|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
NIE ZNAM REGULAMINU Mnóstwa rzeczy! Zajrzyj, na pewno coś masz!! LUTY
ŁAŃCUSZKA lub PIERŚCIONKÓW (ZŁOTE)- szukam na chcrzicny, komunie i osiemnastki!!!!!
UBRANIA: - sukienki gorsetowe na lato -sukienki koronkowej burgunwoej, czarnej,nude -ramoneski czarnej, z eko skórki -marynarki pudrowej, czerwone -jasnych treginnsow typu marmurki oraz czarnych -płaszczyka na wiosne - brązowy, czarny, karmelowy -skórzane spódniczki -spódniczki z wysokim stanem, rozkloszowanej -wszystkiego co z galaxy, leginsow, koszulek -małej czarnej, może być z zipem -bandażowej spódniczki, czarnej -spodni ombre -miętowy sweterek z ćwiekami -marynarki i spodni moro -jeansowych szortów -bluzy z kaputrem, rozpinanej, na kaptorze uszka np. kota, misia -marynarki z stylu marynarki, w paski, prążki -czerwonej koszuli z kratę, flanelowej -bluzy, bez kaptura, krótki, z jakimś fajnym napisem BUTY: - sandałiki na lato, płaskie -czarne, brązowe -balerinki - czarne, brązowe, nude, fioletowe -conversy czarne BIŻUTERIA: -zegarek srebrny -bransoletki typu charms -bransoletka z kolcami, srebrna -pierścionki z duży oczkiem DODATKI: -czapka jak na zdjęciu -full cap -torba mieszcząca a4, czarna lub brązowa -spinki do włosów z kwiatkami BIELIZNA: -rajstopy w kropki -rajstopy w serduszka -rajstopy typu pończochy -pończochy czarne, nie muszą być samonośne -koronkowych majteczek, stringów KOSMETYKI: -dkny, jabłuszko czerwone lub zielone -mgiełki z avonu -szminka nude oraz jasny róż -dwa lakiery czerwone -odżywek do włosów np. wax -lakieru do włosów GADŻETY: -gruba lokówka - akcesoria do nikona -telefonu z androidem -zwykłej cyfrówki, nikon INNE: -termos, coś w stylu kubka. -maski/ przebrania wszystko co może się nadawać do sesji zdjęciowej -pudełeczek do przechowywania różnych rzeczy -albumu na zdjęcia -ramek zwykłych, mogą być czarne, białe. -testy maturalne, z podstawowej biologii oraz matematyki ps. PILNIE POSZUKUJĘ MĘSKIEGO FULLCAPA z nowej ery, ze znaczkiem oryginalności. Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-02-04 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mnóstwa rzeczy! Zajrzyj, na pewno coś masz!!
Podobnych rzeczy szukam:
1. sukienka na lato 2. spodnie 3. sandałki 4. zegarek, bransolerki 5. spódniczka 6. czapka 7. rajstopy 8. zegarek 9. rajstopy 10. fullcap Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-02-04 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
2:
1. lokówka 2. ramoneska 3. sweterek 4. torba 5. ramoneska 6. spódniczka 7. marynarka 8. koszula Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-02-04 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej, u mnie koszule w kratę, a poza wątkiem mam full cap Roxy moro + róż, nie wiem czy Cię interesuje, ale mogę zrobić zdjęcie jeśli chcesz (stan nówka, kupiony dawno temu, ale chyba go nawet nie ubrałam albo tylko raz
![]()
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
u mnie mietowy sweterek i czarne jegginsy
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Mnóstwa rzeczy! Zajrzyj, na pewno coś masz!! LUTY
zajrzyj proszę do mojego wątku , znajdziesz tam kilka poszukiwanych rzeczy
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.