|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Październik u Blezikowej :)NIEAKTUALNIE !!!!!!!
Witam UWAGA !! POZA WĄTKIEM POSIADAM MNÓSTWO UBRANEK DLA CHŁOPCA W ROZM. 56-74. ZAINTERESOWANE OSOBY PROSZĘ O KONTAKT, A PODEŚLĘ ZDJĘCIA Nie szukam niczego konkretnego na wymianę, lecz nie wymieniam się za rzeczy modne X lat temu dlatego błagam nie proponuj mi takich ![]() Noszę rozmiar S/M czasem zmieszczę się w XS, obuwia 37-38 Chętnie wymienię się za wszelakie rzeczy "dla domu" oraz kosmetyki o minimalnym ubytku ![]() Jeśli masz mniej niż 10 komentarzy wysyłasz paczkę jako pierwsza ![]() Mam konto na vinted o tym samym nicku gdzie mam ponad 200 komentarzy Wysyłka tylko listem poleconym, paczką. Nie toleruję zwykłych listów Rzeczy wymienione zaznaczam TAK Zapraszam do buszowania Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-11-08 o 09:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik u Blezikowej :)
1.2.3.4. Treginsy Stradivarius z przesuniętym szwem w kolorze mięty. Rozmiar z metki 36. Spodnie były założone tylko jeden raz więc stan idealny.
Nie jestem do końca przekonana czy chcę je oddać, ale jeśli już to za coś naprawdę ładnego 5.6.7.8.9. Treginsy a'la marmurkowe z przesuniętym szwem Stradivarius. Rozmiar z metki 34 jednak idealnie pasują na rozmiar 36. Stan bardzo dobry. 10. Apaszka w pastelowych kolorach. Stan bardzo dobry z minusem za jedno zaciągnięcie (przywarłam ją zamkiem z kurtki). Wady nie widać podczas noszenia. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-06 o 23:55 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5.6. Nowe marmurkowe dresowe rurki. Spodnie zakupiłam na vinted jednak nie przypadły mi do gustu. Spodnie są nowe bez papierowej metki przeze mnie tylko przymierzone. Rozmiar uniwersalny. Idealnie pasuje na osoby noszące rozm. S/M.
Wymienię tylko za coś ładnego 7.8. Sukienka nowa z papierową metką. Góra beżowa mgiełka, dół pikowany z zipami. Rozmiar z metki S/M. Wymiana tylko za jakiś konkret 9.10. Śliczna sukienka w jodełkę. Stan bardzo dobry. Rozmiar ok. S/M. Dół oraz końce rękawów zakończone pikowanym materiałem. Z tyłu zip. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-21 o 22:12 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Marmurkowe treginsy ze szlufkami w pasie. Rozmiar z metki 26 (dla mnie to takie S/M). Stan bardzo dobry.
Wymienię tylko za coś ładnego 6.7.8.9. Treginsy z zipami na dole H&M. Rozmiar z metki XS jednak mocno się rozciągają. Stan bardzo dobry z minusem - spodnie mają w okolicy kolana maleńkie żółte plamki widoczne jedynie pod bardzo dobrym światłem. Nie dostrzegalne podczas użytkowania. 10. Apaszka w kolorze miętowym. Apaszka jest nowa lecz bez papierowej metki. Nie używana. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-06 o 23:58 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1.2.3. Pikowany zimowy płaszcz ze ściągaczem na dole. Rozmiar z metki S. Płaszcz kupiony w zeszłym sezonie. Stan bardzo dobry z minusem za zszycie kieszonki na szwie oraz odpadł mi zatrzask z kieszonki i doszyłam taki mały. Wadę zakrywa klapka. Płaszcz w pasie posiada pasek, który można wyciągnąć oraz odpinany kaptur.
