Przyjaciółka potrzebna od ZARAZ! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-25, 19:54   #1
malgos93
Rozeznanie

Smile

Przyjaciółka potrzebna od ZARAZ!

Hej dziewczyny
Stworzyłam wątek, w którym chciałabym żeby każda z nas się rozreklamowała.. Przeglądając forum, zauważyłam że, wiele dziewcząt nie ma przyjaciółek. Tu jest miejsce i czas by napisać kilka słów o sobie.. bo może uda się odnaleźć osobę o podobnych poglądach i zainteresowaniach do pogaduch?.
Na początek wystarczy wasze imię, ulubiona muzyka, niedawno czytana książka/ukochany serial/itd, ogólnie zainteresowania, wiek, to czym zajmujecie się na codzień...
Do dzieła
Zaczynam ja
Imię : Gosia
Muzyka : Lubię polski rock(HAPPYSAD/COMA/STRACHY NA LACHY..)
książki : wszelakie romansidła z elementami fantastyki ! (ostatnio przeczytałam INTRUZA - S. MEYER)
seriale które oglądam : NA WSPÓLNEJ, PRZEPIS NA ŻYCIE, NA DOBRE I NA ZŁE, KOŚCI,
Z skąd : LUBLIN
Czym zajmuję się na codzień: Kończę technikum o profilu technik informatyk. Wybieram się na studia o podobnym kierunku. Czekam na maturę. W wolnym czasie lubię posiedzieć z dobrą książką i oddać się lekturze. Uwielbiam zakupy w second handach/sieciówkach/drogeriach.
Gram w League of Legends (LOLa). Mam dwie kumpele, z którymi utrzymuję kontakt gdyż z poprzednimi znajomymi kontakt się urwał z powodu świnstw jakich doświadczyłam z ich strony.

Zapraszam was do uczestniczenia w tym wątku !
malgos93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-25, 20:24   #2
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127
Dot.: Przyjaciółka potrzebna od ZARAZ!

akurat natknęłam się na taki cytat: “If you cannot find a friend who is good, wise, and loving, walk alone, like a king who has renounced his kingdom, or an elephant roaming at will in the forest.”
— Buddha

myślę, że dużo prawdy w tym jest
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-25, 20:54   #3
marysse
Zadomowienie

A ja się chętnie dołącze.

Imię : Karolina
Muzyka : ROCK, rock i jeszcze raz ROCK. Też szczególnie polski. Ulubiony zespół to oczywiście happysad, oprócz tego jak koleżanka Coma, Farben Lehren, Naiv, Koniec Świata,Strachy na Lachy, Zabili mi Żólwia, Leniwiec i jeszcze tak mogę wymieniać.
książki : różnorakie, nie horrory, troche kryminałów, romansideł, fantastyka, ale też taka na poziomie. Aktualnie jestem na czytaniu Greyaa.
Z skąd : okolice Zielone Góry
Czym zajmuję się na co dzień: Uczęszczam do technikum obsługi turystycznej. Kocham Tż. Uczę się angielskiego. Piszę listy.Chodzę na koncerty. Śpiewam. Gram na gitarze.
No i chyba na razie wsioo.
marysse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-25, 21:29   #4
LilyAllen
Zadomowienie

Autorko, skoro jesteś z Lublina, to może zgłoś się tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423000&page=28
LilyAllen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-25, 22:19   #5
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyAllen Pokaż wiadomość
Autorko, skoro jesteś z Lublina, to może zgłoś się tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423000&page=28
I na nasz wątek zakupowy, jeśli jeszcze go nie znasz. Zakupy łączą

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-25, 23:13   #6
Antymionka
Moderator

Imię : Magda
Muzyka : różne gatunki trance,rock, rnb przeważnie
książki :kryminały/fantastyka/romansidła
seriale które oglądam :prawo agaty, przepis na życie
Czym zajmuję się na co dzień: uczę się, czytam książki, staram się dobrze odżywiać, zagłębiam się w techniki kosmetologii, i grafiki komputerowej. Jeżdżę na rowerze, nartach, pływam. kocham naturę.
Antymionka jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-26, 10:58   #7
malgos93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marysse Pokaż wiadomość
A ja się chętnie dołącze.

Imię : Karolina
Muzyka : ROCK, rock i jeszcze raz ROCK. Też szczególnie polski. Ulubiony zespół to oczywiście happysad, oprócz tego jak koleżanka Coma, Farben Lehren, Naiv, Koniec Świata,Strachy na Lachy, Zabili mi Żólwia, Leniwiec i jeszcze tak mogę wymieniać.
książki : różnorakie, nie horrory, troche kryminałów, romansideł, fantastyka, ale też taka na poziomie. Aktualnie jestem na czytaniu Greyaa.
Z skąd : okolice Zielone Góry
Czym zajmuję się na co dzień: Uczęszczam do technikum obsługi turystycznej. Kocham Tż. Uczę się angielskiego. Piszę listy.Chodzę na koncerty. Śpiewam. Gram na gitarze.
No i chyba na razie wsioo.
Zapomniałam o moim Tż
Spędzam z nim większość czasu
Kiedyś próbowałam nauczyć się grać na gitarze.. i wyszlo że umiem cichą noc na tabulaturze.. a gitara się kurzy i czeka na dzień kiedy znów ją dotknę a ona już się rozstroii

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez LilyAllen Pokaż wiadomość
Czytałam wasz wątek.. ale nie lubie aż tylu ludzi na raz poznawać.. Chciałabym najpierw popisać z niektórymi osobami na osobności a potem ewentualnie się spotkać.. Jestem bardziej przyzwyczajona do męskiego grona więc będe się czuła nieswojo przy dużej liczbie kobiet w moim otoczeniu odzwyczaiłam się od damskich wypadów.. więc chciałabym raczej małymi kroczkami znaleźć dobrą kumpele..

