|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Październik - miniatura tuszu Clinique High Lengths, błyszczyk Artdeco DityVonTeeseWitam w Małej Drogerii u Van Dort'owej ![]() ~~~ZASADY~~~ 1) Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza, 2) Proszę, odpisuj u mnie a ja u Ciebie – nawet jeśli nic nie znalazłaś, 3) Wymianka jest wiążąca jeśli wymienimy adresy, 4) Wysyłamy książki dobrze zabezpieczone, 5) Preferuję polecony priorytet (albo ekonomiczny lub zwykły w zależności od ciężaru przesyłki - do ustalenia), 6) Wysyłka tylko w kopertach bąbelkowych, 7) Nie odmieniam się, 8) Najbardziej poszukuję rzeczy z Wish, ale kusić można wszystkim ![]() 9) Nie lubię niezdecydowania. Jeśli mamy być w trakcie negocjacji a Ty przestajesz się odzywać, olewasz, ciągle zmieniasz zdanie, odpowiadasz po kilku dniach to w ogóle nie pisz. ~~~WISH LIST~~~~ ~Chętnie przygarnę kosmetyki w opakowaniach w stylu retro/vintage (theBalm, Benefit)- tak, jestem gadżeciarą ![]() Ale kusić można wszystkim ![]() ~~~OFERTA~~~ 1. ) Błyszczyk do ust Lip Lacquer “Dita” (wg. mnie jest go jeszcze spooro, użyłam może 5-6 razy) z Artdeco ![]() ![]() Wymienione: -Rozświetlacz Circus Circus -Rozświetlacz Cystalliced -2 błyszczyki Circus Circus -Perfumy Christiny Aguilery by Night EDP -Cień do powiek Vipera nr. 73 -Cień do powiek Lemax Colour -Kredka do oczu Essence z limitowanki 50’s Girls Reloaded -Błyszczyk do ust Bell – Royal Glam, numer 061 -Eye liner Pen marki Catrice (black) -Cień do powiek Yves Saint Laurent nr.15 -Cień do powiek Essence - Ballerina Backstage -Kredka do powiek YSL Dessin du regard -Pomadka do ust Dior w odcieniu 465 -Błyszczyk do ust MAC w odcieniu Pink Fade -Tusz do rzęs Artdeco z limitowanej kolekcji Dity Von Teese -Kredka do powiek MAC -Bronzer theBalm ,,Bahama Mama'' -Lakier do paznokci Volare -Pomadka Catrice -Tomasz Lis ,,Co z tą Polską?'' -Aleksandra Ruda ,,Odnaleźć swą drogę'' -Hanna Krall ,,Zdążyć przed Panem Bogiem'' -Wendy Markham ,,Nie całkiem do pary'' -William Wharton ,,Niedobre miejsce'' -Krystyna Janda ,,Różowe tabletki na uspokojenie'' -Natalie Fields ,,Wszędzie tam, gdzie mnie nie ma'' -Puder Catrice z kolekcji ,,Welcome to Las Vegas'' -Piotr Kraśko ,,Szwecja'' -Podróże Marzeń ,,Belgia'' -Maria Rodziewiczówna ,,Między ustami a brzegiem pucharu'' -Ulysses Moore ,,Wrota czasu'' -Stefan Żeromski ,,Opowiadania'' -Jan Kochanowski ,,Odprawa posłów greckich'' -Adam Mickiewicz ,,Pan Tadeusz'' -Pomadka Catrice -Pomadka Kryolan -Emily. The Strange. ,,Tajna Księga Dziwów'' -Mo Yan ,,Kraina wódki''
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2012-12-25 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - miniatura tuszu Clinique High Lengths, błyszczyk Artdeco DityVonT
mogę oddać figs za te dwie rzeczy ...
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - miniatura tuszu Clinique High Lengths, błyszczyk Artdeco DityVonT
ok, to pomysl
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety taka wymianka nie jest dla mnie zbyt opłacalna.. Może znajdziesz coś o bardziej wyrównanej wartości w zamian za miniaturkę tuszu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
tusz dostałam juz do wyprbowania
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.