Wymienię tylko na inną odzież wierzchnią 4.5.6.7.8.9. Platformy w motyw kwiatowy. Rozmiar 37. Stan idealny - platformy są nowe (co widać po podeszwach), przymierzone kilka razy w domu. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-07 o 00:10 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Czarna torebka z kłódką. Stan idealny - używana dwa razy. Jedynie przy głównym zamku zgubiła mi się sprzączka, ale nawet bez niej da się bez problemu otworzyć torebkę, można przełożyć sprzączkę z innej torebki, dać agrafkę itp. Do torebki posiadam dodatkowo długi pasek.
Torba jest pakowna, świetnie się prezentuje. Kupiona za 139zł. REZERWACJA. Wymiana tylko na buty (kozaki, botki, platformy) lub odzież wierzchnią (płaszcz zimowy, ramoneskę z eko skóry lub jeansu) 6.7. Czarna skórzana spódnica ze złotym zipem z tyłu. Stan bardzo dobry. Rozmiar z metki 40 jednak dla mnie to S/M. 8.9. Morelowa koronkowa spódniczka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 10. Rozkloszowana skórzana spódnica. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-30 o 20:24 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1. Kalosze w panterkę. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry.
2. Gorset z baskinką Bershka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Z tyłu zapinany na srebrny zip. Neonowe wstawki. 3.4. Czarne balerinki SinSay. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania, bez żadnych dziur, przetarć. 5.6. Jasna jeansowa koszula House. Rozmiar z metki XS. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. 7. Neonowa mgiełka Sinsay. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry z minusem za maleńką dziurkę. 8. Nowa koszulka/T-shirt Stradivarius. Rozmiar z metki S. Stan - nowy z papierową metką. 9.10. Bluzka oversize dwustronna SinSay. Rozmiar z metki M. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-23 o 23:58 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bluzka oversize. Rozmiar z metki M. Stan bardzo dobry.
2.3. Bluzka over Bershka. Rozmiar z metki S, jednak jest dość luźna więc będzie dobra również na większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie bluzka z tyłu ma niebieskie plamy (nie wiem od czego, nie próbowałam sprać). Plamy są blade, widoczne dopiero w świetle dziennym. Ja na początku myślałam, że przebija ten napis z przodu, bo bluzka z tyłu jest gładka. Myślę, że dobry odplamiacz spokojnie da radę. 4.5.6. Granatowa bluzeczka Stradivarius. Z przodu "normalny materiał" z tyłu mgiełka. Rozmiar z metki L.Bluzeczkę miałam na sobie tylko raz ponieważ w sklepie pomyliłam rozmiary i zamiast S wzięłam L. Zorientowałam się dopiero na imprezie gdy bluzka strasznie spadała mi z ramienia. Stan bardzo dobry z małym minusem za małe "zahaczenie" z tyłu bluzki. 7.8.9.10. Czarne leginsy ze złotymi zipami. Rozmiar z metki S jednak leginsy będą również dobre na M-kę. Stan ogólny bardzo dobry jedynie na gumie od wewnętrznej strony leginsy posiadają dziurkę, ale i tak jej nie widać, bo jest w środku oraz na jednej z nogawek mają maleńką ledwo dostrzegalną dziurkę. Jak to czarny kolor leginsy mogą mieć na sobie kilka nitek, kłaczków, ale wystarczy oczyścić je rolką do ubrań. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-08 o 19:20 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1.2. Jeansowe szorty Redial. Rozmiar z metki M, jednak idealnie pasuje na S. Spodenki posiadają fabryczne przetarcia.
3. Nowe figi bez papierowej metki. Rozmiar M. 4. Bluzka Tally Weijl w rozmiarze S. Stan bardzo dobry. Bluzka ma materiał przypominający zmechacenia. 5. Bokserka Atmosphere. Rozmiar z metki 44 jednak ja nosiłam ją jako over przy rozm. S/M. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. 6.7. Spodenki Tally Weijl. Rozmiar z metki 34 jednak będą dobre również na rozmiar 36. Stan bardzo dobry. 8.9. Ruda mniejsza torebeczka. Stan idealny - założona jeden raz. 10. Łańcuszek Avon Kwiat Lotosu. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-20 o 19:16 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry.
