dziewczyna zbyt szybko "dochodzi" - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-01-30, 21:00   #1
itozga
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 187
GG do itozga

dziewczyna zbyt szybko "dochodzi"

czesc

z dziewczyna kochamy sie od jakiegos juz czasu i oboje jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami jesli chodzi o sex

problem jest taki, ¿e moja dziewczna troche za szybko 'dochodzi' tj. wystarczy chwila i jest mówiac krótko 'po Niej'
czasem udaje mi sie wzbudziæ drugie podejscie co nie trwa wcale d³u¿ej i znów jest po wszystkim czyli max 2 razy na jeden sex
mistrzem nie jestem te¿ jestem krótki bo poczatkujacy, ale nie a¿ tak szczytujemy wspólnie czasem ja nawet szybciej ale dwa razy to czesto dla mnie ma³o

co robiæ ?

dodam, ¿e u¿ywamy prezerwatyw bardzo cienkich mo¿e prze to ?

Edytowane przez itozga
Czas edycji: 2013-01-30 o 21:03
itozga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-30, 23:44   #2
WhoRunTheWorld
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 334
Dot.: dziewczyna zbyt szybko "dochodzi"

Jedyne co mi przychodzi do g³owy to skrócenie gry wstêpnej.
Stary 2013-01-31, 09:55   #3
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Niekoniecznie, mo¿e byæ wrêcz przeciwnie, grê wstêpn± wyd³u¿yæ, mo¿e wtedy namiêtno¶æ opadnie.
Ale nie rozumiem, w czym problem!? Sama dochodzê podczas jednego stosunku ¶rednio 3 razy, ostatnio by³o 5 Partner i ja jeste¶my zadowoleni, choæ faktycznie, casami padam bez si³.
To, ¿e dziewczyna szybko dochodzi, to raczej plus. Prawdopodobnie bardzo j± podniecasz ciesz siê, bo du¿o kobiet nie ma orgazmu.
Btw mówisz o pochwowym, tak?
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-31, 14:30   #4
Irisfeal
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 611

Cytat:
Napisane przez kaguya Poka¿ wiadomo¶æ
Niekoniecznie, mo¿e byæ wrêcz przeciwnie, grê wstêpn± wyd³u¿yæ, mo¿e wtedy namiêtno¶æ opadnie.
Ale nie rozumiem, w czym problem!? Sama dochodzê podczas jednego stosunku ¶rednio 3 razy, ostatnio by³o 5 Partner i ja jeste¶my zadowoleni, choæ faktycznie, casami padam bez si³.
To, ¿e dziewczyna szybko dochodzi, to raczej plus. Prawdopodobnie bardzo j± podniecasz ciesz siê, bo du¿o kobiet nie ma orgazmu.
Btw mówisz o pochwowym, tak?
Nie zawsze to taki plus. Spora czê¶c kobiet po orgazmie jest niedotykalska, podniecenie im spada do zera albo wrêcz ka¿dy dotyk boli..

Powiedz co¶ o waszej grze wstêpnej jak to wygl±da.

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urz±dzeniach przeno¶nych
Irisfeal jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-31, 14:42   #5
201607040946
Konto usuniête

Zwykle po pochwowym tak nie jest, ale je¶li masz na my¶li ³echtaczkowy, to owszem, niedotykalska te¿ siê robiê.
Stary 2013-01-31, 15:30   #6
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 298

Cytat:
Zwykle po pochwowym tak nie jest, ale je¶li masz na my¶li ³echtaczkowy, to owszem, niedotykalska te¿ siê robiê.

Ja po ³echtaczkowym pokazujê swojemu rêkami "pauza", bo muszê doj¶æ do siebie Po chwili odpoczynku mogê wracaæ do pocz±tku.

