dziewczyna zbyt szybko "dochodzi" - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-30, 21:00   #1
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

dziewczyna zbyt szybko "dochodzi"

czesc

z dziewczyna kochamy sie od jakiegos juz czasu i oboje jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami jesli chodzi o sex

problem jest taki, że moja dziewczna troche za szybko 'dochodzi' tj. wystarczy chwila i jest mówiac krótko 'po Niej'
czasem udaje mi sie wzbudzić drugie podejscie co nie trwa wcale dłużej i znów jest po wszystkim czyli max 2 razy na jeden sex
mistrzem nie jestem też jestem krótki bo poczatkujacy, ale nie aż tak szczytujemy wspólnie czasem ja nawet szybciej ale dwa razy to czesto dla mnie mało

co robić ?

dodam, że używamy prezerwatyw bardzo cienkich może prze to ?

Edytowane przez itozga
Czas edycji: 2013-01-30 o 21:03
itozga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-30, 23:44   #2
WhoRunTheWorld
Raczkowanie

Dot.: dziewczyna zbyt szybko "dochodzi"

Jedyne co mi przychodzi do głowy to skrócenie gry wstępnej.
Stary 2013-01-31, 09:55   #3
201607040946
Konto usunięte

Niekoniecznie, może być wręcz przeciwnie, grę wstępną wydłużyć, może wtedy namiętność opadnie.
Ale nie rozumiem, w czym problem!? Sama dochodzę podczas jednego stosunku średnio 3 razy, ostatnio było 5 Partner i ja jesteśmy zadowoleni, choć faktycznie, casami padam bez sił.
To, że dziewczyna szybko dochodzi, to raczej plus. Prawdopodobnie bardzo ją podniecasz ciesz się, bo dużo kobiet nie ma orgazmu.
Btw mówisz o pochwowym, tak?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 14:30   #4
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Niekoniecznie, może być wręcz przeciwnie, grę wstępną wydłużyć, może wtedy namiętność opadnie.
Ale nie rozumiem, w czym problem!? Sama dochodzę podczas jednego stosunku średnio 3 razy, ostatnio było 5 Partner i ja jesteśmy zadowoleni, choć faktycznie, casami padam bez sił.
To, że dziewczyna szybko dochodzi, to raczej plus. Prawdopodobnie bardzo ją podniecasz ciesz się, bo dużo kobiet nie ma orgazmu.
Btw mówisz o pochwowym, tak?
Nie zawsze to taki plus. Spora częśc kobiet po orgazmie jest niedotykalska, podniecenie im spada do zera albo wręcz każdy dotyk boli..

Powiedz coś o waszej grze wstępnej jak to wygląda.

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 14:42   #5
201607040946
Konto usunięte

Zwykle po pochwowym tak nie jest, ale jeśli masz na myśli łechtaczkowy, to owszem, niedotykalska też się robię.
Stary 2013-01-31, 15:30   #6
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Zwykle po pochwowym tak nie jest, ale jeśli masz na myśli łechtaczkowy, to owszem, niedotykalska też się robię.

Ja po łechtaczkowym pokazuję swojemu rękami "pauza", bo muszę dojść do siebie Po chwili odpoczynku mogę wracać do początku.

Autorze, jeśli twoja partnerka szybko dochodzi i ma orgazm pochwowy, to jak dla mnie jednak plus. Według mnie ciężej jest go osiągnąć
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-01, 13:47   #7
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

jeśli chodzi o skórcenie gry wstepnej wydaje mi sie bardzo dobrym pomysłem, aż dziw, że wczesniej nie pomyslalem nastomiast czy to rozwiąże problem ? na pewno sprobuje co do przedłuzenia mysle, że zły pomysł bo juz nie mozna mowiac krótko wytrzymac

dlaczego marudze ? chce wiecej a dziewczyna sie 'kończy'

nie wiem jaki ma orgazm nie raz pytałem żeby mi opisała co i jak ale cieżko cos wywnioskowac z jednej strony niedotykalska i kilkukrotne szyczytowanie sugeruje łachteczkowy ale oragzm bierze sie od seksu nie od pieszczot wiec moze pochwowy ?

co do gry wstepnej jest tak przyjemna jak sam seks ^^ trwa dosc gługo tj nie 10 czy 15 minut tylko tak najkrocej mysleze 30 min czasem nawet chyba do godziny wydaje mi sie ze jest na wysokim poziomie bo jestesmy bardzo rozgrzani to bardzo widac z tym nie ma problemu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 14:36   #8
keira2008
Rozeznanie

