![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
małe rozmiary u bedeliciuos :)
Witam u mnie
![]() Preferuję ubrania nowe lub w bardzo dobrym stanie, rozmiary XS/S, większe nie wchodzą w grę. Potrzebuję: - skórzane spodnie - ramoneskę - botki, najchętniej kopytka, tylko nowe w rozmiarze 36-37 - dżinsową koszulę - lekką kurteczkę na wiosnę/lato - torebkę czarną, beżową, brązową - i wszystko inne o czym zapomniałam, ale głównie sieciówki. Zasady takie jak u wszystkich. Nie mam ani czasu, ani pomocnika do robienia zdjęć na sobie, więc nie proście o to ![]() Z góry przepraszam za nieładne zdjęcia, ale innych nie potrafię. Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2012-02-20 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: małe rozmiary u bedeliciuos :)
platformy satynowe, ale niebłyszczące. nowe, bez metek.
rozmiar 37, na szczupłą stopę. czarne klasyczne haremki amisu z lekko wyższym stanem. stan idealny, nie łapią śmieci ![]() rozmiar z metki 36, ale to spokojnie 38. szara kurteczka wiosenna atmosphere. nowa z metkami. rozmiar M, ale pasuje na S. koszulka na fitness nike. nowa z metkami. rozmiar M, ale pasuje na S. męskie spodenki seledynowo-khaki. nowe z metkami. rozmiar 32 (chyba L). Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2012-04-06 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
japonki atmosphere koralowo-granatowe, nowe z metką.
rozmiar S-M, czyli 36-37. sweterek w kwiaty new look. krótki, rękawek 3/4. stan bdb, noszony tylko kilka razy. rozmiar XS. szyfonowa letnia tuniczka atmosphere. coś typu mgiełka, lekko przeźroczysta. nowa z metką, na żywo jest śliczna. rozmiar 8. sweterek h&m z łezką na karku. cukierkowy śliczny róż. stan idealny, przepraszam że taki pomięty. rozmiar 32, malutki. turkusowa falbankowa Cubus. cała w falbankach, niestety zmięte na zdjęciu. rozmiar chyba S, ale wypada na M. stan bdb. karmelowa marynarka stradivarius. stan idealny. rozmiar S. najchętniej za inną marynarkę! karmelowy sweter camaieu przewiązywany w pasie, gruby. rozmiar M, ale to raczej S . stan bardzo dobry. pudrowa bokserka atmosphere. nowa ale bez metek. rozmiar S. Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2012-04-18 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
oficerko-kowbojki
![]() rozmiar 36. nietoperz oversize new look. koralowo-szary, tył dłuższy od przodu. nowy, z metkami. rozmiar 14-15 lat, pasuje na XS/S. Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2012-04-07 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
klasyczny trenczyk new look w kwiaty, ubrany może raz lub dwa, stan idealny.
rozmiar 12-13 lat, ale pasuje na XS albo i S. kremowy płaszczyk atmosphere, stan bdb-, leciutko zmechacony na kołnierzu i brak jednego guzika na samej górze, ale ja nigdy nie zapinałam do samej góry. spróbuje poszukać zapasowego, być może gdzieś go mam. rozmiar XS. kurtka bombka new look, dość ciepła, z podszewką. stan idealny. rozmiar XS. szara ekoskórka, stan bdb. ściągacze mają jakieś minimalne zmechacenia, ale w ogóle tego nie widać. rozmiar M, ale wypada trochę mniejsza. długi kardigan Cubus. czarny, nie wyblakły, to wina lampy. stan bdb. rozmiar S. rurki terranova. stan dobry, lekki ślad od komórki na kieszeni i może troszkę na tylnych kieszeniach, poza tym nie sa wyblakłe, głeboki granat ![]() rozmiar xxs, ale to xs spokojnie. rewelacyjny gruby swetr, kupiony w UK za 40 funtów. miałam go na sobie raz, więc stan idealny. rozmiar 34/36. Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2012-04-02 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
mini w drobną pepitkę, stan bdb. rozmiar XS. mini w kolorze gołąbkowym, materiał nierozciągliwy, nieco grubszy, nie wiem jak go określić ![]() rozmiar XS. ołówkowa dżinsowa new look, motyw skóry węża, prześliczna. rozmiar XS. bluzka z dużymi bufkami h&m. stad idealny. czarna w kremowe grochy, średnio wyszła na zdjęciu, ale jest śliczna. rozmiar chyba 38, ale na nosiłam na xs. rurki z wysokim stanem Geogre. stan bdb, może leciutko wyblakłe. mam z wymiany, ale źle się czuję z takim stanem więc nie nosiłam. rozmiar chyba 8, pasuje na xs/s chabrowe rurki, miałam na sobie 2 razy, więc stan idealny. rozmiar 26, pasuje na xs/s. półprzezroczysta koszula atmosphere. stan idealny, miałam na sobie raz, jednak urwał się jeden łańcuszek (zdj.2), ale wystarczy złapać go nitką w paru miejscach ![]() rozmiar S. Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2012-04-02 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
kardigan h&m, w bardzo dobrym stanie. rozmiar S. tuniczka z bufkami, atmosphere, ubrana raz, więc jak nowa. rozmiar S. paski, wszystkie nowe, rozmiary S-M. beżowy i cienki czarny wymieniony. musztardowa torebka Fishbone. stan bdb, jedynie lekkie slady od dżinsów po wewnętrznej stronie. mieści A4 pionowo, po wyprostowaniu tej zgiętej części. w rzeczywistości nieco bardziej blada. mięciutka ekoskórka, wygląda jak naturalna. Moschino I love love, wyjściowa pojemność 30 ml, zostało ok 2/3. otwarte ok 2 miesiące temu. bez pudełka. Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2012-04-02 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że już można pisać
![]() Coś u mnie za spódniczkę w grochy i/lub trenczyk w kwiaty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1329755423
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1329755784 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1329754922 to mi się podoba ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
kremowy płaszczyk atmosphere, stan bdb-, leciutko zmechacony na kołnierzu i brak jednego guzika na samej górze, ale ja nigdy nie zapinałam do samej góry. spróbuje poszukać zapasowego, być może gdzieś go mam. rozmiar XS. lub spódnicę amisu w grochy? odpisz prosze u mnie i zapraszam do obu wątków ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za czółenka Atmospere lub czarne szpilki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za butki:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1329755163 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1329755163
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie mam w wątku chusty w panterkę
![]() Jeśli chcesz to możemy się wstrzymać, tylko daj znać proszę jutro, bo ja też mam inne propozycje na tą kurteczkę ale nie ukrywam, że na Twoich butach najbardziej mi zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos za kowbojki?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za wezowa spodniczke?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.