Autorze, je¶li twoja partnerka szybko dochodzi i ma orgazm pochwowy, to jak dla mnie jednak plus. Wed³ug mnie ciê¿ej jest go osi±gn±æ
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-01, 13:47   #7
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

je¶li chodzi o skórcenie gry wstepnej wydaje mi sie bardzo dobrym pomys³em, a¿ dziw, ¿e wczesniej nie pomyslalem nastomiast czy to rozwi±¿e problem ? na pewno sprobuje co do przed³uzenia mysle, ¿e z³y pomys³ bo juz nie mozna mowiac krótko wytrzymac

dlaczego marudze ? chce wiecej a dziewczyna sie 'koñczy'

nie wiem jaki ma orgazm nie raz pyta³em ¿eby mi opisa³a co i jak ale cie¿ko cos wywnioskowac z jednej strony niedotykalska i kilkukrotne szyczytowanie sugeruje ³achteczkowy ale oragzm bierze sie od seksu nie od pieszczot wiec moze pochwowy ?

co do gry wstepnej jest tak przyjemna jak sam seks ^^ trwa dosc g³ugo tj nie 10 czy 15 minut tylko tak najkrocej mysleze 30 min czasem nawet chyba do godziny wydaje mi sie ze jest na wysokim poziomie bo jestesmy bardzo rozgrzani to bardzo widac z tym nie ma problemu
Stary 2013-02-01, 14:36   #8
keira2008
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 800

Jak facet dobrze popie¶ci to orgazm bywa szybko, niekiedy po paru ruchach :P
Zdecydowanie spróbujcie skróciæ grê wstêpn±, albo czasami i bez niej próbowaæ Mo¿e to jako¶ wyd³u¿y seks

keira2008 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-01, 16:45   #9
bulkabanan
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 53

nie ma czego¶ takiego jak podzia³ na orgazm pochwowy i ³echtaczkowy, to mit. ró¿nica to jedynie miejsce stymulacji (przy potocznym "³echtaczkowym orgazmie" pie¶ci siê ¿o³±d¼ ³echtaczki, przy pochwowym jej odnogi, otaczaj±ce wej¶cie do pochwy (która sama w sobie ma niewiele zakoñczeñ nerwowych). to dobra wiadomo¶æ dla panów mniej hojnie obdarzonych przez naturê, bo znaczenie ma grubo¶æ cz³onka a nie jego d³ugo¶æ

nigdy nie jest za pó¼no na edukacjê seksualn±!

je¶li Twoja kobieta dochodzi szybko, to dobry start dla rozpoczêcia starania o orgazm wielokrotny, wa¿ne, ¿eby utrzymaæ podniecenie w fazie plateau (mo¿e byæ nadwra¿liwa na bod¼ce dotykowe, je¶li osi±gnê³a orgazm przez stymulacjê ¿o³êdzi ³echtaczki, wiêc bêdziesz musia³ popie¶ciæ inne sfery, ale sam ju¿ wiesz co Twoja dziewczyna lubi najbardziej )
bulkabanan jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-01, 18:58   #10
Irisfeal
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 611

Cytat:
Napisane przez bulkabanan Poka¿ wiadomo¶æ
je¶li Twoja kobieta dochodzi szybko, to dobry start dla rozpoczêcia starania o orgazm wielokrotny, wa¿ne, ¿eby utrzymaæ podniecenie w fazie plateau (mo¿e byæ nadwra¿liwa na bod¼ce dotykowe, je¶li osi±gnê³a orgazm przez stymulacjê ¿o³êdzi ³echtaczki, wiêc bêdziesz musia³ popie¶ciæ inne sfery, ale sam ju¿ wiesz co Twoja dziewczyna lubi najbardziej )
no ok a jak niby sie starac kiedy po orgazmie nie ma sie ochoty na pieszczenie zadnych stref? mnie np po orgazmie odchodzi zupelnie ochota na dalsze pieszczoty nie chce nawet zeby mnie w tym momemncie przytulal

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urz±dzeniach przeno¶nych
Irisfeal jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-01, 20:24   #11
201607040946
Konto usuniête

Ale to te¿ jest normalne
Chocia¿ pewnie zale¿y od libido, ja np. po orgazmie czy drugim mam ochotê na jeszcze, nigdy nie mam do¶æ. Nimfomania?
Stary 2013-02-01, 22:28   #12
Philadephia11
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 32

Mo¿e zach³anno¶æ?

