotton candy - klik Beautiful klik Lavender pearl klik Tiramisu- klik Rested klik ( mogę oddać cały słoiczek 2gr) bronzer: Bare skin - połowa słoiczka samplowego róż: Dusty rose - klik słoiczek samplowy ( z minimalnym ubytkiem) wild rose - klik zrobię odsypkę puder wykończeniowy: SAND - Veena Silk Veil ( zrobię odsypkę) IVORY - Vena silkVeil ( sampel w strunie) IVORY - silk powder( sampel w strunie) podkład Light Warm - cashmere mogę zrobić odsypkę Light Medium Warm -veena veil (odsypka) Light Neutral - Cashmere ( sampel w strunie) Light Neutral - Veena Velvet ( 3ml z wymianki) korektor ( sampel w strunie) Lavender- zostało ok 80% zdj.5 SILK NATURALS róże: Lovelace -mogę zrobić odsypkę Forbidden klik - sampel używany 2 razy korektor pod oczy sleep in jar- słoiczek samplowy (od lewej) Limerick- cały lub odsypkę, niedostępny w sprzedaży (słoiczek jest mniejszy niż standardowy cień, taki jak dostaje się gratis przy zamówieniach od 1o$, Lagoon- cały lub odsypkę klik , używany kilka razy zdj.5 Modern eyes - meow sampel w strunie Sunless Sea - Clio - sampel w strunie Cat Eyes - curious - mogę zrobić odsypkę ( większy słoiczek) Cat eyes - skinny bitch -sampel w strunie 12 pains of xmas - tree fire- mogę zrobić odsypkę ( mniejszy słoiczek) korektor Abyssinian - 1 concealer ( struna) Podkad: Sample w woreczkach użyte tylko do próby paskowej Siamese 1 - Flawless Feline KORAT - 3 Flawless EDM zdj.7 róż: Tea Time - klik słoiczek samplowy ( cały lub odsypka) Neutral - odsypka z wymianki Viki's Radiant Creation - klik odsypka w strunie Bouquet - struna 1ml New car smell - klik sampel 1ml Come what may - klik sampel 1ml dusty miller - klikfiolka 1gram cień: ginger peach - odsypka w strunie Butterfly Kisses - odsypka w fiolce 1ml LILY LOLO róż: Surfer Girl - 1/4 opakowania w słoiczku Beach babe - mogę zrobić odsypkę podkład: sampel w strunie Popcorn NATURALNA PIELĘGNACJA zdj.9. od lewej -Amla Gold - Dabour - zostało trochę mniej niż połowa -the body shop - nutriorganics pianka do mycia twarzy - NOWA 150ml -Alepia - olej z róży rdzawej ( mogę zrobić odlewkę) -Argiletz - różowa glinka w paście ( mogę zrobić odlewkę) 09.2013 nienaturalne: YR żel do ociężałych nóg 200 ml klik - nowy YR nawilżająca pomadka do ust -francuska róża klik-nowa PASTA MATUJĄCA DO WŁOSÓW - OSIS minimalny ubytek szampon przeciwłupieżowy clear 50ml - NOWY PERFUMY zdj.81.Custome National 21- 3.5ml/5 ml atomizer 2.L’artisan - tea for two 3ml atomizer 3. burberry - brit 3ml 4. Annik Goutal - Songes 1ml atomizer 5. musc ravageur - 2ml ( atomizer) 6.Eau de lalique – 2 ml atomizer 7.Gaultier 2 - 4ml atomizer 1. Moschino Happy Fizz 30ml ( bez kilku psików) jest kartonik 2.Yves Rocher Neonatura cocon - 4ml/15 3.Gueralain Shalimar Parfum initial - ok 8ml/10 atomizer 4.A. Sung – SHI ( 8ml/10) atomizer 5. Gap Washed Cotton 9ml/10 atomizer 6.Burberry - Baby touch 7/8ml 7. Chanel Coco mademoiselle EDP- 12ml/15 8.YSL NU edt – ok 4 ml atomizer wish lista zapachy: YSL Elle Moschino I Love Love Thiery Mugler Innocent Givenchy Ange demon la secret poesie (zimowa wersja 2011) LUMIERE podkład: LIGHT MEDIUM WARM - cashmere lub vena velveet kosmetyki naturalne-mydełka poza tym można kusić wszystkim ![]()
"mur nie przeszkadza, dopóki nie zaczniemy walić w niego głową" Edytowane przez fiolka85 Czas edycji: 2012-10-10 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC - minerały, pędzle, naturalna pielęgnacja
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za
pędzel do różu - używany przez kilka miesięcy stan bdb róż: Infatuation- klik odsypka w woreczku z wymianki BLUSCHE English Toffee – original matte Cappucino – full matte – użyty 3 razy SILK NATURALS róże Flare Forbidden LUCY MINERALS: Podkłady: Light original - sampel w woreczku użyty tylko raz na próbę paskową Bisque original - sampel w woreczku użyty tylko raz na próbę paskową EDM bronzer: soft bronzer - klik -NOWY- Beige Neutral - Intensive sampel 0.5 ml Light Neutral - semi matte sampel 1 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za;
pędzel do podkładu- używany dosłownie 2 razy glinka multani mitti - mazidła ( mogę odsypać połowę z 50 gram) ew. tylko za pędzel? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj na targu
![]() ![]() Light Neutral -Cashmere 12 gram XXL - NOWY - pędzel edm do podkładu i różu glinka cała masa próbek podkładów (wciąż szukam ideału ![]() Zapraszam do OBU wątków ![]() ps. Poza wątkiem mam trochę Lumiere sypańca, które szukasz, chętnie dołożę. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2011-07-03 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za yes to carrots - szampon do włosów 500ml ( używany 2 razy)
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Bamboo silk -sampel i pędzel do podkładu ?
Odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Podoba mi się sporo rzeczy, m.in. bigi - ale na razie się nie będę rozpisywać. ![]() Zajrzyj proszę do moich wątków. W kosmetycznym sporo już zarezerwowanych, ale zostało m.in. sporo sampli, kredka Lily Lolo i Green People odżywka-żel do włosów. ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
yes to carrots - szampon do włosów 500ml ( używany 2 razy) i soft bronzer - klik -NOWY- ?
![]() |
#16 | |||||||
Wtajemniczenie
|
![]() no to mam zajęcie na cały dzień, żeby przejrzeć wszystkie kolory z Twojego wątku... wstępnie: The Body Shop - Pianka do mycia twarzy Nutriganics - ze znaczkiem ecoCert, nowa Marion - Płyn stylizujący do kręconych włosów 150 ml – nowy Sample w strunach: Blusche - Light concealer Lumiere - Sand - Flawless finish Lumiere - Sand - Veena silk veil Lumiere - Sand - Silk powder Light medium warm cashmere * light warm cashmere light medium neutral FF Demeter – Beeswax – 0.8 ml – r słoiczki samplowe: EDM - korektor multi-tasking, słoiczek samplowy 1g Lumiere – Sundew Lumiere - Bare skin ale jeszcze się tam porozglądam i może trochę zmienię zdanie Cytat:
Cytat:
czy to jest ten?: klik Jeżeli to tak to sprawiedliwie by było gdybym oddała mój razem z glinką, bo mój jest tańszy. Podoba mi się u Ciebie jeszcze: ZSK olej konopny 10 ml Lumiere Light Medium Beige VV - 1 nowy, i 1 uzywany - na wyprobowanie Może znalazłabyś jeszcze coś u mnie? ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- niestety nic Cytat:
![]() niestety nic Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Cytat:
niestety nic ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- tylko te 2 rzeczy Lumiere ( sample) - formuła Veena Velvet: Light Medium Neutral mogę oddać skwalan 10ml za coś fajnego ![]() Cytat:
i tutaj też niestety nic
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mi pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No tak, ale dla mnie byłaby za mała wymianka, na razie podziękuję, bo wolę wiesze zamianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam wszystko, co wymieniłaś, oprócz korektora multi-tasking, bo chyba wycofam go z wątku - polubiliśmy się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Z tego co się orientuję to za 10ml skwalanu chyba 2 sample powinnam oddać...więc w sumie ode mnie 3 próbki?
Tylko że te 2 rzeczy wolałabym wymienić ze Słonik Wish you were here klik Beloved –klik sampel w woreczku raz użyty ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Podobają mi się jeszcze: EDM - Tea time blush - pozostało ok. 80% EDM - Viki's radiant creation lucent powder - ubytek minimalny, raczej nie oddam całego EDM - Back to school blush - odsypka struny EDM - Natural Meow - A lick&a promise Nie wiem za bardzo jak to ilościowo porównać, jak się mają sample w słoiczkach do strunowych...Jaka jest Twoja propozycja? ile sampli od Ciebie mogę wybrać? Ja chętnie oddam wszystko co wymieniłaś.
