|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dziewczyna zbyt szybko "dochodzi"
czesc
z dziewczyna kochamy sie od jakiegos juz czasu i oboje jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami jesli chodzi o sex problem jest taki, ¿e moja dziewczna troche za szybko 'dochodzi' tj. wystarczy chwila i jest mówiac krótko 'po Niej' ![]() czasem udaje mi sie wzbudziæ drugie podejscie co nie trwa wcale d³u¿ej i znów jest po wszystkim czyli max 2 razy na jeden sex mistrzem nie jestem te¿ jestem krótki bo poczatkujacy, ale nie a¿ tak szczytujemy wspólnie czasem ja nawet szybciej ale dwa razy to czesto dla mnie ma³o ![]() co robiæ ? dodam, ¿e u¿ywamy prezerwatyw bardzo cienkich mo¿e prze to ? Edytowane przez itozga Czas edycji: 2013-01-30 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 334
|
Dot.: dziewczyna zbyt szybko "dochodzi"
Jedyne co mi przychodzi do g³owy to skrócenie gry wstêpnej.
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Niekoniecznie, mo¿e byæ wrêcz przeciwnie, grê wstêpn± wyd³u¿yæ, mo¿e wtedy namiêtno¶æ opadnie.
Ale nie rozumiem, w czym problem!? Sama dochodzê podczas jednego stosunku ¶rednio 3 razy, ostatnio by³o 5 ![]() To, ¿e dziewczyna szybko dochodzi, to raczej plus. Prawdopodobnie bardzo j± podniecasz ![]() Btw mówisz o pochwowym, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 611
|
Cytat:
Powiedz co¶ o waszej grze wstêpnej jak to wygl±da.
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usuniête
|
Zwykle po pochwowym tak nie jest, ale je¶li masz na my¶li ³echtaczkowy, to owszem, niedotykalska te¿ siê robiê.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 298
|
Cytat:
Ja po ³echtaczkowym pokazujê swojemu rêkami "pauza", bo muszê doj¶æ do siebie ![]() Autorze, je¶li twoja partnerka szybko dochodzi i ma orgazm pochwowy, to jak dla mnie jednak plus. Wed³ug mnie ciê¿ej jest go osi±gn±æ
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
je¶li chodzi o skórcenie gry wstepnej wydaje mi sie bardzo dobrym pomys³em, a¿ dziw, ¿e wczesniej nie pomyslalem nastomiast czy to rozwi±¿e problem ? na pewno sprobuje
![]() ![]() dlaczego marudze ? chce wiecej a dziewczyna sie 'koñczy' ![]() nie wiem jaki ma orgazm nie raz pyta³em ¿eby mi opisa³a co i jak ale cie¿ko cos wywnioskowac z jednej strony niedotykalska i kilkukrotne szyczytowanie sugeruje ³achteczkowy ale oragzm bierze sie od seksu nie od pieszczot wiec moze pochwowy ? co do gry wstepnej jest tak przyjemna jak sam seks ^^ trwa dosc g³ugo tj nie 10 czy 15 minut tylko tak najkrocej mysleze 30 min czasem nawet chyba do godziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 800
|
Jak facet dobrze popie¶ci to orgazm bywa szybko, niekiedy po paru ruchach :P
Zdecydowanie spróbujcie skróciæ grê wstêpn±, albo czasami i bez niej próbowaæ ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
nie ma czego¶ takiego jak podzia³ na orgazm pochwowy i ³echtaczkowy, to mit. ró¿nica to jedynie miejsce stymulacji (przy potocznym "³echtaczkowym orgazmie" pie¶ci siê ¿o³±d¼ ³echtaczki, przy pochwowym jej odnogi, otaczaj±ce wej¶cie do pochwy (która sama w sobie ma niewiele zakoñczeñ nerwowych). to dobra wiadomo¶æ dla panów mniej hojnie obdarzonych przez naturê, bo znaczenie ma grubo¶æ cz³onka a nie jego d³ugo¶æ
![]() nigdy nie jest za pó¼no na edukacjê seksualn±! ![]() je¶li Twoja kobieta dochodzi szybko, to dobry start dla rozpoczêcia starania o orgazm wielokrotny, wa¿ne, ¿eby utrzymaæ podniecenie w fazie plateau (mo¿e byæ nadwra¿liwa na bod¼ce dotykowe, je¶li osi±gnê³a orgazm przez stymulacjê ¿o³êdzi ³echtaczki, wiêc bêdziesz musia³ popie¶ciæ inne sfery, ale sam ju¿ wiesz co Twoja dziewczyna lubi najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 611
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usuniête
|
Ale to te¿ jest normalne
![]() Chocia¿ pewnie zale¿y od libido, ja np. po orgazmie czy drugim mam ochotê na jeszcze, nigdy nie mam do¶æ. Nimfomania? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 32
|
Mo¿e zach³anno¶æ?