2. Bluzeczka na ramiączkach w kwiatki z a'la baskinką Tally Weijl. Rozmiar z metki 36. Stan bardzo dobry. 3.4. Tunika w paski H&M. Stan bardzo dobry. Rozmiar 34. 5.6. Złoty wisior kokardka. Stan idealny-nie założony ani razu. 7. Beżowa gładka bluzeczka/tunika z łatami na łokciach. Rozmiar uniwersalny (wg mnie XS-M). Stan bardzo dobry. 8.9. Mgiełka wiązana na dole z elementami jeansu i koronki. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. 10. Nowy sweterek z metką. Rozmiar S/M. Sweterek był już kiedyś wystawiony, ale usunęłam ponieważ sprzedałam go na innym portalu jednak nie doczekałam się wpłaty więc wraca ponownie. |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Śliczne grafitowe cieniowane balerinki Tres Ranchos. Baleriny są nowe (o czym świadczy podeszwa i naklejka na podeszwie). Przymierzone kilka razy w domu, ale są ciut za ciasne. Rozmiar 36 jednak jest to bardziej rozmiar 37-38 (wkładka 24cm).
6.7. Neonowe szorty New Yorker. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. 8.9. Czarna torebka chanelka Tally Weijl. Stan oceniam na bardzo dobry ze względu na to, że zapięcie w torebce zmieniło kolor oraz w środku na podszewce torebka ma małą zszytą dziurkę. Poza tym żądnych wad. 10. Biustonosz push-up w panterkę H&M. Rozmiar 75B. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-12 o 19:39 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
1.2. Bluzeczka Stradivarius z sercem. Rozmiar S. Z tyłu plecy delikatnie wycięte. Stan bardzo dobry - założona raz. Serce w kilku miejscach wygląda jakby delikatnie sprane, ale tak jest od nowości.
3. Biała koszula ze wstawkami w małą krateczkę. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Pomiędzy dwoma guzikami wszy,łam mały zatrzask, bo koszula rozchodziła mi się w biuście, ale spokojnie można go usunąć a i tak go nie widać podczas noszenia, bo jest zakryty. 4.5.6. Chabrowe balerinki New Look. Rozmiar 38, ale to bardziej 37 - wkładka ma ok. 23,7cm. Stan bardzo dobry. 7.8.9. Koralowy żakiet. Rozmiar z metki M, ale według mnie jest mniejszy. Stan oceniam na bardzo dobry. 10. Nowy zestaw bransoletek Mohito. |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
1. Fajny gorsecik, haleczka. Rozmiar z metki 36/38. Stan bardzo dobry. Miseczki usztywniane z wyciąganymi wkładkami.
2. Biała bokserka z napisami. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry - raz założona. 3.4. Tunika oversize na jedno ramię H&M. Rozmiar z metki 34 jednak jest dość szeroka i bardzo rozciągliwa także będzie pasować również na większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie z tyłu ma zszycie i małą dziurkę. 5.6.7.8. Bluzeczka/tunika Reserved ze ściągaczem na dole. Rozmiar z metki XS. Stan ogólny bardzo dobry - bez plam, dziur, przetarć jedynie należy ją ogolić maszynką do ubrań. 9.10. Czerwony biustonosz Trumph. Rozmiar 80A. Stan bardzo dobry. Kupiłam go w trakcie ciąży i rzadko nosiłam, teraz jest mi za szeroki w obwodzie. Dałam za niego ponad 80zł. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
1. Top oversize New Yorker. Rozmiar z metki S jednak top jest dość szeroki więc będzie dobry także na większe rozmiary. Stan bardzo dobry z minusem za małą plamkę na dole bluzki.