Jak facet dobrze popieści to orgazm bywa szybko, niekiedy po paru ruchach :P
Zdecydowanie spróbujcie skrócić grę wstępną, albo czasami i bez niej próbować Może to jakoś wydłuży seks

keira2008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-01, 16:45   #9
bulkabanan
Raczkowanie

nie ma czegoś takiego jak podział na orgazm pochwowy i łechtaczkowy, to mit. różnica to jedynie miejsce stymulacji (przy potocznym "łechtaczkowym orgazmie" pieści się żołądź łechtaczki, przy pochwowym jej odnogi, otaczające wejście do pochwy (która sama w sobie ma niewiele zakończeń nerwowych). to dobra wiadomość dla panów mniej hojnie obdarzonych przez naturę, bo znaczenie ma grubość członka a nie jego długość

nigdy nie jest za późno na edukację seksualną!

jeśli Twoja kobieta dochodzi szybko, to dobry start dla rozpoczęcia starania o orgazm wielokrotny, ważne, żeby utrzymać podniecenie w fazie plateau (może być nadwrażliwa na bodźce dotykowe, jeśli osiągnęła orgazm przez stymulację żołędzi łechtaczki, więc będziesz musiał popieścić inne sfery, ale sam już wiesz co Twoja dziewczyna lubi najbardziej )
bulkabanan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-01, 18:58   #10
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bulkabanan Pokaż wiadomość
jeśli Twoja kobieta dochodzi szybko, to dobry start dla rozpoczęcia starania o orgazm wielokrotny, ważne, żeby utrzymać podniecenie w fazie plateau (może być nadwrażliwa na bodźce dotykowe, jeśli osiągnęła orgazm przez stymulację żołędzi łechtaczki, więc będziesz musiał popieścić inne sfery, ale sam już wiesz co Twoja dziewczyna lubi najbardziej )
no ok a jak niby sie starac kiedy po orgazmie nie ma sie ochoty na pieszczenie zadnych stref? mnie np po orgazmie odchodzi zupelnie ochota na dalsze pieszczoty nie chce nawet zeby mnie w tym momemncie przytulal

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-01, 20:24   #11
201607040946
Konto usunięte

Ale to też jest normalne
Chociaż pewnie zależy od libido, ja np. po orgazmie czy drugim mam ochotę na jeszcze, nigdy nie mam dość. Nimfomania?
Stary 2013-02-01, 22:28   #12
Philadephia11
Raczkowanie

Może zachłanność?

Postanowienia noworoczne:
- ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć!!
- nos w książki --> "Już za rok matura..."
- cieszyć się życiem!

Skalpel: 5
Killer: 3
Turbo: 5
Tiffany R. : 19
Mel B abs: 6
Philadephia11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 00:19   #13
bulkabanan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
no ok a jak niby sie starac kiedy po orgazmie nie ma sie ochoty na pieszczenie zadnych stref? mnie np po orgazmie odchodzi zupelnie ochota na dalsze pieszczoty nie chce nawet zeby mnie w tym momemncie przytulal
teoretycznie (u większości kobiet) podniecenie nie spada po orgazmie na łeb na szyję i przy umiejętnej stymulacji (metodą prób i błędów, co może brzmieć trochę groteskowo ) można utrzymać je w fazie plateau, skąd już prosta droga do kolejnego orgazmu.
wiadomo jednak, że to kwestia indywidualna, i każdy ma swoją metodę i swój ulubiony sposób przeżywania orgazmu.
bulkabanan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 08:46   #14
201607040946
Konto usunięte

Zgadzam się
Poza tym, to nie jest tak, że jeśli kobieta przeżyła nieziemski orgazm, to nie może chcieć jeszcze. Ja chcę
Stary 2013-02-03, 00:32   #15
Pastela92
Raczkowanie

ja akurat rozumiem, że to może być problem i Twoja partnerka może być wykończona po orgazmie. Sama tak mam, najchętniej położyłabym się od razu spać - chyba mam cos z faceta
skróćcie grę wstępną i wprowadźcie zasadę - najpierw Ty, pozniej ona. Może to jest jakiś sposób ;>
Pastela92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 08:09   #16
RybkaJoanna
Raczkowanie

Cytat:
Zgadzam się
Poza tym, to nie jest tak, że jeśli kobieta przeżyła nieziemski orgazm, to nie może chcieć jeszcze. Ja chcę
Oj ja też przeważnie chcę jeszcze. Po pierwszy jestem tak "nagrzana" że aż się prosi kolejny, szybszy i o niebo większy. Aż padnę

Pastela 92
Ja też mam coś z faceta ( raz na 100 lat coprawda ) ale mam ochotę skończyć ( z dobrym finałem oczywiście) ale tylko raz, na boczek i lulu

A co do opinii czy to orgazm łechtaczkowy, pochwowy, że pochwowy to i tak od łęchtaczki to na teorii się nie znam i być może tak jest ale sama wiem po sobie, że pochwowy przeżywam... głębiej. Są to dużo lepsze doznania obejmujące większy obszar aż głęboko we mnie.

Edytowane przez RybkaJoanna
Czas edycji: 2013-02-03 o 08:13
RybkaJoanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-03, 11:26   #17
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

bardzo często tak bo mi mówi, że chce już iść spać lub sie tylko przytulać i całować
bardzo rzadko Jej sie zdarza chęć na wiecej zawsze to ja prowokuje ciąg dalszy
wydaje mi się, że skrócenie gry wstepnej to dobry i trafiony pomysł tylko czy to nie będzie źle wyglądało jak będe chciał szybciej przejść do rzeczy ? wydaje mi sie, że ona potrzbuje tej długiej gry wstepnej nie chciałbym jej tego odbierać

mam nadzieje, że rozumiecie, żeby nie wyszło, że chce jednego
czsami zdaża sie szybi numer, ale to głownie seks oralny bo przed klasycznym jest zawsze długa gra wstepna

co myślicie nie pomyśli nic złego ?
Stary 2013-02-03, 12:10   #18
keira2008
Rozeznanie

Pomyśl też czasem o sobie Seks to przyjemność dwojga ludzi, a nie jednej osoby. Ona skonczy i jest zadowolona a Ty zostajesz z niedosytem. Więc wniosek jaki? Że trzeba to zmienić i popracować nad tym.

Nie myśl, czy pomyśli coś złego. Ty również potrzebujesz i też chcesz być zaspokojony. Proste

Ja ze swoim TŻtem nie zawsze mam grę wstępną i jakoś nigdy żaden z nas nie myśli sobie nic złego

Stary 2013-02-03, 12:32   #19
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

czesto w takiej sytuacji zajmuje sie mną oralnie lub już ręką, ale ewidentnie ja to sugeruje i robi to z troski o mnie mniej z przyjemności
myśle, że zaryzykuje z krótszą grą wstępna i zobaczymy co z tego wyjdzie

dzięki za rady jak już przetestuje to napisze co i jak
Stary 2013-02-03, 13:03   #20
keira2008
Rozeznanie

Sęk w tym, że ona zadowalać Cie powinna z przyjemności i z przyjemnością.
To ważne by w seksie nie tylko brać, ale i dawać. A do tego cieszyć się że parnerowi/partnerce jest dobrze. Nie brać tego za jakiś przykry obowiązek i odwalić to by było cacy

Stary 2013-02-03, 13:09   #21
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

ja ją doskonale rozumiem chodzi o takie zmęczenie też tak czasem mam jak dojdze do seksu oralnego podwójnego i przychodzi czas zebym popieścił teraz ja ją, a troche brak sił również po całym dniu i musi mnie wtedy zachęcic

Edytowane przez itozga
Czas edycji: 2013-02-03 o 13:15
Stary 2013-02-03, 16:39   #22
keira2008
Rozeznanie

Wtedy to najlepiej 69

Stary 2013-02-03, 17:28   #23
itozga
Raczkowanie

GG do itozga

kiedyś spróbowalismy 69 jest za☠☠☠iste, ale mojej sie chyba nie spodobało powiedziała, że nie moze sie skupić na mnie bo jej przeszkadzam

jakiś czas pożniej znów zaproponowalem i nie chciala ((
Stary 2013-02-03, 17:58   #24
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez itozga Pokaż wiadomość
kiedyś spróbowalismy 69 jest za☠☠☠iste, ale mojej sie chyba nie spodobało powiedziała, że nie moze sie skupić na mnie bo jej przeszkadzam

jakiś czas pożniej znów zaproponowalem i nie chciala ((
Też tak reaguję, bo naprawdę nie potrafię się skupić
Stary 2013-02-04, 14:58   #25
keira2008
Rozeznanie

No jest ciężko się skupić, ale za to jest baaardzo przyjemnie. Fajnie się tak wzajemnie nakręcac

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości