|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Marzec: Kolorówka
Nieaktualne
Witajcie ponownie ![]() Zapraszam do obejrzenia moich wymianowych zbiorów, może coś Ci się spodoba Zasady:
Wish
![]() Na każdą wiadomość odpisuję, jeśli nie odpisałam - proszę, upomnij się, bo jestem z tych roztargnionych i często o czymś zapominam ![]() A co mam na wymianę: Podkłady (zdjęcie 1): 1. Rimmel Wake me up Pozostało około 2/3 opakowania. Kolor 200 SOFT BEIGE. Do końca daty ważności : jakieś 10-11 miesięcy 2. Maybelline Affinitone 24H Kolor: 005 light beige Pozostało: około 4/5 Do końca daty: myślę, że około 10 miesięcy Podkład naprawdę bardzo fajny o średnim kryciu, dobrze się trzyma. Niestety dla mnie bardzo jaśniutki. Może po roku bez słońca byłby dobry ![]() Najchętniej za ten sam podkład w ciemniejszym odcieniu 3.Maybelline Affinitone Kolor: 17 rose beige Pozostało: około 1/5 może 1/6 opakowania Do końca terminu: 3 miesiące 4. Loreal True Match Kolor: N2 Vanilla Pozostało: 4/5 opakowania Do końca terminu: około 10 miesięcy 5. Kobo rozświetlająco-wygładzająco-napinający Kolor 201 Fresh Beige Pozostało: nowy, użyty jedynie w celu sprawdzenia koloru na dłoniDo końca daty ważności: 03.2015 (według mnie to piątka. Twierdziła też tak pani w Naturze) 6. Kobo w kompakcie Kolor 403 SAND BEIGE. Pozostało: prawie całe opakowanie. Użyty dwukrotnie - raz jako podkład i raz jako korektorDo końca daty ważności: 03.2015 Zdjęcie 2: 1. Silikonowa baza pod makijaż Ingrid Pozostało około połowy opakowania (nieprzeźroczyste opakowanie, więc nie mogę dokładnie ocenić) Do końca terminu: 9 miesięcy2. BB cream Bielendy Pozostało około 10 ml Do końca terminu: 6 miesięcy Dość jasny bb dobrze wtapiający się w cerę. 3. BB cream Aletrry Pozostało około 10 ml Do końca terminu: 05.2014 4. Zielony korektor Delia Pozostało ok 80% zdjęcie 3: 1. Vipera Zużycie niewielkie, starte tylko wierzchnie tłoczenie Do końca terminu ważności: ok 4 miesięcyKolor: średni, napewno nie dla bladych. U mnie sprawdzał się latem Mocno sfatygowane napisy na opakowaniu 2. Inglot YSM Zużycie widoczne na zdjęciu Do końca terminu ważności: ok 4 miesięcyKolor: średnio-ciemny, bez efektu pomarańczy 3. Rimmel Stay Matte Zużycie widoczne na zdjęciu Do końca terminu ważności: ok 9 miesięcyKolor: 004 Sandstorm (jasny) 4. Complexion Perfection e.l.f. Zużycie widoczne na zdjęciu Do końca terminu: jakieś 5 miesięcy 5. mogę dołożyć do jakiejś większej wymianki odsypkę (płaskiej łyżeczki od herbaty) podru HD e.l.f. Zdjęcie 4: 1. Róż Wibo Kolor: nr 11 (brzoskwinia z pomarańczą jak dla mnie) Pojemność: 6,5gZużycie: Niewielkie Do końca daty ważności: ok. 7 miesięcy 2. Róż Wibo NOWY Kolor: nr 6 (jasny róż) Do końca terminu: 11.2014 3. Bronzer w kulkach Wibo Praktycznie nowy, ledwie maźnięty Do końca terminu: 12.2014 4. Puder brązujący Basic Kolor: 01 Pojemność całkowita: 11g Zużycie: Niewielkie Do końca daty ważności: około 2 lat Dość jasny kolor, u mnie dyskwalifikuje go kokosowy zapach, którego nie mogę znieść. 5. Puder mineralizowany z filterm UV Vipera Kolor: nr 16 Jako puder dość ciemny, u mnie sprawdzał się jako lekki bronzer-rozświetlaczZapakowany w woreczek strunowy, około 8-9g 6. Bronzer/ Róż Inglot (wkład) Kolor: nr 75 Pojemność całkowita: 6g Zużycie: Niewielkie Do końca terminu: około roku Zdjęcie 5: 1. Paletka Wibo Diva Pojemność całkowita: 2,5g Zużycie cienia brązowego ok 10%, reszta tylko swatchowana, bez pacynki 2. Potrójny Sensique 3. Wibo FashionColors2 Kolor: 06 Honey Moon (matowa biel + matowy kobalt) Zużycie:Minimalne 4.Paese Diamentowy nr 22 5. Podwójny Astor nr 710 6. Cień Inglot Vertigo, kolor pomarańczowy z drobinkami, przypomina mi formułę DS, zużycie niewielkie, pacynka jest brudna w cieniu pomarańczowym i czarnym 7. Miss Sporty nr 101 Zdjęcie 6: 1. Bibułki matujące Wibo Nowe 2.Wibo Diva Kolor: Brokatowy niebieski Pojemność całkowita: 2gZużycie: Niewielkie Do końca daty ważności: około roku 3. Lovely Kolor czarny. Nowy, nieotwierany4. Eyeliner w słoiczku Essence, kolor brązowy, teoretycznie po terminie, ale konsystencji nie zmienił (od początku był dość twardy, ale kreskę rysuje się dobrze) 5. Paletka Lovely Nowa Zdjęcie 7: 1. Błyszczyk Wibo Spicy Lip Gloss kolor:nr 8, ważny do 11.2013 nowy 2. Lip Tint z limitowanki A new league Kolor: czerwony Pojemność całkowita: 4ml Zużycie:Niewielkie, około 1/5 opakowania może mniej 3. Błyszczyki Vipera Sweet&Wet Kolor: 3 (róż) i 6 (brąz) Zużycie: około 1/3 (oba) Nie znam terminów ważności! 