|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
![]() azjatycko w kwietniu: SKINFOOD, BAVIPHAT
wymienione i nieaktualne, zapraszam już niedługo do nowego wątku azjatyckiego.
![]()
![]() Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2013-04-21 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: azjatycko w kwietniu: SKINFOOD, BAVIPHAT
Może coś u mnie za: BAVIPHAT LEMON WHITENING SLEEPING PACK?
Mam nowiuśkiego elemonga ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Poczytałam sobie o tej maseczce i jednak podziękuję za wymianę ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Coś za:
SKINFOOD MUSHROOM MULTI CARE BB CREAM W ODCIENIU #1 użyty raz, świeży, nowy, kupiony tydzień temu. Oprócz wystawionych mam także koreański The Face Shop krem BB, raz użyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? wsio bym wzięła
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za Baviphat lemon?
poza watkiem mam esencje Misshe time revolition 30ml bez ok 1,5ml. Moge zrobic odlewke zielonego Dollisha, oddac bb holika holika petit clearing z wymianki, zuzycie na ok 4uzycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Halo, ciekawi mnie i mushroom i maseczka baviphat.
Posiadam 2 nowe pudry koreańskie DoDo 3W Clinic Powder Crystal Creator Bright nowe odcienie 21 jasny beż oraz 10 bardzo jasny transparentny. Pojemność 30gr. około 15 próbek Skin79 Snail BB. Na dniach spodziewam się maseczek Skinfood ryżowych w saszetkach. Poza tym próbki Missha: Time Revolution Night Repair New Science Activator Ampoule Super Aqua Cell Renew Snail Cream x 2 Time Revolution The First Treatment Essence Cherry Blossom Fresh Cleansing Oil próbka Precious minerals Etude House Tony Moly Clean Dew Broccoli Sprout Cleansing Cream próbka 3gr Bibułki matujące 100% len Molinard 100szt Plus próbki: The Face Shop Mild Papaya Peeling Skin79 BB krem vital orange SPF50+ Skin79 The Premier Gold BB cream ElishaCoy krem hialuronowy TonyMoly Tint 3ml miniaturka wiśniowy barwnik do ust i policzków TonyMoly Dual Effect Sleeping Pack serum przeciwzmarszczkowe wybielające na noc
"...just one more thing" Edytowane przez MARTECZKA Czas edycji: 2013-04-21 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
odpisane.
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Zeby to był odcien 2 to już bym brała.
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
SKINFOOD MUSHROOM MULTI CARE BB CREAM W ODCIENIU #1 użyty raz, świeży, nowy, kupiony tydzień temu. SKIN79 ORIENTAL GOLD LINE COVER BB CREAM - korektor, użyty ze dwa razy, świeży, nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ok, tylko jeszcze poczytam o maseczce. czemu ja oddajesz?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
Zainteresował mnie bebik grzybkowy. Powiedz mi tylko czy ta jedynka wpada w różowy kolor?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ok oddam volare i shiseido miniaturkę za tego bebika
Jeśli się zgadzasz zapraszam na pw
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać body za korektor, jakbyś była zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
oddam plecaczek za cos z mej listy
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- puder w kamieniu? o to z checia przyjme te 3 rzeczy ![]() a moge zdjecie? albo zdjecie z neta? ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- ok jak podeslesz to ci go pomierze a5 miesci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
aaale szkoda...a jakie planujesz oddać bebiki? interesuje mnie również pielęgnacja
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- To czekam na inne koreańczyki ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Jaki kolor tej holiki? A masz może Missha Signature Real Complete 21 ? Lub coś BRCT ![]() edit umknęło mi że napisałaś mi kolor Holiki. Jest różowa? bo 2 wydaje mi się mocno brązowa.
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2013-04-21 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=684062&page=5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Szkoda że różowa. Ja jestem żółtek . Szkoda ze grzybka już oddałaś
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.