Postanowienia noworoczne:
- æwiczyæ, æwiczyæ, æwiczyæ!!
- nos w ksi±¿ki --> "Ju¿ za rok matura..."
- cieszyæ siê ¿yciem!

Skalpel: 5
Killer: 3
Turbo: 5
Tiffany R. : 19
Mel B abs: 6
Philadephia11 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-02, 00:19   #13
bulkabanan
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 53

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Poka¿ wiadomo¶æ
no ok a jak niby sie starac kiedy po orgazmie nie ma sie ochoty na pieszczenie zadnych stref? mnie np po orgazmie odchodzi zupelnie ochota na dalsze pieszczoty nie chce nawet zeby mnie w tym momemncie przytulal
teoretycznie (u wiêkszo¶ci kobiet) podniecenie nie spada po orgazmie na ³eb na szyjê i przy umiejêtnej stymulacji (metod± prób i b³êdów, co mo¿e brzmieæ trochê groteskowo ) mo¿na utrzymaæ je w fazie plateau, sk±d ju¿ prosta droga do kolejnego orgazmu.
wiadomo jednak, ¿e to kwestia indywidualna, i ka¿dy ma swoj± metodê i swój ulubiony sposób prze¿ywania orgazmu.
bulkabanan jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-02, 08:46   #14
201607040946
Konto usuniête

Zgadzam siê
Poza tym, to nie jest tak, ¿e je¶li kobieta prze¿y³a nieziemski orgazm, to nie mo¿e chcieæ jeszcze. Ja chcê
Stary 2013-02-03, 00:32   #15
Pastela92
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 278

ja akurat rozumiem, ¿e to mo¿e byæ problem i Twoja partnerka mo¿e byæ wykoñczona po orgazmie. Sama tak mam, najchêtniej po³o¿y³abym siê od razu spaæ - chyba mam cos z faceta
skróæcie grê wstêpn± i wprowad¼cie zasadê - najpierw Ty, pozniej ona. Mo¿e to jest jaki¶ sposób ;>
Pastela92 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-03, 08:09   #16
RybkaJoanna
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 101

Cytat:
Zgadzam siê
Poza tym, to nie jest tak, ¿e je¶li kobieta prze¿y³a nieziemski orgazm, to nie mo¿e chcieæ jeszcze. Ja chcê
Oj ja te¿ przewa¿nie chcê jeszcze. Po pierwszy jestem tak "nagrzana" ¿e a¿ siê prosi kolejny, szybszy i o niebo wiêkszy. A¿ padnê

Pastela 92
Ja te¿ mam co¶ z faceta ( raz na 100 lat coprawda ) ale mam ochotê skoñczyæ ( z dobrym fina³em oczywi¶cie) ale tylko raz, na boczek i lulu

A co do opinii czy to orgazm ³echtaczkowy, pochwowy, ¿e pochwowy to i tak od ³êchtaczki to na teorii siê nie znam i byæ mo¿e tak jest ale sama wiem po sobie, ¿e pochwowy prze¿ywam... g³êbiej. S± to du¿o lepsze doznania obejmuj±ce wiêkszy obszar a¿ g³êboko we mnie.

