![]() |
#1 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
![]() szybko w styczniu - podkład sleek i perfumy united colors of benetton
WYMIENIONE! NIEAKTUALNE!
![]() 1. wysyłam tylko poleconym, najlepiej priorytetowym. na życzenie drugiej strony mogę zrobić wyjątek i wysłać ekonomicznym, nigdy innym. 2. osoby, które mają mniej przekupek, wysyłają pierwsze, natomiast wizażanki, które przekupek mają niewiele więcej ode mnie - równocześnie ze mną. jeżeli któraś wizażanka ma negatyw, to w zależności od tego, ile ma przekupek, wysyła albo pierwsza(mniej, lub niewiele więcej ode mnie), albo równocześnie ze mną(znacznie więcej ode mnie). 3. nie odmieniam się bez wyraźnego powodu. prośby o odmianę z tłumaczeniem "podkład jest dla mnie za ciemny", lub też "nie podoba mi się odcień pomadki, jednak mi nie pasuje" będą zbywane. odcień czegokolwiek można sprawdzić praktycznie w każdej drogerii kosmetycznej, lub w internecie, już nie wspominając o tym, że do każdej rzeczy załączam zdjęcie, a jeśli nawet nie, podaje dokładny opis produktu, jego odcień również. google nie gryzie. ![]() 4. ZAWSZE podaje adres swojego chłopaka, ponieważ mam stamtąd dużo łatwiejszy odbiór. dziękuję. ![]() Do wymianki mam: - perfumy United Colors of Benetton Essence of Woman, 30ml, nowe, bez jednego psika, KWC - NIE MA - podkład Sleek Revive w odcieniu Calico, użyty raz, nowy. Zapraszam do wymianki! ![]()
![]() Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2013-01-11 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w styczniu trochę kolorówki, zapachów i pielęgnacji :)
Hej
![]() Coś u mnie za: - BB Cream 5w1 od Bielendy, użyty dwa razy, niedawno kupiony - próbki odżywek Goldwell, jedna do włosów farbowanych, ? ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Nie wiem jeszcze, jak z kremem, prawdopodobnie nie będzie już dostępny. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- W porządku, a nie chcesz maskary i tej pomadki lovely, bo ona dostępna. Jak wolisz krem to nie ma problemu. ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- No to mi pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Wymieniasz się na ubrania ? Może znajdziesz coś u mnie za
podkład Rimmel True Match Perfection Cream Gel w odcieniu True Ivory lub podkład Rimmel True Match Perfection w odcieniu Classic Ivory, brak dwóch pompek z 30ml, JEST TO TA NOWA WERSJA! błyszczyk Miss Sporty ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Przylega przylega. Dlatego go oddaje, kupiłam bez mierzenia, założyłam raz i okazał się za mały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
krem koloryzujący Oriflame mogłabym oddać za
podkład Rimmel True Match Perfection Cream Gel w odcieniu True Ivory Mam tylko pytanko czy on jest nowy?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos za beneton?
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- nie oddam napewno tyle za benetona.. 30stka amorka kosztuje ok 100zł a 30stka benetona ok 30zł...
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
a co byś powiedziała za dwa podkłady rimmela ? Może byc nawet bez błyszczyka. Zapłaciłam za niego 99 zł (wiosenna kolekcja) i założyłam max. 3 razy (1 razy był prany) - byłam w nim jeszcze w kinie następnego dnia, więc pomyliłam się z mojej winy pisząc wcześniej, że go przymierzyłam tylko
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- To może masz coś jeszcze w swojej kosmetyczce ? Chętnie jak najszybciej się wymienie, bo u mnie tylko leży w szafie ![]() Edytowane przez BeataLuk Czas edycji: 2013-01-01 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
- podkład Rimmel True Match Perfection w odcieniu Classic Ivory, brak dwóch pompek z 30ml, JEST TO TA NOWA WERSJA! ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za hello kitty?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
za obydwa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a masz może coś jeszcze poza wątkiem bo nic innego dla siebie nie wybiorę, a zależy mi na podkałdzie i chętnie lokówkę oddam tylko coś jeszcze bym do niego dobrała, może jakieś ksiązki masz? albo jakieś kosmetyki jeszcze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
perfumy Beyonce Heat Rush, jakieś 25-30ml z 50ml, ZA COŚ SUPER! nie ma na zdjęciu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nie używam żadnych pomadek ani błyszczyków
![]() ![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2013-01-01 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
wybacz, ale kołnierzyka łatwo nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
coś u mnie za?
Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Podkład o kolorze Creamy Natural, ale za samą odżywkę raczej nie opłaca mi się przesyłka. Może innym razem. Pozdrawiam Edytowane przez targowianka Czas edycji: 2013-01-01 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
to pw?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Nie ma na wymianę żadnej 3otki niestety. Może Ty masz jakąś inne mniejsze perfumy i wymieniłybyśmy 2 za 1? A z pielęgnacji czego szukasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
- woda toaletowa H&M White Mulberry, pozostało 90% z 50ml, nie ma na zdjęciu i nie muszę oddawać, ale jeżeli coś mi się bardzo spodoba...
![]() dodała bys zel pod prysznic? moze za dwa pozostale zapachy cos znajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.