![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
W grudniu wymienię szybko BUTY NIKE I CZARNY ZIMOWY PŁASZCZ plus inne ubrania
NIEAKTUALNY
ZAPRASZAM ![]() Chciałabym jak najszybciej wymienic te rzeczy. Na początek : 1. Nike WMNS Air Royalty czarno-złote rozmiar 40 (pasują też na 39 - dł.wkładki 25,5 cm). Założyłam je ok.5 razy, później mi się znudziły. Stan oceniam na bdb. Dodatkowe zdjęcia (dokładniejsze) mogę wysłac osobom, które będą zainteresowane ![]() 2. Czarny płaszcz na zime, rozmiar M/L. Skład: 80 % wełny. Stan idealny, założony dwa razy. Był drogi, ale rozważę każdą propozycję ![]() 3.Bluza CROPP z teraźniejszej kolekcji ! Stan idealny, założona raz. Rozmiar S. - nie ma Nie szukam niczego specialnego, można kusic wszystkim ![]() Niedługo dodam kolejne rzeczy, ale priorytetowo zależy mi na tych trzech. Edytowane przez BeataLuk Czas edycji: 2012-12-17 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: W grudniu wymienię szybko BUTY NIKE I CZARNY ZIMOWY PŁASZCZ plus inne ubrania
DOKŁADKA 8.12 Musztardowy kardigan STRADIVARIUS, rozmiar S. Stan idealny, baardzo mało chodzony Włochata czapa, stan idealny Botki, rozmiar 39, stan bdb (są przybrudzone, zrobię z nimi porządek przed wysyłką) ![]() Kozaki Muszkieterki, kolor szaro ciemny popiel, stan idealny tylko fleki do wymiany jednak obcas nie uszkodzony na platformie rozmiar 39 - nie ma Edytowane przez BeataLuk Czas edycji: 2012-12-14 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: W grudniu wymienię szybko BUTY NIKE I CZARNY ZIMOWY PŁASZCZ plus inne ubrania
Dodaje ŁYŻWY FIGUROWE SIGNA kolor biało-fioletowy, rozmiar 40 (pasuje też na 39) nówki, jeszcze nie ostrzone założone raz na lodowisku na 10 minut, stan idelany pomarudzę dla zainteresowanych dodam realne zdjęcia ![]() Edytowane przez BeataLuk Czas edycji: 2012-12-14 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś za bluzę?
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś za buty ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
:)
|
cos za plaszczyk ?
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- zaintrresowal mnie jedynie plaszczyk. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za buty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za butki nike?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za nike?
![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
3.Bluza CROPP- cos u mnie, jeśli tak to poprosze o wymiary bluzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za nike?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety, ale w starym wątku nic nie wpadło mi w oko;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
a może teraz coś znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
chodzilo mi o butki nike
#27 |
CORELIPS
|
Przejrzałam oba Twoje wątki.
U mnie kochana już z tych rzeczy dostępny jest tylko balsam Oriflame do ciała mleko z miodem (wartość 39 PLN) - chętnie przygarnę za niego https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1351343600 (niebieski top rozmiar S) + https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1353267087 (rękawiczki cieplusie). To co, wymiana? Jeszcze ze swojej strony wrzucę dla Ciebie kilka próbek, kremu i perfum z Oriflame jeśli jesteś zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za muszkieterki?
![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.