|  2012-08-08, 17:49 | #1 | 
| Zakorzenienie | SIERPIEŃ perfumy, kolorówka, pielęgnacjaWitam w moim nowym wątku!   Poszukuję głównie KSIĄŻEK(lektur i opracowań),  zapachów (pilnie Givenchy Ange ou demon le secret, L'eau Par Kenzo), kolorówki z wyższej półki (meteorytów, cieni Dior, Chanel, Guerlain, Clinique, róży Chanel), kremów/balsamów/mleczek perfumowanych do ciała. Szczegółowa lista znajduje się tu: szukam Będę wybredna, bo mam masę kosmetyków. Chętnie zamienię kilka rzeczy na jedną przydatną mi. Jeżeli nic u Ciebie nie znajdę odpisuję w moim wątku, jeżeli coś znajdę odpiszę w Twoim wątku Wysyłam listem poleconym, niestety z braku czasu raz-dwa razy w tygodniu, za co z góry przepraszam.  * wymienione na szaro Do zaoferowania mam: Zapachy: L de Lolita Lempicka ponad 40 ml - tylko za perfumy z Wish lub górnopółkową kolorówkę Elizabeth Arden Sunflowers duża odlewka bądź całość 100ml Avon roletka Perceive 9ml raz użyta Avon Ice sheers luscious edt 50ml bez jednego psika Yves Rocher Pur desir de lilas ok 35ml Avon Naturals Mgiełka fiołek i liczi Avon Naturals Mgiełka Kwiat wiśni nowa Avon Infinite moment - bez psika Avon Pure O2 bez psika Oriflame Giorgani Gold shine Avon Eternal Magic Enchanted nowe Avon Treselle Nowe Avon Little White dress pes 2 psików Avon Scentini midnight glow bez psika 
				__________________ Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-08-14 o 15:59 | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 17:51 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: SIERPIEŃ perfumy, kolorówka, pielęgnacja

Pielęgnacja Avon Planet Spa maseczka sake i ryż nowa 75ml Avon Naturals Krem do twarzy odżywczy miód i mleko 75ml NOWY Avon Clearskin profesional lekki krem przeciw wypryskom do twarzy zostało 35-40ml Garnier Beauty Balm Perfector - upiększający krem 5w1 do twarzy cera śniada - wypróbowany Avon Solutions Youth minerals regenerujący krem na noc nowy 50ml Farouk Biosilk jedwab do włosów odlewka 5ml Micel Bioderma Sensibio odlewka 10ml Eveline serum przeciw rozstępom odlewka 75ml Avon Planet Spa olejek do twarzy na noc Prowansalska lawenda i jaśmin 60ml nowy Avon Planet Spa śródziemnomorskie serum do szyi i dekoltu z oliwką nowe 50ml Avon Planet Spa sake i ryż rozświetlające serum do twarzy 50ml nowe Avon Wygładzający zel do twarzy z minerałami Morza Martwego 30ml nowy Odlewka żelu pod prysznic Natur Vital 100ml Pantene Aqua Light odżywka do włosów odlewka 75ml Pantene Aqua Light odżywka do włosów dwufazowa w sprayu 150ml NOWA Isana woda brzozowa odlewka 30 lub 50ml 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 17:57 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Kolorówka - Kanebo sensai baza pod cienie - tylko wypróbowana,za wish - paleta Chanel Travel makeup Palette Voyage: brązer zuż. 10%, 4 cienie(złoto, brąz, róż-zuż.15%,miedź), 4 błyszczyki. kod8702, najprawdopodobniej po terminie, ale wszystko z nią ok. Tylko za coś extra - SMASHBOX róż w kremie koralowy + brązer - raz wypróbowany. Tylko za coś extra - My Secret baza pod cienie- raz wypróbowana - Avon paleta 4 profesjonalnych korektorów do ciemnej karnacji, użyta kilka razy - Potrójne cienie Bourjois Pastel Lumiere 29 Argent tylko wypróbowane - pojedynczy cień Bourjois Pastel Lumiere Argent 29 srebrny - Artdeco cień magnetyczny czarny ze srebrnymi drobinkami 311, lekko ukruszony - Borghese róż prato peach w brzoskwiniowym odcieniu - Essence All over highlighter rozświetlacz zużycie na foto - próbka podkładu Rimmel stay matte 103 true ivory - próbka podkładu LRP Unifiance fluide mat 03 - L'Oreal potrójne cienie Eva Longoria 307 lilac zużycie na foto - Avon cień i kredka 2w1steel smoke (grafitowa kredka i srebrny cień) - Bell Planette cień róż, użyte parę razy - cień Sensique lila kilka razy użyty - cień Sensique Earth metaliczny fiolet, użyty ze 3 razy - Essence cienie crazy about color raz maźnięte 02 adorable - cień Joko winter glamour iskrzący z brokatem - cień sypki Vipera bakłażan, użyty raz - cień sypki Vipera granat, użyty raz - EDM cień pełnowymiarowy sypki złoto Oasis - cień L'Oreal cyclament hot pink - błękitny cień w kulce Colours&Beuty połyskujący na fioletowo - Avon cień w sztyfcie chocolate - Deborah czarna kredka z brokatem, raz zastrugana - sample róży EDM, wypróbowane, użyte raz lub dwa, po 1g. Kolory: All Smiles, Summer Stroll, Tea time Pomadki, Błyszczyki, szminki: 