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
I na nasz wątek zakupowy, jeśli jeszcze go nie znasz. Zakupy łączą
Zakupy robię zazwyczaj sama ;D
z tego co patrzyłam bo też wcześniej wklepałam Lublin w wyszukiwarkę i was znalazłam to nie zamawiacie tego co ja zazwyczaj zamawiam..
Ja rzadko kupuje podkłady/fluidy/pudry..
Ja bardziej kupuje spontanicznie na allegro.. Jak potrzeba mi butów to cyk zamawiam buty, jak potrzeba mi kolczyków to je zamawiam.. Ja nigdy kosmetyków na allegro nie zamawiałam.. Raczej czekam na jakieś promocje rossmanowe czy coś w tym rodzaju i tam zdobywam produkty..
Nie używam aż tylu kosmetyków by zależało mi na zarobieniu 4 zł czy iluś na przesyłce

A ta dziewczyna która, jest w tym przypadku Panią która kupuje to mogłaby sobie założyć karte paypass ile punktów by nazdobywała.. Ja też z tego względu wole sama kupować bo przynajmniej za allegro zdobywam punkty .. chociaż ich mało mam bo od niedawna zaczęłam je zbierać gdy urocza pani w empiku wręczyła mi wyżej wymienioną kartę

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Antymionka Pokaż wiadomość
Imię : Magda
Muzyka : różne gatunki trance,rock, rnb przeważnie
książki :kryminały/fantastyka/romansidła
seriale które oglądam :prawo agaty, przepis na życie
Czym zajmuję się na co dzień: uczę się, czytam książki, staram się dobrze odżywiać, zagłębiam się w techniki kosmetologii, i grafiki komputerowej. Jeżdżę na rowerze, nartach, pływam. kocham naturę.
Co ostatnio przeczytałaś ciekawego?
Chętnie uzupełnię swoja półkę czytelniczą
Jaką grafikę tworzysz ? wektorową czy rastrową? Bardziej przerabiasz cyknięte foty czy tworzysz rysunki typu MANGA?
ja się trochę na tym znam gdyż mam taką specjalizacje :grafika komputerowa... Taa, i umiem obsługiwać gimpa.. Jest taka fajna strona, gdzie są różne triki w gimpie.
Grafikę 3d też liznęłam :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 15:38   #8
marysse
Zadomowienie

Ja się UCZĘ! Jeszcze jest problem, ale pomalu, pomału.
Stary 2013-02-26, 18:59   #9
malgos93
Rozeznanie

Smile Dot.: Przyjaciółka potrzebna od ZARAZ!

Cytat:
Ja się UCZĘ! Jeszcze jest problem, ale pomalu, pomału.
Gimpa czy Photoshopa? :-D
Stary 2013-02-26, 21:22   #10
marysse
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malgos93 Pokaż wiadomość
Gimpa czy Photoshopa? :-D

grać na gitarze
Stary 2013-02-27, 14:09   #11
malgos93
Rozeznanie

Cytat:
grać na gitarze
aaa .. mam nadzieje ze nie masz tak słomianego zapału jak ja
a na elektrycznej czy klasycznej?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 08:31   #12
marysse
Zadomowienie

Cytat:
aaa .. mam nadzieje ze nie masz tak słomianego zapału jak ja
a na elektrycznej czy klasycznej?

no własnie trochę jest i czasami się motywuję, ale muszę się za nią wziąć.
ja mam klasyczną i na niej się uczę, ale jak jadę do kolegi, który mnie uczy grać to na elektryku lub akustyku.
Stary 2013-04-07, 19:02   #13
Antymionka
Moderator

Cytat:

Co ostatnio przeczytałaś ciekawego?
Chętnie uzupełnię swoja półkę czytelniczą
Jaką grafikę tworzysz ? wektorową czy rastrową? Bardziej przerabiasz cyknięte foty czy tworzysz rysunki typu MANGA?
ja się trochę na tym znam gdyż mam taką specjalizacje :grafika komputerowa... Taa, i umiem obsługiwać gimpa.. Jest taka fajna strona, gdzie są różne triki w gimpie.
Grafikę 3d też liznęłam :P
Dawno mnie tu nie było . Grafikę rastrową, jest bardziej wszechstronna. I przerabiam zdjęcia, i tworzę swoją, ale mangę niee, nigdy :P. Czytałam ostatnio Zwiastun miłości i zabieram się od jutra za Wicked .
Stary 2013-04-08, 17:41   #14
malgos93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Antymionka Pokaż wiadomość
Dawno mnie tu nie było . Grafikę rastrową, jest bardziej wszechstronna. I przerabiam zdjęcia, i tworzę swoją, ale mangę niee, nigdy :P. Czytałam ostatnio Zwiastun miłości i zabieram się od jutra za Wicked .
Ja teraz czytam Dni Krwi i Światła Gwiazd.
Wczoraj byłam w kinie na INTRUZie, którego przeczytałam w ferie .. I ucieli ponad połowę książki,..
Stary 2013-04-08, 19:14   #15
Antymionka
Moderator

Cytat:
Ja teraz czytam Dni Krwi i Światła Gwiazd.
Wczoraj byłam w kinie na INTRUZie, którego przeczytałam w ferie .. I ucieli ponad połowę książki,..
Tak samo było z Harry Potterem, z ostatniej książki zrobili dwa filmy a i tak nie było większości ;p.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 16:45   #16
marysse
Zadomowienie

Tak robią chyba ze wszystkimi ksiązkami, niestety.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości