![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
WRZESIEŃ Inglot, Zara, Maestro, DKNY, Bourjois, L'biotica, Aquolina,
TWARZ:
- Clean&Clear krem rozświetlający do twarzy 75ml. Kupiony w czerwcu 2011, użyty ok 5 razy - Avon Solutions Plus Total Radiance Illuminating eye cream- gel zostało ok 70% - L'biotica regenerujący krem do rzęs (kupiony w lutym 2011 roku, użyty ok 7 razy) - Ziaja MED kuracja łagodząca - żel pod oczy redukujący nadwrażliwość oczu, kupiony wlutym 2011, zostało 90-95% - Olay Complete Touch of foundtion - krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max factor 50ml, zostało 50% - FLOS LEK White&beauty Krem punktowy wybielający przebarwienia, kupiony w maju 2011, zostało 95% - Nivea Visage Young peel soft - kremowy peeling do twarzy, tylko raz przetestowany, kupiony w połowie roku 2011 - FLOS LEK Happy per aqua - krem na noc; zostało ok 85%) PIELĘGNACJA: - Bielenda kuracja parafinowa - krem do stóp/antyperspirant. Zostało 60% BRAK ZDJĘCIA - Bielenda masło do ciała "granat", zostało ok 80% BRAK ZDJĘCIA - Garnier krem do rąk (użyty 3 razy; kupiony w marcu 2011 roku) - Nivea Fresh energy trawa cytrynowa - dezodorant; użyty ok 3 razy WŁOSY: - L'biotica Biovax Szampon z proteinami mlecznymi (użyty 2 razy) - Joanna szampon koloryzujący 09 Orzechowy brąz - L'biotica Bioxax - serum na zniszczone końcówki; dwie saszetki-próbki - L'biotica Biovax Latte - dwufazowa odżywka z proteinami mlecznymi. Kupiona w lutym 2011; zostało ok 125/150ml. UWAGA! Odżywkę przelałam do buteleczki po sprayu do włosów Schwarzkopf, gdyż oryginalne opakowanie miało zepsutą pompkę oraz zatyczkę. - Pantene Ice shine - szampon nabłyszczający (niedostępny w PL), zostało 45% ZAPACHY: - Aquolina cioccolato bianco - perfumowany spray do ciała 150ml o zapachy białej czekolady, TESTER (brak zatycznki, opakowanie nie jest uszkodzone, atomizer działa normalnie), zostało prawie 80% - ZARA white perfumy (użyte 1 raz) - Brunni Woman perfumy (użyte 2 razy) - Yves Rocher Eau de Toilette - brzoskwiniowa woda toaletowa 20ml, zostało ok 70% - DKNY Be Delicious zielone jabłko stara wersja), końcówka, zostało kilka ml w buteleczcze (mniej więcej jedna łyżka) - Kate Moss, Kate - woda perfumowana 100ml, zostało ok 35% (wymienię tylko na inne perfumy!) MAKIJAŻ I PAZNOKCIE: - Lirene Intensive Cover - odcień 704 naturalny (najjaśniejszy). Niewielkie zużycie, zostało ok 29/30ml - Vipera cień sypki 124 - spokojnie mogę odsypać połowę, bo całego nigdy nie zużyję [IMG]file:///c:/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] - paleta cieni H&M (kolory były tylko testowane, zużycie minimalne) - Bourjois korektor healthy mix 52 (zużycie -> ok 5 maleńkich kropelek), kupiłam za ciemny... Chętnie wymienię na kolor 51 - Essence Return to Paradise - rozświetlacz 10,5g (seria limitowana0. Używany, zostało 80%. Opakowanie jest w stanie nienagannym - AVON poczwórne cienie Purple Haze- użyte kilka razy, jednak to nie moje kolory. Kasetka jest minimalnie porysowana (od noszenia w kosmetyczce) - Rimmel pomadka 202 Crush (użyta ok 5 razy). Kupiona na początku 2011 roku - Rimmel błyszczyk Vinyl Gloss 270 Fashin Icon. Kupiony w kwietniu 2011 roku. - Essence balsam do ust kawa+karmel- kupiony pod koniec 2010 roku; uzyty ok 5 razy. - Revlon 04 Sheer Coral - użyty max 3 razy w celu przetestowania koloru; kupiony pod koniec 2010 roku. - Inglot 582 DS (paletka m3 z niebieskimi cieniami z drobinkami) - Inglot Sprint superstar 97 (jasny fiolet, perłowo-satynowe wykończenie z delikatnymi drobinkami) - INGLOT wkład 349 MATTE - INGLOT wkład 503 DS - Wibo Express Growth 330 (kupiony w maju 2011 roku, nowy) - Golden Rose Classics Glamour 170 (kupiony w czerwcu 2011, nowy) - Golden Rose with protein 328 neonowy róż (użyty ok 4 razy, kupiony pod koniec 2010 roku; jego konsystencja nie uległa zmianie) - Manhattan, cienie trio (jasna perła, szaro-srebry, matowy grafit), użyte ok 5 razy saszetka 20ml (na ok 5 aplikacji) INNE: - Maestro 110: pędzel do pudru (używany, wyprany, lekko wytartny napis na rączce) NEW! - Maestro pędzelek do różu 120 rozmiar 22 (używany, dokładnie wyprany, nie gubi włosia!) - wymienię tylko na inny pędzelek do różu/pudru - Maestro pedzele do cieni/linera 360 rozmiar 6 (używany, dokładnie wyprany, nie gubi włosia!) - wymienię tylko na inny pędzelek do makijażu - suszarka do paznokci na baterie - pusta paleta Inglot freedom system na 5 lub 3 cienie (stara wersja), używana w stanie bardzo dobrym - GAMA profesjonalna, fryzjerska prostownica do włosów (do włosów długich) WISH: - Olay Complete, emulsja nawilżająco-rozświetlająca (wersja z pompką 75ml) !!!!! - płaski pędzel do podkładu - pędzel do pudru - pędzel kabuki - indyjskie olejki do włosów - Lilu Lolo - podkłady mineralne (pełne opakowania, odsypki) !!!!! - CK Beauty - 212 VIP Carolina Herrera - Armani Diamonds - Mango Lady Rebel - sztuczne rzęsy + klej DUO !!!!! - brązowa maskara (nowa!) - pomadka/błyszczyk nude - wkłady cieni Inglot, Kobo, MAC (okrągłe) - puste opakowania po cieniach Inglot freedom - pusta paleta magnetyczna na cienie - Benefit Hoola - róż w kremie - Origins Ginzing żel/krem pod oczy - Revlon Super lustrous błyszczyk - The Body Shop - Love etc., masło do ciała, mgiełka z wit E - SkinFood Salmon Dark Circle Concealer (odcień jaśniejszy) - Biochemia urody - hydrolat oczarowy - Biochemia urody - puder bambusowy ! - Nuxe - suchy olejek do ciała (rozświetlający) lub inny produkt rozświetlający do ciała - Tangle teezer - Got to Be "Guardian Angel" Heat Protection - spray ochronny do włosów - Got 2 Be POWDER'ful - puder stylizujący - Krem do depilacji - Maseczki do twarzy (oczyszczające, nawilżające, odżywcze) - maseczka na wągry - Sleek - cienie do powiek - Oh so special, storm, original - lakier top coat - kosmetyki Lush
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 Edytowane przez Urquinaona Czas edycji: 2011-09-03 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
A.
|
Dot.: WRZESIEŃ Inglot, Zara, Maestro, DKNY, Bourjois, L'biotica, Aquolina,
- Rimmel błyszczyk Vinyl Gloss 270 Fashin Icon. Kupiony w kwietniu 2011 roku.
- Essence balsam do ust kawa+karmel- kupiony pod koniec 2010 roku; uzyty ok 5 razy. - Maestro pędzelek do różu 120 rozmiar 22 (używany, dokładnie wyprany, nie gubi włosia!) - wymienię tylko na inny pędzelek do różu/pudru prostownica cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za pędzle maestro i wkłady inglota?
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś za
- Aquolina cioccolato bianco - perfumowany spray do ciała 150ml o zapachy białej czekolady, TESTER (brak zatycznki, opakowanie nie jest uszkodzone, atomizer działa normalnie), zostało prawie 80% i FLOS LEK na przebarwienia?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
- Olay Complete Touch of foundtion - krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max factor 50ml, zostało 50%
- Bielenda masło do ciała "granat", zostało ok 80% BRAK ZDJĘCIA - L'biotica Biovax Szampon z proteinami mlecznymi (użyty 2 razy) - L'biotica Bioxax - serum na zniszczone końcówki; dwie saszetki-próbki - L'biotica Biovax Latte - dwufazowa odżywka z proteinami mlecznymi. Kupiona w lutym 2011; zostało ok 125/150ml. UWAGA! Odżywkę przelałam do buteleczki po sprayu do włosów Schwarzkopf, gdyż oryginalne opakowanie miało zepsutą pompkę oraz zatyczkę. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
witam
![]() niewiele mi już zostało ale może znajdziesz coś za : suszarka do paznokci na baterie zapraszam do obu wątków! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja po manhatan pomarańczową. Przejrzyj u mnie zdjęcia, niektórych jeszcze nie dodałam opisów
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
- Bourjois korektor healthy mix 52 (zużycie -> ok 5 maleńkich kropelek), kupiłam za ciemny... Chętnie wymienię na kolor 51 - L'biotica Biovax Szampon z proteinami mlecznymi (użyty 2 razy) - L'biotica Biovax Latte - dwufazowa odżywka z proteinami mlecznymi. Kupiona w lutym 2011; zostało ok 125/150ml. UWAGA! Odżywkę przelałam do buteleczki po sprayu do włosów Schwarzkopf, gdyż oryginalne opakowanie miało zepsutą pompkę oraz zatyczkę. L'biotica regenerujący krem do rzęs - AVON poczwórne cienie Purple Haze- użyte kilka razy, jednak to nie moje kolory. Kasetka jest minimalnie porysowana (od noszenia w kosmetyczce) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: - Avon Solutions Plus Total Radiance Illuminating eye cream- gel zostało ok 70% - Ziaja MED kuracja łagodząca - żel pod oczy redukujący -L'biotica regenerujący krem do rzęs - Bielenda kuracja parafinowa - krem do stóp/antyperspirant. Zostało 60% BRAK ZDJĘCIA - Bielenda masło do ciała "granat", zostało ok 80% BRAK ZDJĘCIA - L'biotica Biovax Szampon z proteinami mlecznymi (użyty 2 razy) - L'biotica Bioxax - serum na zniszczone końcówki; dwie saszetki-próbki - L'biotica Biovax Latte - dwufazowa odżywka z proteinami mlecznymi. Z twojej wish mam sztuczne rzęsy nieużywane i nieotwierane oraz mogę odsypać puder bambusowy ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej. interesuje mnie zara white i aquolina. znajdziesz cos w zamian? zapraszam do obu watkow i prosze o odp. umnie
![]() |
#14 |
BAN stały
|
cos za
- Aquolina cioccolato bianco - perfumowany spray do ciała 150ml o zapachy białej czekolady, TESTER (brak zatycznki, opakowanie nie jest uszkodzone, atomizer działa normalnie), zostało prawie 80% - ZARA white perfumy (użyte 1 raz) - Essence Return to Paradise - rozświetlacz 10,5g (seria limitowana0. Używany, zostało 80%. Opakowanie jest w stanie nienagannym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
- L'biotica Biovax Szampon z proteinami mlecznymi (użyty 2 razy) - L'biotica Bioxax - serum na zniszczone końcówki; dwie saszetki-próbki PIELĘGNACJA: - Garnier krem do rąk (użyty 3 razy; kupiony w marcu 2011 roku) - Brunni Woman perfumy (użyte 2 razy)
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za krem do rzęs i szampon L'Biotic'i, wkład inglota 503 DS i wodę brzoskwiniową YR i pędzle Maestro??
Poza wątkiem mam syntetyczny pędzle do podkładu Sephory i Amlę ![]() Odpisz proszę u mnie w wątku... linkw podpisie ![]() Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2011-09-01 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś za Zarę White?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ale u Ciebie podobał mi się spray do ciała i krem na przebarwienia.
![]() ![]()
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Twoja napoczęta Aquoilna bez korka jest warta ok. 45 zł (nowa 60 zł), a nowy Flos Lek to 19,20 zł. Liczmy 65 zł za oba to i tak o wiele mniej niż za Glow (30 ml - 139 zł), a ja mam 40 ml. Ceny z KWC. Tak więc dziękuję, może następnym razem.
![]() Pozdrawiam!
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
ok
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hejka...
Pędzel mogę oddać, a Olay już poleciał do innej wizażanki zapomniałam edytować ![]() A pędzlem do podkładu i Amlą też jesteś zainteresowana?? Odpisz u mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Pędzel Sephory dodaje w załączniku (zdjęcie z netu), a Amle mam właśnie Dabur... ale całej nie chce oddawać raczej część
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Za pędzel Nyxa chciałabym krem i szmpon L'biotica, wkład Inglota i pędzelek do cieni Maestro... a za Sephorę pędzelek do różu Maestro i może małą odlewkę YR brzoskwinia (podesłałabym ci atomek ok. 5ml)
Mam też na zbyciu kabuki CS ![]() Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2011-09-03 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.