__________________ Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-08-10 o 15:41 | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 17:57 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Dokładki spodnie jeansy Lee stan idealny, mało noszone rozmiar 27/33 pas 36cm x2 długość nogawki od kroku 80cm 
				__________________ Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-08-11 o 11:06 | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 18:05 | #5 | 
| Raczkowanie | 

Coś w zamian za którąś z tych rzeczy: -Avon roletka Perceive 9ml raz użyta -Avon Infinite moment - bez psika -Avon Little White dress pes 2 psików ?? 
				__________________ od 09.11.2012 nie prostuję włosów | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 18:09 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Tylko połowa kremu Avene, więc podziękuje

__________________ | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 18:13 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie za Sunflower E. Arden?    
				__________________ Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-08-08 o 19:16 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-08-08, 18:31 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

Hej luskap   Znajdziesz coś u mnie za: - cień sypki Vipera bakłażan, użyty raz - EDM cień pełnowymiarowy sypki złoto Oasis - sample róży EDM, wypróbowane, użyte raz lub dwa, po 1g. Kolory: All Smiles, Summer Stroll, Tea time ?   | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 19:14 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

Hej, coś za Oriflame Giorgani Gold shine

| 
|     |   | 
|  2012-08-08, 19:29 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

coś za treselle ?

__________________ Nowy wątek  wszystko do manicure hybrydowego -  hybrydy SEMILAC i nie tylko, lampy UV, naklejki, topy bazy, tipsy, zestaw manicure japoński itp. | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 19:43 | #11 | 
| Zadomowienie | 

Coś u mnie za: Farouk Biosilk jedwab do włosów odlewka 5ml Micel Bioderma Sensibio odlewka 10ml Eveline serum przeciw rozstępom odlewka 75ml Avon Planet Spa olejek do twarzy na noc Prowansalska lawenda i jaśmin 60ml nowy Avon Wygładzający zel do twarzy z minerałami Morza Martwego 30ml nowy Odlewka żelu pod prysznic Natur Vital 100ml Isana woda brzozowa odlewka 30 lub 50ml | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-08-08, 19:48 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

Coś za Avon Eternal Magic Enchanted nowe lub Avon Treselle Nowe

| 
|     |   | 
|  2012-08-08, 20:01 | #13 | 
| Wtajemniczenie | 

coś u mnie za róż z bronzerem Smashbox i odżywki Aqua Light?