2.3.4. Spodenki Cropp. Rozmiar z metki S (pasują też na M-kę). Stan bardzo dobry z minusem za małe rozcięcie materiału w pasie. Spodenki zapinane na zatrzask i rzep. 5. Neonowy top Tally Weijl. Rozmiar z metki M jednak idealnie pasuje również na rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem - bluzeczka posiada w kilku miejscach zmechacenia, które należy usunąć maszynką do ubrań. 6. Nowe białe koronkowe szorty. Rozmiar z metki XL jednak jest to zagraniczna rozmiarówka odpowiadająca polskiej S-ce. 7. Miętowa bokserka SinSay z ozdobnymi dżetami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 8. Szlafrok H&M. Rozmiar z metki M. Stan bardzo dobry. 9. Mała beżowa pikowana torebeczka. Stan bardzo dobry. 10. Mgiełka w paski oversize. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-04 o 01:10 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
1.2.3. Grafitowe balerinki z zameczkami. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania.
4. Fajna duża chusta w odcieniach beżu. Stan bardzo dobry z minusem - ma w kilku miejscach zaciągnięcie od zamka, ale chusta jest duża także jak się ją zawinie to nic nie widać. 5. Biały szal w kropki. Stan bardzo dobry. 6. Bokserka w kwiaty kupiona w New Yorkerze. Rozmiar z metki XS jednak na S i małe M również powinna być dobra. Stan bardzo dobry. 7. Krótka jeansowa kamizelka New Yorker. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 8. Śliczna sukienka w motyw kwiatowy. Stan bardzo dobry. Rozmiar ok. S (urwana metka z rozmiarem). W pasie szlufki. 9.10. Spodenki jeansowe. Rozmiar z metki 29 (ok. M-L). Stan bardzo dobry. Spodenki są z dość elastycznego jeansu. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-12 o 19:40 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
1.2. Białe szorty z podwijanymi nogawkami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry.
3. Czarne tenisówki H&M. Rozmiar 37. Stan dobry - tenisówki nigdzie nie są rozklejone, ale wiadomo były używane. Sznurówki mogłyby zostać wymienione już na nowe. 4. Trzy maseczki do twarzy Orfilame. Dwie pierwsze są nowe, ostatnia tylko wypróbowana. 5.6. Rozkloszowana sukienka w chabrowym kolorze marki H&M. Rozmiar z metki M. Z przodu srebrny zip. Stan oceniam na bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Daję minusa za małą żółtą plamkę na biuście. Kolor trochę jaśniejszy niż na zdjęciach. 7. Bluzka Miss Sixty. Stan bardzo dobry z minusem - mała dziurka na rękawie oraz należy oczyścić ją rolką do ubrań. Krój luźniejszy opadający na jedno ramię. Rozmiar ok. S/M (wycięłam metkę i nie pamiętam). 8. Szara koszulka w prążki TopShop. Rozmiar z metki 40 jednak dla mnie to typowe S. Stan bardzo dobry. 9. Dwie pary nowych stringów z metkami. Obie pary wypadają na rozmiar S mimo, że na metce jest L i XL (zagraniczna rozmiarówka). 10. Czarny biustonosz Femilet. Rozmiar 75B. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-15 o 13:18 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
1. Dwa nowe komplety pościeli. Otwarte tylko w celu sprawdzenia.
2.3. Stojak na kolczyki. Stan bardzo dobry. Od nowości stojak jest ciut krzywy, ale są tam jakieś śrubki więc może wystarczy je dokręcić. Ja nie próbowałam. 4. Masło do ciała antycellulitowe Delia. Użyte raz w celu wypróbowania. 5.6. Sukienka Bershka. Rozmiar z metki M jednak dla mnie to bardziej S-ka. Stan bardzo dobry. 7.8. Czarne spodenki H&M. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry z minusem. 9.10. Dwie pary rajstop Knittex 40den: * latte rozm. 3 * cognac rozm. 2 Obie pary założone jeden raz. |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
1. Prosta biała tunika Vila. Rozmiar S/M. Stan ogólny bardzo dobry jedynie ma deliatne zżółknięcia pod pachami (wystarczy użyć wybielacza), których nie da się dostrzec podczas użytkowania.
