|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Luty; minerały, kosmetyka naturalna i inne
Wątek zawieszam - można jednak pytać na PW.
Do wymiany: Pixie Cosmetics: Complexion Perfector Ayperi 3 (próbka, po jednym teście) Pixie Cosmetics: Immediate Beauty Powder, puder rozświetlający Brightened Beauty (próbka, zużycie około 1/2) Blusche: Orginal Matte English Toffee (próbka, struna) Blusche: Primer Light, puder mineralny (próbka w słoiczku, 1g- zużycie znikome) Annabelle Minerals: podkład kryjący Beige Light i Natural Light (próbki w słoiczkach, użyte do wykonania 2 makijaży) Annabelle Minerals: róże Sunrise i Coral (próbki w słoiczkach, użyte do testów) Barefaced Beauty: podkład mineralny Honest - mogę zrobić odsypkę na próbę Barefaced Beauty: podkład Whisper, próbka w słoiczku 1,5 g (niewielki ubytek) Naturalis: witamina B3-nicinamid, opakowanie 20g, zostało na pewno więcej niż 1/2 (termin: 06.2014) Naturalis: keratyna hydrolizowana, opakowanie 15 g, nowe, zaplombowane (termin 08.2013) Naturalis: kwas hialurynowy 1,5%, opakowanie 30 ml, ubytek niewielki (użyty do kilku aplikacji), termin przydatności 05.2015 Dokładka: Joanna Argan Oil odżywka dwufazowa (użyta kilka razy, zostało na pewno 3/4 opakowania) Błyszczyk do ust, Air Flow, Bell, odcień pomarańczowo-łososiowy (użyty dwa razy - nie mój odcień) Róż do policzków, Planete Blush, Bell (odcień 104, brzoskwiniowy z opalizującymi drobinkami, zużycie minimalne) Róż Yves Rocher, 51-Rose gourmandise (zużycie ok 1/2, nie widać denka) Cień sypki, odcień butelkowej zieleni z drobinkami, perłowy (zużycie do testów) (tzw. no name, kupowany na Allegro) Czego szukam? Puder brązujący, w chłodnym odcieniu, mineralny (niemineralne mnie nie interesują), ewentualnie róże mineralne, które mają taki odcień Annabelle Minerals Golden Dark (najchętniej rozświetlający) Barefaced Beauty : podkład Innocent, puder Jasmine Nie interesuje mnie tradycyjna kolorówka - pudry, podkłady, cienie, róże... ![]() Edytowane przez maga.pol Czas edycji: 2013-09-06 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty; minerały, kosmetyka naturalna i inne
Róże AM to próbki? Jesli nie to moze znajdziesz cos u mnie za Coral?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a masz cos jeszcze po za watkiem? za sama probke nie oplaca sie robic wymiany;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za róże AM?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś za róż sunrise? odpisz proszę u mnie, pozdrawiam
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.