Edytowane przez RybkaJoanna
Czas edycji: 2013-02-03 o 08:13
RybkaJoanna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-03, 11:26   #17
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

bardzo czêsto tak bo mi mówi, ¿e chce ju¿ i¶æ spaæ lub sie tylko przytulaæ i ca³owaæ
bardzo rzadko Jej sie zdarza chêæ na wiecej zawsze to ja prowokuje ci±g dalszy
wydaje mi siê, ¿e skrócenie gry wstepnej to dobry i trafiony pomys³ tylko czy to nie bêdzie ¼le wygl±da³o jak bêde chcia³ szybciej przej¶æ do rzeczy ? wydaje mi sie, ¿e ona potrzbuje tej d³ugiej gry wstepnej nie chcia³bym jej tego odbieraæ

mam nadzieje, ¿e rozumiecie, ¿eby nie wysz³o, ¿e chce jednego
czsami zda¿a sie szybi numer, ale to g³ownie seks oralny bo przed klasycznym jest zawsze d³uga gra wstepna

co my¶licie nie pomy¶li nic z³ego ?
Stary 2013-02-03, 12:10   #18
keira2008
Rozeznanie

Pomy¶l te¿ czasem o sobie Seks to przyjemno¶æ dwojga ludzi, a nie jednej osoby. Ona skonczy i jest zadowolona a Ty zostajesz z niedosytem. Wiêc wniosek jaki? ¯e trzeba to zmieniæ i popracowaæ nad tym.

Nie my¶l, czy pomy¶li co¶ z³ego. Ty równie¿ potrzebujesz i te¿ chcesz byæ zaspokojony. Proste

Ja ze swoim T¯tem nie zawsze mam grê wstêpn± i jako¶ nigdy ¿aden z nas nie my¶li sobie nic z³ego

Stary 2013-02-03, 12:32   #19
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

czesto w takiej sytuacji zajmuje sie mn± oralnie lub ju¿ rêk±, ale ewidentnie ja to sugeruje i robi to z troski o mnie mniej z przyjemno¶ci
my¶le, ¿e zaryzykuje z krótsz± gr± wstêpna i zobaczymy co z tego wyjdzie

dziêki za rady jak ju¿ przetestuje to napisze co i jak

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 13:03   #20
keira2008
Rozeznanie

Sêk w tym, ¿e ona zadowalaæ Cie powinna z przyjemno¶ci i z przyjemno¶ci±.
To wa¿ne by w seksie nie tylko braæ, ale i dawaæ. A do tego cieszyæ siê ¿e parnerowi/partnerce jest dobrze. Nie braæ tego za jaki¶ przykry obowi±zek i odwaliæ to by by³o cacy

Stary 2013-02-03, 13:09   #21
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

ja j± doskonale rozumiem chodzi o takie zmêczenie te¿ tak czasem mam jak dojdze do seksu oralnego podwójnego i przychodzi czas zebym popie¶ci³ teraz ja j±, a troche brak si³ równie¿ po ca³ym dniu i musi mnie wtedy zachêcic

Edytowane przez itozga
Czas edycji: 2013-02-03 o 13:15
Stary 2013-02-03, 16:39   #22
keira2008
Rozeznanie

Wtedy to najlepiej 69

Stary 2013-02-03, 17:28   #23
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

kiedy¶ spróbowalismy 69 jest za☠☠☠iste, ale mojej sie chyba nie spodoba³o powiedzia³a, ¿e nie moze sie skupiæ na mnie bo jej przeszkadzam

jaki¶ czas po¿niej znów zaproponowalem i nie chciala ((

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 17:58   #24
201607040946
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez itozga Poka¿ wiadomo¶æ
kiedy¶ spróbowalismy 69 jest za☠☠☠iste, ale mojej sie chyba nie spodoba³o powiedzia³a, ¿e nie moze sie skupiæ na mnie bo jej przeszkadzam

jaki¶ czas po¿niej znów zaproponowalem i nie chciala ((
Te¿ tak reagujê, bo naprawdê nie potrafiê siê skupiæ
Stary 2013-02-04, 14:58   #25
keira2008
Rozeznanie

No jest ciê¿ko siê skupiæ, ale za to jest baaardzo przyjemnie. Fajnie siê tak wzajemnie nakrêcac

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.