2.3.4.5.6. Fajna mniejsza chabrowa torebeczka z kwiatkiem. Miałam ją dwa razy także stan bardzo dobry prócz małej wady przy zapięciu. Dałam za nią 59zł. 7. Satynowa koszulka. Rozmiar M. Stan idealny. Założona raz, ale okazała się za duża. 8. Szara apaszka w motyw kwiatowy. Stan oceniam na dobry ze względu na kilka zaciągnięć od zamka z kurtki niewidoczne podczas noszenia. 9. Strój kąpielowy. Na majteczkach i biustonoszu ozdobny pleciony paseczek. Rozmiar albo S albo M (wycięłam metki i zapomniałam jaki to był dokładnie rozmiar). Stan bardzo dobry -normalne ślady użytkowania. 10. Trzy biustonosze. Wszystkie w bardzo dobrym stanie. Fioletowy rozmiar 70B delikatny push-up. Biały rozmiar 75B mocny push-up. Beżowy 80B mocny push up. |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
1.2.3. Fajna czarna torebeczka. Stan oceniam na dobry ponieważ torebka posiada dwie wady niewidoczne podczas użytkowania - przetarcie przy zapięciu (nie widać go, bo przykrywa go klapka) oraz w środku torebka ma przetarganą poszewkę, którą trzeba zszyć. Poza tym torebka nie ma żadnych wad, fajnie się prezentuje.
4.5.6.7.8. Czarne mega kozaki na platformie za kolano. Rozmiar 38. Buciki kupiłam w zeszłym sezonie i założyłam je ze trzy razy. stan ogólny bardzo dobry jedynie minusem są zadarcia na obcasach. Buciki na zdjęciu są zakurzone gdyż leżały rok w pudle. 9. Koralowy komplet z piórkami. Stan bardzo dobry. 10. Nowe czarne rękawiczki bezpalcowe. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
1.2. Okulary przeciwsłoneczne Centro. Stan bardzo dobry.
3.4. Bransoletka/naszyjnik w motylki. Można nosić jako naszyjnik i bransoletkę gdyż motylki znajdują się na bardzo rozciągliwej gumie. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 5.6. Biała bluzeczka z wyciętymi pachami i neonowym napisem. Z tyłu zip. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. 7.8.9. Beżowe botki w rozmiarze 38. Botki są cieniowane. W środku ocieplane kożuszkiem. Można je nosić na dwa sposoby. Buty były noszone cały jeden sezon, dość często gdyż były bardzo wygodne. Ich stan oceniam na dobry lecz posłużą jeszcze komuś conajmniej jeden sezon albo i dłużej. Jeden z butów ma dwie małe wady - delikatnie rozklejony czub i podeszwę. Nie trzeba jeszcze tego kleić, bo w ogóle tego nie widać. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-11 o 21:06 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
1.2.3.4.5. Granatowe zamszowe kozaki w rozm. 38. Stan oceniam na dobry. Buciki mają maleńkie zadrapania na czubkach (niewidoczne podczas użytkowania). Można je nosić na dwa sposoby: za kolano lub podwinięte przed kolano. 6.7. Bluzka Reserved z wyciętymi pachami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Napis w bluzce nie jest czarny. Nie wiem czy był taki od nowości gdyż bluzkę zakupiłam na vinted. 8. Beżowa bluzka typu oversize na jedno ramię Stradivarius. Rozmiar z metki XS jednak bluzka jest dość szeroka i rozciągliwa także będzie dobra również na L-kę. Stan ogólny bardzo dobry - bluzka nie ma plam, dziur jest jedynie trochę zmechacona, ale wystarczy ogolić ją maszynką do ubrań. 9.10. Beżowa torebka typu chanelka House. Torebka ma neonowe wstawki w łańcuszku oraz ozdobny frędzelek. Stan bardzo dobry. Rzadko używana. Torebka jest dość pakowna. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-25 o 20:14 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
1.2.3.4. Beżowe ciepłe buty a'la emu. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry - trzeba je tylko wyczyścić, bo leżąły w pudle od zeszłego sezonu. 5.6.7.8. Treginsy Tally Weijl. Rozmiar z metki 36. Stan oceniam na bardzo dobry - spodnie mają normalne ślady użytkowania, bez dziur, plam. W pasie spodnie mają szlufki. Wymienię je tylko za coś ekstra. Nie interesują mnie ubrania modne X lat temu ![]() DOKŁADKA 11.10. 9. Biały sweterek House. Rozmiar z metki XS jednak sweterek ma luźny krój więc będzie dobry nawet na M-kę. Stan bardzo dobry - sweterek założony ze trzy razy. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-15 o 13:18 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 16.10.2014R.