4. Błyszczyk Bell Kolor: róż z odrobiną pomarańczy Zużycie: Niewielkie Zdjęcie 8: 1.Pomadka Revlon Zużycie: MinimalneKolor: 350 (jasny nude) Mam ją od lipca. Nie mój kolor. W dodatku waży się na moich ustach. Nie wiem jak u innych. U mnie każda jasna pomadka się tak zachowuje. Pochodzi ze sklepu internetowego.Na własną odpowiedzialność. 2. Tester pomadki IsaDora Pojemność całkowita: - Kolor: 37 Caffe Bronze Zużycie: Niewielkie zadrapana paznokciem 3. Tester pomadki Astor Pojemność całkowita: - Kolor: 106 (jasno różowa perełka) Zużycie:Minimalne- użyta tylko w celu sprawdzenia koloru na dłoni zadrapana paznokciem 4. Pomadka Rimmel Kolor: 250 Birthday SiutPojemność całkowita: 4g Zużycie:Niewielkie. Użyta kilka razu, nie mój kolor Do końca daty ważności: około 2 lat 5. Rimmel Kolor: 640 Coral Chick Zużycie: Niewielkie 6. Lovely pomadka błyszczykowa kolor: 07 Zużycie: tylko testowana Do końca terminu: 05.2015 7. Wibo Eliksir Kolor: 03 Nowa delikatnie zarysowana paznokciem przy dzióbku (kiedy robiłam zdjęcie) 8. Golden Rose z woskiem pszczelim Kolor: 79 nie mój kolor Starte napisy na zakrętce 9. Golden Rose z woskiem pszczelim Kolor: 76 Zyżycie: Niewielkie. Nie mój kolor Starte napisy na zakrętce 10. Pomadka Sephora Zużycie:MinimalneKolor: 19 Defektem produktu jest bardzo miękki sztyft, który owadza o ścianę opakowania. Oddaję ze względu na nietwarzowy kolor. 11. Lovely Pomadko-Błyszczyk (nie ma na zdjęciu) Kolor: 03 Użyta jedynie w celu sprawdzenia koloru na dłoni Zdjęcie 9: 1.Wysuszacz do lakierów w spray'u Lemax Nie znam terminu ważności! 2. Wibo Futura nr 1 (filoet) 3. 2x Wibo Nail Obsession Gel Like kolor: 7 Blue Lake NOWE Nie ma na zdjęciach: 1. Miniaturka podkładu Astor 24h Multi-action (15ml) Pozostało około połowyKolor Brak informacji, ale to zdecydowanie nie kolor dla bladziochów ani osób o średniej karnacji. Na moje oko jeden z końcowych numerków. 2. Tusz Wibo Diva Numer 2 (czrany z drobinkami) Otwarty: 3i pół msc temu. Wygląda na świeży Użyty raz 3. Lip tint Astor Kolor: 154 Nude Plum Użyty 2 razy 4. Jantar wierka Kupina stacjonarnie 3 miesiące temu. Pozostało: Pół opakowania. Ważny do: 03.2015 Najchętniej wyślę w plastikowej butelce z atomizerem. Ale na specjalne życzenie mogę wysłać w szklanej i z kartonikiem. 5. Doładowanie tuszu Celia Zużycie: około 1/3 6. Toni&Guy sół morska do włosów Zużycie: około 1/4 opakowania7. Olejek do mycia twarzy drzewo herbaciane Biochemia Urody Ubytek: 1/5 buteleczki Naklejka z terminem się zamazała, ale zdaje mi się, że jest ważny do końca marca Edytowane przez gonia0202 Czas edycji: 2013-08-08 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marzec: Kolorówka
Dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
wcierkę Jantar Inglot YSM Zużycie widoczne na zdjęciu
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2013-03-01 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję, ale niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
2. Lip Tint z limitowanki A new league Kolor: czerwony Pojemność całkowita: 4ml Zużycie:Niewielkie, około 1/5 opakowania może mniej 2. Róż Wibo NOWY Kolor: nr 6 (jasny róż) Do końca terminu: 11.2014 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za podkład loreal?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za (razem lub osobno):
Complexion Perfection e.l.f. Róż Wibo NOWY Kolor: nr 6 (jasny róż) Błyszczyk Wibo Spicy Lip Gloss kolor:nr 8, Błyszczyki Vipera Sweet&Wet Kolor: 3 (róż) Błyszczyk Bell Toni&Guy sół morska do włosów Zużycie: około 1/4 opakowania ![]() odpisz prosze u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A masz może pomadkę w kolorze podobnym do tej Wibo Eliksir?
Chodzi mi o to, że mam dość duże usta, więc nie mogę mieć raczej opalizujących drobinek, preferuję jednolity kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za: Wkład różu Inglota i Blyszczyk Sweet i Wet 6 ?
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Może wybierzesz sobie coś u mnie za:
6. Toni&Guy sół morska do włosów Zużycie: około 1/4 opakowania?
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hej, coś za Toni&Guy sół morska do włosów ?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.