![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Visual Merchandising
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Visual Merchandising
o tak, ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
witam! nie wiem, czy moja poprzednia odpowiedź się doda, więc piszę jeszcze raz. ja się wybieram na VM w tym roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
na dzienne a Ty?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
świetnie, ja także dzienne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
niestety nie, z Koszalina - praktycznie nad samym morzem. orientujesz się mniej więcej ile osób jest na kierunku? mam przeczucia, że większość osób będzie szło na zaoczne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
jej, podziwiam za taką decyzję, to drugi koniec Polski. wyjeżdżasz tam sama czy z kimś? ja też nie jestem z Krakowa, ale ze śląska, mam 100 km. ile osób jest na kierunku - nie mam pojęcia, ale myślę, że skoro uruchamiają kierunek, to musi być trochę chętnych, obstawiam przynajmniej te 15-20 osób... sama nie wiem jakie jest zainteresowanie szkołą, ale przypuszczam, że z roku na rok coraz większe. jesteś tegoroczną maturzystką czy to jakiś kolejny etap w Twojej edukacji po liceum? wybacz tyle pytań, ale naprawdę bardzo mnie cieszy, że ktokolwiek z VM w końcu się pojawił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
sama niestety. zastanawiałam się nad wyjazdem pół roku, bo jednak dużo osób tu zostawię - jednak w chwili wysłania dokumentów decyzja zapadła.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
nie dziwię się w takim razie i dobrze, że zrezygnowałaś. ja jakieś pół roku temu również się zastanawiałam nad SAPU, a właściwie nad praktycznie każdym kierunkiem w tej szkole, ale ostatecznie padło już na VM i mam nadzieję, że to dobra decyzja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
tak sobie tylko czasem wezmę do ręki szkicownik, ołówek, ale jedyne co rysuję to ubrania. mam zamiar dopiero odkryć swoje zdolności
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
och tak, też bym chciała odkryć swoje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
dokładnie - podgórze, najlepsza lokalizacja.wydaje mi się, że to oni sami wyślą nam na maila login i hasło do tej platformy studenta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
no i wróciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja jestem po 1 roku VM zaocznie, przerwałam 2,5 roku temu, a teraz planuje powrót, jeśli macie jakieś pytania to chętnie udzielę odpowiedzi, o ile oczywiście będę je znała (przez ten czas mogło się sporo pozmieniać, zwłaszcza przedmioty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
o, miło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
planuje powrót na zaoczne. Są przedmioty, którym trzeba poświęcać bardzoo dużo czasu, a są i takie, które nie bardzo wymagają wkładu czasu domowego
![]() jesli chodzi o rysunek odręczny to bywają niesamowicie uzdolnione osoby, a są i takie co kota narysować nie potrafią i ja należałam zdecydowanie do tej drugiej grupy (była mniej liczna, heh), ale dałam radę. W 1 semestrze rysunek mnie stresował, czułam się nie na miejscu, ale już w drugim miałam 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
u mnie wszystko w porządku
![]() ![]() Moje rysowanie też bez rewelacji, bardziej z nudów - więc tego obawiam się najbardziej :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
IrkaIrka, to jakie na przykład należały do takich cięższych? hmm, z tego co jest na stronie, rysunek odręczny nadal jest w programie.
moooniiiii, Ty się nie możesz doczekać, a ja najchętniej zostałabym w domu ;d ale kto wie, może będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
wiesz, miałam rok przerwy w nauce i czuję się trochę zacofana intelektualnie, jednak mogę się założyć, że szybko zmienię zdanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Najwięcej prac i czasu zajmował nam przedmiot kierunkowy, czyli VM, to nie jest kwestia ciężkiego przedmiotu, acz czasochłonnego, trzeba być systematycznym, inaczej narobią się ogromne zaległości i wtedy można nie podołać. Intermedia były/są bardzo ciekawe i sporo się trzeba było na główkować o co kaman
![]() ![]() z rysunkiem dacie radę, nie ma większego beztalencia ode mnie ( jestem dobra tylko w rysunku technicznym - jak przystało na inżyniera z wykształcenia ![]() Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-07-11 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
IrkaIrka, a powiedz mi - orientujesz się może ile osób jest na kierunku albo było za czasów Twojej nauki w KSA na zaocznych i dziennych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
IrkaIrka, odezwij się, bo ja także jestem ciekawa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
początkującym - jestem leniem, więc wole mieć mniejszy zapierdziel, angielski ogarniam, ale po roku przerwy mam pewne braki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ja się długo wahałam i w końcu zaznaczyłam średniozaawansowany, czego już żałuję, bo ja też trochę leń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
tak, chcemy 3 oddzielne pokoje, trudno znaleźć 2 osoby do jednego pokoju... ja bym już chciała wynająć mieszkanie od września, ale póki co nie zapowiada się na to... a co do legitymacji to mam plan zapisać się w jakimś żaku czy czymś żeby mieć zniżki i później się wypisać, bo zbankrutuję na dojazdach :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
no właśnie też miałam taki zamiar, tylko nie bardzo wiem kiedy i gdzie to załatwić. a ta zniżka tylko pół roku chyba, bo potem wywalą :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
mam plan zapisać się tu u mnie w koszalinie, a jak przyjadę no boże narodzenie się wypisać i powiedzieć, że skradziono mi legitymację - a ona jest ważna do 30 września
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
dropszzz jak poszukiwanie mieszkania?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
ojj, szkoda gadać ciężki temat ;p jeszcze teraz pracuję i jestem padnięta, więc nie mam nawet siły oglądać, co zawsze lubiłam! miałam coś mieć ze znajomymi i mam też kilka opcji, ale żadna nie spełnia moich oczekiwań. w weekend chyba poprzeglądam ogłoszenia. a jak Tobie idzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
to tak jak ja... mój kumpel z którym szukam mieszkania wczoraj pojechał do Krakowa no i znalazł 3 pokojowe, ale bez szału :/ w dodatku do tego największego pokoju chcemy znaleźć 2 osoby z czym też może być problem, a czasu coraz mniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.