|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
styczeń 2014
NIEAKTUALNE
Wymienię: *kule do kąpieli nowe *mgiełka zapach granatu nowa *jednorazowe cienie perłowe zielone nowe *2 szt kolczyków do pępka nowe *3 szt. maski Dermo Minerały nowe data ważności do 01.2014 *flaszka złotych perfum Ramy Merqius, M2 Woman EDT Natural Spray - Flakon 100ml, brak 3 psików. Wyrazisty, mocny, orientalny zapach. *L'OREAL cienie Color Appeal Trio Pro, dla szarych oczu, data produkcji 2008, otwarte na test w tamtym roku czystym pędzelkiem. Gąbeczki nowe, czyste. Opakowanie ma trochę rysek. *etui na telefon różowe, nowe *Max Factor, Wild Collection, Wild Mega Volume Maskara (Tusz pogrubiający do rzęs), czarny, nowy=zaplombowany *nowa torba, granatowa na ramię z przegródkami *piesek z kiwającą głową DODAJĘ 31.01.2014 *pogrubiająca mascara obrotowa Rimmel 1-2-3 Looks, nowa, kod 26j505 *żel odświeżająco-oczyszczający Bourjois, otwarty 3 dni temu, zużycie widoczne na napisie Gel Frais, kod 4902 *pianka do włosów Schwarzkopf, nowa, kod 0912716700 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...es-mousse.html DODAJĘ 03.02.2014 *Dior J'adore EDT 1ml *Thierry Mugler Alien EDP 1,2ml DODAJĘ 17.02.2014 *Bobby Brown - Everything Mascara 3ml czarna - otwarta 3 dni temu, użyta 2 razy * Max Factor - Clump Defy - pogrubiający tusz do rzęs czarny - otwarty 6 mc temu, kod 3018, jest go jeszcze sporo jeśli ktoś chciałby na wypróbowanie jak się sprawdza Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2014-03-17 o 10:57 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: styczeń 2014
Coś u mnie za:
kule, mgiełkę i tusz? ![]() Mam poza wątkiem piernikowy balsam do ciała z Farmony, tylko nie mam czasu go wrzucić do wątku
|
|
#3 |
|
:)
|
vos za kule do kąpieli i tusz?
|
|
|
|
|
#5 |
|
:)
|
no niestety sweterek wymiemie na coś innego do ubrania
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
coś za tusz?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
*3 szt. maski Dermo Minerały nowe data ważności do 01.2014 *flaszka złotych perfum Ramy Merqius, M2 Woman EDT Natural Spray - Flakon 100ml, brak 3 psików. Wyrazisty, mocny, orientalny zapach. *L'OREAL cienie Color Appeal Trio Pro, dla szarych oczu, data produkcji 2008, otwarte na test w tamtym roku
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Ramy Merqius, M2 Woman EDT Natural Spray ?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za kule i tusz??
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
cos za tusz i kule ?
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
bede musiala podziekowac, kupilam niedawno nowy tusz, wiec tego nie potrzebuje niestety
Buzka
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
*Max Factor, Wild Collection, Wild Mega Volume Maskara (Tusz pogrubiający do rzęs), czarny, nowy=zaplombowany
*pogrubiająca mascara obrotowa Rimmel 1-2-3 Looks, nowa, kod 26j505 *pianka do włosów Schwarzkopf, nowa, kod 0912716700 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...es-mousse.html coś u mnie? |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się tylko kule Coś masz może z mojej wish poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, niestety pedzel do rózy poleciał wczoraj do innej wizażanki
A nie interesuje Cię nic innego? Bo ja byłabym chętna na tusz MF, kule do kąpieli i żel odświeżająco-oczyszczający Bourjois Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2014-02-04 o 02:06 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
pedzel do różu jednak wolny
wiec co proponujesz?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

A nie interesuje Cię nic innego? Bo ja byłabym chętna na tusz MF, kule do kąpieli i żel odświeżająco-oczyszczający Bourjois