|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wielki Powrót:) Ciuszki i ksiązki - Zapraszam, bo warto...
Witam,
wielki powrót na Wymianki ![]() głównie zależy mi na wymianie tych rzeczy, ale w krótce pojawią się też inne 1 sukienka Vero Moda rozm 42 - praktycznie nowa 2 spódnica - rozm 44 z metki ale 42-40 3 sukienka z metki 44 ale 40 - będę wybredna, jest śliczna - uwydatnia biust 4 futerko rozm M MOŻNA PISAĆ ![]() ![]() ZAPRASZAM
Najgłębiej patrzą te oczy, które najwięcej płakały... Edytowane przez jamcia236 Czas edycji: 2013-08-19 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielki Powrót:) Ciuszki i ksiązki - Zapraszam, bo warto...
Spódniczki
1. Zielona z kwiatowym motywem + paseczek - rozm 40 - mini 2. Biało-czarna zwiewna w kwiaty - idealna na lato - rozm 40 3. Czarna elegancka z kokardką, dołem koronka - raz miałam ją na sobie, materiał dosyć gruby - rozm 38 4. Biała z koronką - za kolano - rozm 40 5. Jeansowa mini + różowe wykończenie - słodka ![]() 6. Jeansowa z rozcięciami z boku, przed kolano - rozm 40 7. Jeansowa mini z motylem (tył) rozm 28 8. Moro - rozm S 9. Elegancka niżej kolana szaro-czarna - 42 - ale 40 10. Biała długa spódnica - rozm 44 z metki ale 42-40 - wykończona cekinami - śliczna
Najgłębiej patrzą te oczy, które najwięcej płakały... Edytowane przez jamcia236 Czas edycji: 2013-08-19 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wielki Powrót:) Ciuszki i ksiązki - Zapraszam, bo warto...
niestety nic.
Pozdrawiam ![]()
Ćwiczę z Ewą od 9 maja 2013 SKALPEL : 8 KILLER : 12 TURBO : 3 TOTAL FITNESS : 1 5 treningów 6 minutowych z YouTube : 15 30 day squat challenge 1: 30/30 SIERPNIOWA WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=711771 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.