|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Z bólem serduszka - szarry luty ;)
Zasady jak u każdego, w awaryjnych sytuacjach się odmieniam, wysyłam czyste, informuję o stanie rzeczywistym, ja wysyłam pierwsza, chyba że ktoś ma jeszcze mniej przekupek ode mnie
![]() ![]() Nie zamieniam się pierdółkami, typu jedna para kolczyków (chyba że te z pierwszego posta) - prosiłabym jednak o konkret za konkret ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ Rzeczy z pierwszego posta - tylko za coś ekstra. 1-3 - Buty z Prima Mody, kupione rok temu (na początku lutego) za 299zł, przecenione z 349zł. Ich estetyka jest hmm... kontrowersyjna, bo są po prostu hardkorowe, kocha się je albo nienawidzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko w dobre ręce! ![]() 4 - Kolczyki, robione ręcznie przeze mnie ze srebra. Nowe, nigdy ich nie nosiłam, bo mam tunele ![]() ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2013-03-11 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z bólem serduszka - szarry luty ;)
1-3 - Biżuteria - jak na zdjęciach.
Na uwagę zasługują głównie serduszko (trzecie zdjęcie, nr 6 - Swarovski na srebrnym łańcuszku) - problem z nim polega na tym, że jest pechowe jak twierdzi moja siostra ![]() ![]() 4 - klasyczna, bardzo elegancka, taliowana (brr nienawidzę tego słowa) koszula TM Lewin, r. 38, stan 9/10, kolor lawendowy, mankiety zapinane na spinki ![]() 5 - kopertowa sukienka Matthew Williamson for H&M, r. w zasadzie uniwersalny, stan 9/10 (na życzenie real foto) 6 - futrzana kamizelka Atmosphere, r. 38, stan 10/10 (nowa bez metki), jest to najmiększa rzecz jaką w życiu dotykałam. W rzeczywistości jest to złamana biel (bez paseczka) 7 - kopertowa sukienka River Island, krój w zasadzie identyczny jak tej z H&M, trudno jej zrobić zdjęcie w zwisie ![]() DOKŁADKA 23.02 8 - bransoletka by Dziubeka z prosiaczkiem, wygrałam i uznałam, że będę nosić, więc od razu oderwałam metkę - nic z tego, nie lubię jak mi coś dynda ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2013-02-23 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Kosmetyki
1 - nowa odżywka z Casting Creme Gloss (kiedy używałam silikonów szczerze ją wielbiłam, więc może komuś się przyda ![]() Pianka dodająca objętości PBF Volume and Fix Mousse by Fama - 200ml minus jedno użycie, wygrałam na FB i jest mi zbędna ![]() 2 - mleko do kąpieli o zapachu trawy cytrynowej, wzięłam jak debil z półki myśląc, że to normalny balsam, dopiero w domu doczytałam, że to się do wanny leje, oczywiście nie mam wanny ![]() ![]() ![]() DOKŁADKA 23.02 3 - podkład Maybelline Affinitone - odcień 30. sand - jest go min. 80%, ale pewnie więcej 4 - błyszczyk Benefit - użyłam go kilka razy, ale nie mój odcień ![]() 5 - Jantar na skalp, zużycie jak na zdjęciu 6 - cienie Max Factor, dostałam ostatnio w Rossmannie za duże zakupy, ale nie moje kolory ![]() Edytowane przez szarri Czas edycji: 2013-02-23 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za koszulę i coś z biużuterii?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witaj, mogłabym poprosic wymiarki koszuli ? długość rekawa , długosc calkowita od pachy itp.
Moje wymiarki moge podac jutro wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Spiritus Movens
|
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1361546969 ?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Bluzka nie jest sprana
![]() w pasie 2x35 cm dł całkowita 104 cm szer. nogawki na dole 14 cm Po za tym przy mierzeniu uwagę moją zwróciła metka z tyłu spodni, nie wiem czy to tak specjalnie miało być, bynajmniej tak wygląda. Przesyłam zdjęcie Edytowane przez Loony_Insane Czas edycji: 2013-02-26 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Witam, przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podobają mi się te butki u Ciebie z czerwoną podeszwą i wężowym motywem. może znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Hej, podobała Ci się u mnie baskinka i tak wyszło, że znowu jest wolna. Jeśli nadal jesteś nią zainteresowana - daj znać.
Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1361633462
a za samą bransoletkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.