1.2. Śliczna krótka czarna kurteczka z eko skóry Amisu. Rozmiar z metki M. Kurteczka posiada ozdobne srebrne suwaki z tyłu i na końcach rękawów. Stan bardzo dobry bardzo rzadko używana. DOKŁADKA 19.10.2014R. 3.4. Śliczna marmurkowa koszula SinSay. Rozmiar z metki S. Stan ogólny bardzo dobry - bez plam, dziur jedynie w koszuli brakuje jednego guziczka (pierwszy guzik przy samej szyi, dla mnie akurat ten guzik nigdy nie był potrzebny) oraz na kieszonce na jednym z guzików brakuje diamencika (nie rzuca się to w oczy). DOKŁADKA 30.10.2014R. 5.6.7.8.9. Szare dresowe spodnie ze ściągaczami na dole nogawek. W pasie na gumce, wiązane sznureczkiem. Rozmiar z metki M. Stan ogólny bardzo dobry - nie mają plam, dziur są jedynie gdzieniegdzie ciut zmechacone. 10. Długi sweterek z wywijanym golfem. Na golfie ozdobne guziczki. Można go nosić na wiele sposobów. Stan oceniam na dobry - sweterek wymaga ogolenia maszynką do ubrań. Rozmiar uniwersalny. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-31 o 21:21 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 30.10.2014R.
1. Jasno beżowa narzutka ze skórzanymi rękawami. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. 2.3.4.5.6. Botki z ćwiekami. Rozmiar 37. Botki były założone tylko jeden raz na chwilę. Pomimo wysokiego obcasa są bardzo wygodne. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-10-31 o 21:20 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 30.10.2014R.
1.2.3.4.5.6. Karmelowe botki Deezee na słupku. Rozmiar 4 (37). Botki były założone tylko raz na chwilę co potwierdza podeszwa oraz praktycznie nie naruszone fleki. Buciki mają na jednym z obcasów małe niewidoczne podczas noszenia draśnięcie (widać na zdjęciu). DOKŁADKA 02.11.2014R. 7.8.9.10. Czarne zamszowe botki na koturnie. Rozmiar 37 - wkładka 24cm. Stan ogólny botków bardzo dobry - były założone tylko dwa razy. Jednak botki posiadają małe wady na podeszwie mianowicie powbijały się w nią kamienie, które po wyjęciu pozostawiły małe dziurki (dziurki nie są na wylot, buty nie przemakają) + podeszwa na samym końcu zaczyna delikatnie się odklejać. Wystarczy podkleić to jakimś klejem Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-11-02 o 13:09 |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
9.10. Śliczna sukienka w jodełkę. Stan bardzo dobry. Rozmiar ok. S/M. Dół oraz końce rękawów zakończone pikowanym materiałem. Z tyłu zip.
coś u mnie? |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za
czarną torebkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1412375302 i niebieską bluzkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1412375916 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.