|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Marzec! Sandałki, pończochy, telefon, aparat, obiektyw!SZUKAM: -leginsów czarnych i jeansowych - buty do biegania - sandałki płaskie, karmelowe, brązowe ala rzymianki - workery, jazzówki czarne - balerinki, czarne/karmelowe - sukienka, spódnica asymetryczna - marynarka czerwona/różowa/ niebieska - czarnej ramoneski - czarnych pończoch -spódniczki z wysokim stanem, rozkloszowanej -wszystkiego co z galaxy, leginsow, koszulek -bandażowej spódniczki, czarnej -spodni ombre -zegarek srebrny/biały -bransoletki typu charms -bransoletka z kolcami, srebrna -pierścionki z duży oczkiem -fullcapa -dkny, jabłuszko czerwone lub zielone -mgiełki z avonu -szminka nude oraz jasny róż -dwa lakiery czerwone -odżywek do włosów np. wax -jeansowych szortów -gruba lokówka - akcesoria do nikona -telefonu z androidem -zwykłej cyfrówki, nikon -obiektywów do nikona!!!!!!!!!! BUTY RM 38/39 BLUZKI - S LEGINSY S SPODNIE M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Marzec! Sandałki, pończochy, telefon, aparat, obiektyw!
Poza watkiem mam czerwona sztruksowa marynarke, bedzie dobra na 36, moze 38.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam spódniczkę w wątku
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
u mnie:
lakiery czerwone szminka jasny róż pierscionki srebrne z duzymi oczkami
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.