|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Przyjaciółka potrzebna od ZARAZ!
Hej dziewczyny
![]() Stworzyłam wątek, w którym chciałabym żeby każda z nas się rozreklamowała.. Przeglądając forum, zauważyłam że, wiele dziewcząt nie ma przyjaciółek. Tu jest miejsce i czas by napisać kilka słów o sobie.. bo może uda się odnaleźć osobę o podobnych poglądach i zainteresowaniach do pogaduch?. Na początek wystarczy wasze imię, ulubiona muzyka, niedawno czytana książka/ukochany serial/itd, ogólnie zainteresowania, wiek, to czym zajmujecie się na codzień... Do dzieła ![]() Zaczynam ja Imię : Gosia Muzyka : Lubię polski rock(HAPPYSAD/COMA/STRACHY NA LACHY..) książki : wszelakie romansidła z elementami fantastyki ! (ostatnio przeczytałam INTRUZA - S. MEYER) seriale które oglądam : NA WSPÓLNEJ, PRZEPIS NA ŻYCIE, NA DOBRE I NA ZŁE, KOŚCI, wiek : 19 lat Z skąd : LUBLIN ![]() Czym zajmuję się na codzień: Kończę technikum o profilu technik informatyk. Wybieram się na studia o podobnym kierunku. Czekam na maturę. W wolnym czasie lubię posiedzieć z dobrą książką i oddać się lekturze. Uwielbiam zakupy w second handach/sieciówkach/drogeriach. Gram w League of Legends (LOLa). Mam dwie kumpele, z którymi utrzymuję kontakt gdyż z poprzednimi znajomymi kontakt się urwał z powodu świnstw jakich doświadczyłam z ich strony. Zapraszam was do uczestniczenia w tym wątku ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka potrzebna od ZARAZ!
akurat natknęłam się na taki cytat: “If you cannot find a friend who is good, wise, and loving, walk alone, like a king who has renounced his kingdom, or an elephant roaming at will in the forest.”
— Buddha myślę, że dużo prawdy w tym jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A ja się chętnie dołącze.
![]() Imię : Karolina Muzyka : ROCK, rock i jeszcze raz ROCK. Też szczególnie polski. ![]() ![]() ![]() książki : różnorakie, nie horrory, troche kryminałów, romansideł, fantastyka, ale też taka na poziomie. Aktualnie jestem na czytaniu Greyaa. ![]() wiek : 19 lat Z skąd : okolice Zielone Góry Czym zajmuję się na co dzień: Uczęszczam do technikum obsługi turystycznej. Kocham Tż. Uczę się angielskiego. Piszę listy.Chodzę na koncerty. Śpiewam. Gram na gitarze. No i chyba na razie wsioo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Autorko, skoro jesteś z Lublina, to może zgłoś się tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423000&page=28
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Imię : Magda
Muzyka : różne gatunki ![]() książki :kryminały/fantastyka/romansidła seriale które oglądam :prawo agaty, przepis na życie wiek : 19 lat Skąd : Gdynia Czym zajmuję się na co dzień: uczę się, czytam książki, staram się dobrze odżywiać, zagłębiam się w techniki kosmetologii, i grafiki komputerowej. Jeżdżę na rowerze, nartach, pływam. kocham naturę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spędzam z nim większość czasu ![]() Kiedyś próbowałam nauczyć się grać na gitarze.. i wyszlo że umiem cichą noc na tabulaturze.. a gitara się kurzy i czeka na dzień kiedy znów ją dotknę a ona już się rozstroii ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Zakupy robię zazwyczaj sama ;D z tego co patrzyłam bo też wcześniej wklepałam Lublin w wyszukiwarkę i was znalazłam to nie zamawiacie tego co ja zazwyczaj zamawiam.. Ja rzadko kupuje podkłady/fluidy/pudry.. Ja bardziej kupuje spontanicznie na allegro.. Jak potrzeba mi butów to cyk zamawiam buty, jak potrzeba mi kolczyków to je zamawiam.. Ja nigdy kosmetyków na allegro nie zamawiałam.. Raczej czekam na jakieś promocje rossmanowe czy coś w tym rodzaju i tam zdobywam produkty.. Nie używam aż tylu kosmetyków by zależało mi na zarobieniu 4 zł czy iluś na przesyłce ![]() A ta dziewczyna która, jest w tym przypadku Panią która kupuje to mogłaby sobie założyć karte paypass ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() Chętnie uzupełnię swoja półkę czytelniczą ![]() Jaką grafikę tworzysz ? wektorową czy rastrową? Bardziej przerabiasz cyknięte foty czy tworzysz rysunki typu MANGA? ![]() ja się trochę na tym znam gdyż mam taką specjalizacje :grafika komputerowa... Taa, i umiem obsługiwać gimpa.. Jest taka fajna strona, gdzie są różne triki w gimpie. ![]() Grafikę 3d też liznęłam :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja się UCZĘ! Jeszcze jest problem, ale pomalu, pomału.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no własnie trochę jest i czasami się motywuję, ale muszę się za nią wziąć. ![]() ja mam klasyczną i na niej się uczę, ale jak jadę do kolegi, który mnie uczy grać to na elektryku lub akustyku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj byłam w kinie na INTRUZie, którego przeczytałam w ferie .. I ucieli ponad połowę książki,.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Tak robią chyba ze wszystkimi ksiązkami, niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.