![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pozycja na jeźdźca
Kochane, napiszcie proszę wszystkie wasze uwagi, opinie, porady i spostrzeżenia związane z pozycją na jeźdźca! Czy faktycznie najłatwiej jest wam osiągnąć orgazm, czy się wstydzicie i jak dokładnie to robicie? Tzn siadacie okrakiem na facecie i unosicie się po prostu w górę i w dół, czy można to jakoś urozmaicić? Piszcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pozycja na jeźdźca
Cytat:
-Kochanie a moze sprobujemy dzis na jeźdźca? - Jaki najeźdźca? - Germański k...., oprawca! ![]() są już wątki na ten temat: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=374197 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=205976
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mam nawet ilustrację do Twojego kawału ![]() http://c.wrzuta.pl/wi19435/1e31d2cb0...765d/najezdzca Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2012-01-05 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
wsiadasz, nabijasz i....jedziesz
![]() tak, najłatwiej mi tak dojść nie, nie wstydzę się, wręcz czuje się pewniejsza sibie jak widze tżta wpatrzonego we mnie jak w obrazek i najprosciej rzecz ujmując...w górę i w dół ruchem posuwistym ![]() po 4..... jak się nudzić przy tej pozycji? ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pozycja na jeźdźca?
Pozycja najlepsza! ;] Emczusiu w tej pozycji nawet nie ma czego urozmaicać ![]() Przynajmniej dla Nas jest ona już szczytem sama w sobie ![]() A jak już poznacie się lepiej to będzie wtedy urozmaicać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Lubię
ale jako że ja leniwa trochę jestem to po jakimś czasie włącza mi się zmęczenie ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Też lubię
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A ja się wyłamię, bo nie lubię jeźdźca. Muszę być naprawdę meganapalona, żeby dojść a takiej pozycji, a i tak nie zawsze mi się udaje. Wiem, że tż lubi sobie popatrzeć, więc zdarza się oczywiście, że kochamy się w tej pozycji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ja co prawda już od dobrych kilku miesięcy żyję w celibacie ale też się wypowiem
![]() Nyaa nie jesteś sama ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jest to jedna z moich ulubionych pozycji. Kurde, co ja gadam ma miejsce drugie. Poruszam biodrami raczej przód-tył niż góra-dół no chyba, że siedzimy.
Hmm można to urozmaicić... Tż czasem masuje mi palcem łechtaczkę ale to chyba tyle. Nie wstydzę się (jak można wstydzić się podczas seksu z ukochanym?) wtedy dokładnie widzę jego twarz co podnieca mnie jeszcze bardziej;d Edytowane przez chwast Czas edycji: 2012-01-08 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Nie przepadam i rzadko mam ochotę, więc rzadko tak się kochamy. Ale to wynika ze złych wspomnień z poprzednim. Długo nie mogłam się przełamać, by chcieć znowu dosiąść faceta. Teraz czasem tak, ale nieczęsto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dla mnie osobiście jest to pozycja zapewniająca najmniej doznań i najtrudniej mi w niej dojść, ale pozycje i tak się przecież zmienia w trakcie więc to nie problem
![]() ![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
przyznam lubie.
jak najbardziej sie nie wstydze, a urozmaicic moze tylko partner ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Lubię. Raz tak chyba odpłynęłam pochwowo, ale to tylko raz. Po prostu poczułam rozkosz i zaczęłam trząść się i jęczeć, poczułam swój szczyt
![]() Zazwyczaj ruszam się góra-dół, ale my i tak raczej zmieniamy pozycję, bo szybko się tak męczę zazwyczaj, kondycja nie ta ![]() ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-01-10 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Pozycja na jeźdźca jest poprostu BOSKA!!! uwielbiam ją..fakt jeżeli się ma wymagającego faceta to trzeba się wysilić ale potem orgazm jest mega!! namówił mnie mój facet do tego i na początku to był szybki numerek i koniec ale się rozkręciłam i urozmaicam różnymi ruchami i w" około", dotykam się wyginam a moj facet jest mega zadowolony choć bardzo wymagający ale potem mnie caluje i twierdzi że mu się by cygaro przydało taką rozkosz poczuł!! najprzyjemniejsze jest też to jak mój facet się unosi i czuje go jeszcze mocniej i ja wtedy daje tak czadu że ajj polecam warto
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Dwa fajne gif-y (poruszające się zdjęcia), oczywiście wszystko widać.
Na środku strony: http://namietnik.org/2011-09-26/na-jezdzca/ Najbardziej widowiskowa prezentacja to ta na drugim od dołu gifie. no i bardzo fajny "niegrzeczny" blog... Edytowane przez Clevland Czas edycji: 2012-01-12 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Pozycja fajna, ale nie najlepsza
![]() Od klasycznej pozycji na jeźdzca wolę wersję tej pozycji od tyłu (choć tu brakuje kontaktu wzrokowego), to chyba jedna z moich ulubionych pozycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
co wy z tą pozycją od tyłu ja z tego nie czerpie przyjemności tylko mój facet może jakieś rady??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wada tylko taka, że czasem mnie bolało w tej pozycji |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
My ją sobie zmieniliśmy "na żabkę" (choć normalnie taka pozycja jest nazywana gdy jest od tyłu) bo siedzę jakbym udawała żabkę czy też można to porównać to kucania jakbym miała się załatwić gdzieś w krzaczkach
![]() ![]() Samego jeźdźca też lubimy, sama nie wiem co wtedy robię, robię to instynktownie, szukam sobie najwygodniejszego czy też najprzyjemniejszego sposobu na poruszanie się, sprawdzam co przyjdzie mi akurat do głowy. Czasem zmieniam stronę i jestem tyłem do partnera i widzie tylko moje plecy ale ta pozycja jakoś mniej mi odpowiada, za to partnerowi służy więc też do niej wracamy. Nie dochodzę szybciej, najszybciej od tyłu albo w trudniej wytłumaczalnych pozycjach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Zaczęłam współżycie zaledwie kilka miesięcy temu ale póki co jest to moja ulubiona pozycja
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja nie przepadam za tą od tyłu bo wolę od przodu, ale mój facet uwielbia podnosić mnie za pupę i obserwować... no wiecie jak wchodzi i wychodzi :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię
![]() I kocham pozycję od tyłu i na ostro xd Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-02-28 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
ale odkopałam temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.