|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
WRZESIEŃ - płaszcze, aparat foto, ciuchy, książki
NIEAKTUALNE
ZAPRASZAM ![]() Ubrania są niestety pogniecione, nie mam czasu ich prasować :-( ubrania są w bardzo dobrym stanie, bardzo ładnie sie układają tak więc zapraszam ![]() ja nosze rozmiar 36 i we wszystkich tych ubraniach chodziłam, mimo że niektóre to M a nawet jedna L - nosiłam je jako lużniejszą bądź w przypadku spodni wykorzystywałam pasek Edytowane przez duvala Czas edycji: 2013-02-28 o 11:37 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: WRZESIEŃ - płaszcze, aparat foto, ciuchy, książki
1. APARAT FOTOGRAFICZNY CANON POWER SHOT A560!!! - za coś super NIEAKTUALNE -zostawiam jednak dla siebie
2. Płaszcz w kratke ZARA 36 - kiepskie zdjęcie ale bardzo ładnie sie układa, podkreśla talie i lekko rozkloszowuje - za inny płaszcz 3. Płaszcz czarny C&A 36/38 (na 36 troszke luźniejszy ale przynajmniej swetr się zmieści :P) - bardzo dobrej jakości ale nosi normalne ślady użytkowania - za inny płaszcz Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-09-21 o 14:24 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
1. golfik z delikatnego lejącego sie materiału, marszczony, szary- rozmiar dość uniwersalny 34-38
2. niebieska bluzeczka w paski 36 3.Fuksjowa bluzka z luźnym przodem, Camaieu, z metki 38 ale na 36 też bardzo dobra 4.sukienka/tunika pudrowy róż, przylegająca z rozciągliwego materiału będzie dobra na 34-38 5. koszula w krate z podwijanymi rękawami, 38 h&m 6.rózowa bluzka, 36 zara 7.szara bluzeczka 36 c&a 8. fioletowa błuzka w kwieciste delikatne wzory, 38 h&m Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-09-18 o 17:00 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
1. bluzka w fioletowe kółeczka z podwijanymi rękawami, w pasie gumeczka dlatego dobra na 36 i 38
2. fioletowa bluzka luźna - 38 H&M 3. pumpy z cienkiego jeansu L (ja mam s i nosiłam je z paskiem poprostu) 4. spodnie jeansowe - 36 - dokladne wymiary potem 5.spodnie GAP - te są chyba barziej w 38 - dokładne wymiary potem 6. niebieska zwiewna bluzeczka- nawet nie pamietam jaki rozmiar, ma sznureczek regulujący "opiętość", jest zwiewna więc myśle że od 36 (albo i 34) nawet do 40 7.bluzka w paski 36 8. ioletowa bluzeczka- golfik z mardzczeniem - 36 9. granatowa koszulka 36 Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-09-18 o 17:04 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
1. Troll sweterek "warkocze" w kolorze jasnego beżu 36
2.różowy sweterek - z metki 36 ale wg mnie 38 - na przedzie odciśnięte "pomarszczenia" 3.szary rozpinany ESPRIT L - nowy nie ma 4.marynareczka rozmiar 36 - troszeczke sprana Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-10-03 o 19:04 |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
1. różowo-złota - materiał ułożony "na skos" dlatego 36-38 (na tęższą osobe jest krótsza, na chudszą dł€ższa)
2. Orsay 36 - połyskujący materiał 3. no name - 36 - rozciągliwa 4. brązowa 36 - przepiękna
Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-09-18 o 17:09 |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
1. zielona spódnica przed kolano - dobra na 36 (dokładne wymiary później lub indywidualnie)
2. spódniczka krótka w kwiatki - tak do połowy uda 34-36 (dokładne wymiary później lub indywidualnie) 3. czarna spódniczka w różowe kwiatki- też tak do połowy uda 4.różowa rozłożysta spódnica 36, przed kolano 5. sukienka w kratke 36 tak do połowy uda 6.biała spódniczka rozłożysta do kolan - 38 ( na 36 też się trzyma ale wtedy luźna w pasie) 7. beżowa spódniczka rozłożysta do kolan - 38 - z paseczkiem więc można ściągnąć do 36 Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-09-18 o 17:12 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
KSIĄŻKI
Tommy Wieringa -"joe Speedboat" Gabriel Garcia Marquez - "sto lat samotności" J. Pulikowski - "zakochanie i co dalej?" Kathy Reichs -"deja dead" David Brin - "stare jest piekne" Richard Montanari -"różańcowe dziewczęta" Douglas Preston&Lincoln Child - "krąg ciemności" Charlaine Harris - "klub martwych" Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-09-18 o 17:13 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za plaszcz zara?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś za aparat?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Cos za aparat ?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
cos za aparat? podoba mi się tez kilka ciuszków...
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic więcej mi się nie przyda
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
coś za aparat?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
spodobały mi się pumpy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1347978854
i sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1347978946 w jakim stanie są te spodnie? i wymiary? i wymiary sweterka
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
nic więcej nie znalazłam:/
|
|
|
|
|
#23 |
|
Spiritus Movens
|
7.szara bluzeczka 36 c&a https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1347978749 3.szary rozpinany ESPRIT L - nowy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1347978946 ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Za torbę chciałabym wymienić się na torbę a niestety nie widzę nic u Ciebie.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
coś za aparat"?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Spiritus Movens
|
Tak, perełki brązujące są nowe, w pudełku. Serum też nowe.
Czy mogłabyś podać ile cm ma ten sweterek pod pachami i całkowitą długość? Interesowałyby mnie jednak te 2 rzeczy, znalazłabyś coś u mnie jeszcze za tą pierwszą szarą?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.