__________________ W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 20:08 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

cos w moich watkach za: Avon Infinite moment - bez psika Avon Eternal Magic Enchanted nowe Avon Treselle Nowe Avon Little White dress pes 2 psików ? | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 20:43 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

Pantene Aqua Light odżywka do włosów odlewka 75ml Pantene Aqua Light odżywka do włosów dwufazowa w sprayu 150ml NOWA cos za to? 
				__________________ aktualne:Gorset Obsessive Musca, nowy! Zapraszam. aktualne: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=69010136 | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 20:57 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie z mgielkę fiolek i liczi, treselle i rozswietlacz essence

__________________ http://sekrety-naszego-piekna.blogspot.com Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1183156 | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 21:02 | #17 | 
| Raczkowanie | 

parę kosmetyków mi się podoba, coś u mnie?    | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 21:25 | #18 | 
| Zadomowienie | 

Znajdziesz coś u mnie, podoba mi się kilka rzeczy? Jakich lektur szukasz?    
				__________________ Haft krzyżykowy i bizuteria hand made https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270729 Wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270764     | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 21:28 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

Zapachy: Avon Ice sheers luscious edt 50ml bez jednego psika Avon Infinite moment - bez psika Avon Pure O2 bez psika Avon Eternal Magic Enchanted nowe Avon Scentini midnight glow bez psika u mnie? 
				__________________ żegnaj Herko  | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 21:36 | #20 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: zawsze tam gdzie Ty... 
				Przekupka: 163 pkt  / 100% pozyt. | 

coś za bazę Kanebo? podobała Ci sie u mnie czarna kurtka Atmo, jesteś nadal zainteresowana?   
				__________________ "Czas robi swoje, a Ty człowieku?..." H.Murakami wymiana-ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1252356  wymiana- kosmetyki:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post87214768 | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 22:01 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

A miałabyś atomizer na nią? Bo u mnie z tym kiepsko    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 22:58 | #23 | 
| Wtajemniczenie | 

cień kosztował mnie jakieś 25 euro więc oczywiście mogę oddać go za odżywki ale wyłącznie profesjonalne jeśli masz jakieś poza wątkiem, jeśli nie to chętnie wezmę za niego róż z bronzerem   za odżywki z wątku mogłabym oddać np. balsam perfumowany Salvatore Ferragamo Incanto Bliss 
				__________________ W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 23:04 | #24 | 
| Wtajemniczenie | 

Coś za nie, lub któreś z nich?  Avon Planet Spa maseczka sake i ryż nowa 75ml Avon Planet Spa olejek do twarzy na noc Prowansalska lawenda i jaśmin 60ml nowy Avon Wygładzający zel do twarzy z minerałami Morza Martwego 30ml nowy   | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 23:22 | #26 | 
| Zakorzenienie | 

Sama przesyłka tego co podałaś wynosiłaby połowę realnej wartości jednego z tych zapachów, czyli dla mnie totalnie nie opłacalne oddanie rzeczy prawie za darmo - podziękuję.

| 
|     |   | 
|  2012-08-09, 10:41 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

Coś za Avon Naturals Mgiełka fiołek i liczi Avon Naturals Mgiełka Kwiat wiśni nowa Avon Clearskin profesional lekki krem przeciw wypryskom do twarzy Farouk Biosilk jedwab do włosów Eveline serum przeciw rozstępom odlewka próbka podkładu Rimmel stay matte 103 true ivory Sally Hansen granat Oriflame visions bezbarwny 
				__________________ The ones that love us never truly leave us... razem   31.12.2007 zaręczeni  12.08.2014 ślub  19.09.2015 2015 książki 17 filmy 54 2016 książki 8 filmy 63 | 
|     |   | 
|  2012-08-09, 10:58 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

Mogłabym wymienić Avene na perfumy, jeśli byłabyś dalej zainteresowana    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.