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
te sample mnie najbardziej interesowały, więc dziękuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do korektora, to może chciałabyś ten multi-tasking - próbkę w strunie? Bo tą mogę oddać, a sobie zatrzymam słoiczek ![]() Ze słoiczków mogłabym również cały oddać tea time - bo to kompletnie nie moja tonacja kolorystyczna ![]() ach i jak Ci się kroi wymiana z koleżanką fabregasowa, to mi nie zależy tak bardzo na tych dwóch samplach, przeżyję bez nich, także śmiało wymieniaj, mną się nie sugeruj ![]() ![]() i jaką pojemność ma soft bronzer? to jest big? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Soft bronzer ma 5.5gram czyli Big
Różu AWGM breathtaking i podkładu Faith 3.5 już się pozbyłam, więc zostało tak: JA: soft bronzer- klik -NOWY- sample w strunach: 1.Lightoriginal - sampel w woreczku użyty tylko raz na próbę paskową 2.Ayperi 1 - cover de luxe 3. Ayperi ,2 - cover de luxe 4. Shaylee 1 - cover de luxe 5.Grace 3.0 i 6. Grace 3.5 7.Faith 3.0 8.Love3.0 9.Charity 2.8 10.Beloved –klik sampel w woreczku raz użyty 11.Infatuation- klik odsypka w woreczku z wymianki 12.Taboo Racy - klik sampel, raz używany 13. Monsoon - klik sampel z wymianki 14.Purple Iris -klik mała próbka sample w słoiczkach ( słoiczki nie są pełne, jest tam trochę proszku tak jak oryginalnie dają w silk naturals sample) 1.Flare klik 2. Wish you were here klik 3. korektor beżowy - sampel w słoiczku, zostało ok 80% (chyba nie zaznaczyłam że jest to próbka korektora w kremie) u Ciebie: The Body Shop - Pianka do mycia twarzy Nutriganics - ze znaczkiem ecoCert, nowa Sample w strunach: 1.Blusche - Light concealer 2.Lumiere - Sand - Flawless finish 3.Lumiere - Sand - Veena silk veil 4.Lumiere - Sand - Silk powder 5.Lumiere Light medium warm cashmere 6.Lumiere -light warm cashmere 7.Lumiere - light medium neutral FF 8.EDM - Natural 9.Meow - A lick&a promise 10. EDM - Multi-intensive – korektor 11. EDM - Multi-tasking –korektor 12. EDM - Back to school blush – odsypka 13.EDM - Viki's radiant creation lucent powder - ubytek minimalny, raczej nie oddam całego Demeter – Beeswax – 0.8 ml – r Sample w słoiczkach ? 1EDM - Tea time blush - pozostało ok. 80% 2. Lumiere – Sundew 3.Lumiere - Bare skin Tak by było po równo słoiczków i strun ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
czy to jest ten?: klik Jeżeli to tak to sprawiedliwie by było gdybym oddała mój razem z glinką, bo mój jest tańszy. Podoba mi się u Ciebie jeszcze: ZSK olej konopny 10 ml Lumiere Light Medium Beige VV - 1 nowy, i 1 uzywany - na wyprobowanie Może znalazłabyś jeszcze coś u mnie?
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a może być tak? :
soft bronzer- klik -NOWY- sample w strunach: 1.Ayperi 1 - cover de luxe 2. Ayperi ,2 - cover de luxe 3. Shaylee 1 - cover de luxe 4.Grace 3.0 i 5. Grace 3.5 6.Faith 3.0 7.Love3.0 8.Charity 2.8 9.Beloved –klik sampel w woreczku raz użyty 10.Infatuation- klik odsypka w woreczku z wymianki 11.Taboo Racy - klik sampel, raz używany 12. Monsoon - klik sampel z wymianki sample w słoiczkach 1.Flare klik 2. Wish you were here klik u Ciebie: The Body Shop - Pianka do mycia twarzy Nutriganics - ze znaczkiem ecoCert, nowa Sample w strunach: 1.Blusche - Light concealer 2.Lumiere - Sand - Flawless finish 3.Lumiere - Sand - Veena silk veil 4.Lumiere - Sand - Silk powder 5.Lumiere Light medium warm cashmere 6.Lumiere -light warm cashmere 7.Lumiere - light medium neutral FF 8.EDM - Natural 9. EDM - Multi-tasking –korektor 10. EDM - Back to school blush – odsypka w strunie 11.EDM - Viki's radiant creation lucent powder - odsypka w strunie 12. Demeter – Beeswax – 0.8 ml – r Sample w słoiczkach: 1EDM - Tea time blush - pozostało ok. 80% 2.Lumiere - Bare skin (słoiczki z lumiere też nie są napełnione po brzegi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
A może zamiast:
EDM - Back to school blush . Demeter – Beeswax – 0.8 ml – r te dwie: 9.Meow - A lick&a promise 2. Lumiere – Sundew - ( w strunie? )
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
o nie zauważyłam.
no to chociaż Lumiere – Sundew - ( w strunie? zamiast EDM - Back to school blush i czy 1.Blusche - Light concealer jest aktualne bo widzę że już też jest na szaro?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za
"bronzer: soft bronzer - klik -NOWY-"?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za pędzel do podkładu- używany dosłownie 2 razy
pędzel do różu - używany przez kilka miesięcy stan bdb pędzel HAKURO H21 - używany przez kilka miesięcy, włosie lekko się odbarwiło w miejscu styku z rączką ( widać na zdjęciu) rączka minimalnie się rusza ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.