![]()
---------- Postanowienia noworoczne: - æwiczyæ, æwiczyæ, æwiczyæ!! - nos w ksi±¿ki --> "Ju¿ za rok matura..." ![]() - cieszyæ siê ¿yciem! ![]() Skalpel: 5 Killer: 3 Turbo: 5 Tiffany R. : 19 Mel B abs: 6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
Cytat:
![]() wiadomo jednak, ¿e to kwestia indywidualna, i ka¿dy ma swoj± metodê i swój ulubiony sposób prze¿ywania orgazmu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usuniête
|
Zgadzam siê
![]() Poza tym, to nie jest tak, ¿e je¶li kobieta prze¿y³a nieziemski orgazm, to nie mo¿e chcieæ jeszcze. Ja chcê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 278
|
ja akurat rozumiem, ¿e to mo¿e byæ problem i Twoja partnerka mo¿e byæ wykoñczona po orgazmie. Sama tak mam, najchêtniej po³o¿y³abym siê od razu spaæ - chyba mam cos z faceta
![]() skróæcie grê wstêpn± i wprowad¼cie zasadê - najpierw Ty, pozniej ona. Mo¿e to jest jaki¶ sposób ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 101
|
Cytat:
![]() Pastela 92 Ja te¿ mam co¶ z faceta ( raz na 100 lat coprawda ) ale mam ochotê skoñczyæ ( z dobrym fina³em oczywi¶cie) ale tylko raz, na boczek i lulu ![]() A co do opinii czy to orgazm ³echtaczkowy, pochwowy, ¿e pochwowy to i tak od ³êchtaczki to na teorii siê nie znam i byæ mo¿e tak jest ale sama wiem po sobie, ¿e pochwowy prze¿ywam... g³êbiej. S± to du¿o lepsze doznania obejmuj±ce wiêkszy obszar a¿ g³êboko we mnie.
Cz³owiek uczy siê przez ca³e ¿ycie... ![]() Edytowane przez RybkaJoanna Czas edycji: 2013-02-03 o 08:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
bardzo czêsto tak bo mi mówi, ¿e chce ju¿ i¶æ spaæ lub sie tylko przytulaæ i ca³owaæ
bardzo rzadko Jej sie zdarza chêæ na wiecej zawsze to ja prowokuje ci±g dalszy wydaje mi siê, ¿e skrócenie gry wstepnej to dobry i trafiony pomys³ tylko czy to nie bêdzie ¼le wygl±da³o jak bêde chcia³ szybciej przej¶æ do rzeczy ? wydaje mi sie, ¿e ona potrzbuje tej d³ugiej gry wstepnej nie chcia³bym jej tego odbieraæ mam nadzieje, ¿e rozumiecie, ¿eby nie wysz³o, ¿e chce jednego czsami zda¿a sie szybi numer, ale to g³ownie seks oralny bo przed klasycznym jest zawsze d³uga gra wstepna co my¶licie nie pomy¶li nic z³ego ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Pomy¶l te¿ czasem o sobie
![]() Nie my¶l, czy pomy¶li co¶ z³ego. Ty równie¿ potrzebujesz i te¿ chcesz byæ zaspokojony. Proste ![]() Ja ze swoim T¯tem nie zawsze mam grê wstêpn± i jako¶ nigdy ¿aden z nas nie my¶li sobie nic z³ego ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
czesto w takiej sytuacji zajmuje sie mn± oralnie lub ju¿ rêk±, ale ewidentnie ja to sugeruje i robi to z troski o mnie mniej z przyjemno¶ci
my¶le, ¿e zaryzykuje z krótsz± gr± wstêpna i zobaczymy co z tego wyjdzie dziêki za rady jak ju¿ przetestuje to napisze co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Sêk w tym, ¿e ona zadowalaæ Cie powinna z przyjemno¶ci i z przyjemno¶ci±.
To wa¿ne by w seksie nie tylko braæ, ale i dawaæ. A do tego cieszyæ siê ¿e parnerowi/partnerce jest dobrze. Nie braæ tego za jaki¶ przykry obowi±zek i odwaliæ to by by³o cacy ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ja j± doskonale rozumiem chodzi o takie zmêczenie te¿ tak czasem mam jak dojdze do seksu oralnego podwójnego i przychodzi czas zebym popie¶ci³ teraz ja j±, a troche brak si³ równie¿ po ca³ym dniu i musi mnie wtedy zachêcic
![]() Edytowane przez itozga Czas edycji: 2013-02-03 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Wtedy to najlepiej 69
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
kiedy¶ spróbowalismy 69 jest za☠☠☠iste, ale mojej sie chyba nie spodoba³o powiedzia³a, ¿e nie moze sie skupiæ na mnie bo jej przeszkadzam
![]() jaki¶ czas po¿niej znów zaproponowalem i nie chciala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
No jest ciê¿ko siê skupiæ, ale za to jest baaardzo przyjemnie. Fajnie siê tak wzajemnie nakrêcac
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.