![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
MAJ perfumy, kosmetyki
nieaktuane
Mam na wymianę parę rzeczy, głównie to perfumy zasady takie jak wszędzie perfumy: Michał Szulc Sale Perfume 01 - ok. 10/50ml Comptoir Sud Pacifique Vanille Coco edt 15/100ml Yves Rocher Noix de Coco Coconut 20ml wymienione Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2013-01-27 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: MAJ perfumy, kosmetyki
odlewki
pojemności na zdjęciach Escada Moon Sparkle Sex On The Beach Demeter Casmir Chopard Satellite Padpardscha Nina Ricci L'elixir Princess Vera Wang (mam flakon) Water Lilly Cacharel Amor Amor tentation Estee Lauder Bronze Goddess Comptoir Sud Pacifique Vanille Passion Lalique Perles Christian Dior J'adore Chanel No. 5 Premiere Ysl Cinema Chanel Allure Chanel Chance Yvresse Dzing! Czekoladowanilia Sephora Calypso Vanille Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2012-11-18 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
próbki:
Brecourt Contre Pouvoir Brecourt Eau Blanche Brecourt Haram Slumberhouse Ore L'artisan La Haie Fleurie L'artisan La Haie Fleurie L'artisan Drole de Rose L'artisan Drole de Rose Comptoir Sud Pacifique Vanille Extreme Prada Infusion D'Iris CdG Tar Classique JPGaultier Frapin 1270 Burberry Brit Red Burberry Tender Touch Women Burberry edp Burberry Weekend Hugo Boss Pure Purple Euphoria CK Dark Extacy Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2012-06-07 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
eyeliner E.L.F. czarny
miętowy lakier Eveline Soraya Make up matujący kolor 02 ciepły beż, użyłam może z dwa trzy razy jeszcze jedna próbka Demi Moore Wanted próbka Clarins i Guerlain Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2012-05-27 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za Yves Rocher Noix de Coco Coconut 20ml?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja po Padpe, Szulca
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za cacharel i calypso?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za Escadę?
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za odlewki:
Chanel Chance Chanel Allure Chanel No. 5 Premiere Estee Lauder Bronze Goddess Christian Dior J'adore
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witaj, interesują mnie:
Chanel Allure Chanel Chance, jeśli to edp ? Prada Infusion D'Iris Classique JPGaultier jakie są pojemności powyższych odlewek i czy coś u mnie znajdziesz w zamian?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Za Cacharel mogę ewentualnie oddać poza wątkiem Sun Moon Stars edt Karl Lagerfeld odlewka 10ml bez psików testowych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
to ja podziekuję
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wiele oddam za chanel premiere i ewneutalnie cineme
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post33818747
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bronze goddes i chanel chance ?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za choć jedno z poniższych:
Michał Szulc Sale Perfume 01 - ok. 10/50ml Lalique Perles Chanel Allure Burberry Tender Touch Women Burberry edp Burberry Weekend Hugo Boss Pure Purple Euphoria CK ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
może odlewkę chanel chance?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja po: Brecourt Contre Pouvoir Brecourt Haram Slumberhouse Ore |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
widzisz cos u mnie? podoba mi sie sporo zapachow i lakier
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
to mi się podoba:
Escada Moon Sparkle Sex On The Beach Demeter Nina Ricci L'elixir Princess Vera Wang (mam flakon) Christian Dior J'adore Chanel Chance Burberry Weekend Euphoria CK więc za tą zieloną herbatę mogłabym coś z tego wybrać ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś w moich wątkach ? Podobają mi się u ciebie niektóre zapachy i lakier.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.