![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jesień-Zima Listopad 2012 z Jolką !! :) Ciuchy, Buty, Kosmetyki, Dodatki, Dziecko :)Nieaktualny
zapraszam do nowego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=696055 Witam ![]() Pierwsza wysyła ta, która ma mniej przekupek... O każdej wadzie piszę, ale pytaj jeśli chcesz wiedzieć więcej. Jeżeli chcecie dodatkowe zdjęcia mogę zrobić, ale bądźcie wyrozumiałe bo mam małe dziecko. Ubrania wymienione usuwam. PACZKI WYSYŁAM MNIEJ WIĘCEJ RAZ NA TYDZIEŃ (czasami częściej) SZANUJMY SWÓJ CZAS - nie znoszę jak ktoś proponuje mi wymianę, a potem się nie odzywa. Ja odpisuję u Ciebie, a Ty u mnie ![]() kolor czarny - jest kolor siwy - nie ma kolor czerwony - rezerwacja Moja Wish na chwile obecną: DLA DZIECKA * ciuszki dla chłopczyka od rozmiaru 86 / 12-18 miesięcy w górę (dosłownie wszystko) * zabawki, bajki na DVD, basenik, namiocik... * mleko modyfikowane, kaszki, deserki, obiadki... * pampersy, chusteczki, oliwki, szampony, kremy... UBRANIA, BUTY, DODATKI * sweterki rozpinane, kardigany, tuniki sweterkowe, narzutki różne kolory M/L * marynarki różne i krótkie i długie różne kolory M/L * topy, bluzki, bokserki, koszulki M/L * sukienki codzienne i elegancki M/L * koszula na długi rękaw biała M/L ale również inne kolory oraz na krótki rękaw * koszula jeansowa chętnie z ćwiekami, cyrkoniami ale nie tylko M/L * dresy 40 - L * spódniczki różne M/L * spodnie jeansy i z materiału, rurki i proste 40 ewentualnie duże 38 lub małe 42 * legginsy, bryczesy, tregginsy L/XL * botki, kozaki, workery, obuwie sportowe 40 * baleriny, lordsy 40 * czółenka, szpilki, koturny 40 * sandałki, japonki 40 * torebka listonoszka, chanelka * bielizna M/L / 65F oraz 65FF, piżama M/L * portfel KOSMETYKI * szampony, odżywki, maseczki do włosów suchych i zniszczonych * balsamy do ciała, żele pod prysznic * krem na rozstępy * kremy, toniki do skóry normalnej i mieszanej * CK Euphoria, CK One, Lady Million Paco Rabane, Hugo Boss Femme, Jimmy Choo i wiele wiele innych tylko nie mdłe kwiatowe !! Poza tym wszystkie nowe typu Avon, Oriflame itp. * Pudry nie za jasne i nie za ciemne * BB krem Garniera cera jasna * Tusz do rzęs nowy Astor MĘSKIE * perfumy, wody toaletowe, dezodoranty, kulki, antyprespiranty * żele pod prysznic * bluzki, koszulki, koszule, swetry r. L POZOSTAŁE * wszystko co nadaje się na prezenty * gofrownica, toster POZA TYM WSZYSTKO CO WPADNIE MI W OKO ![]() Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-29 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień-Zima Listopad 2012 z Jolką !! :) Ciuchy, Buty, Kosmetyki, Dodatki, Dziec
Niebieski Golf Przeplatany Srebrną Nitką
Rozmiar: M/L może nawet na XL będzie dobry Wymiary dla zainteresowanych Mam z wymianki lecz na mnie nie pasuje ![]() Zdjęcia zapożyczone za zgodą wizażanki ![]() ![]() Tunika - Sukienka AMISU Rozmiar: 38 lub 40 - muszę sprawdzić. Ubrana 2 razy, ale ma wadę. Więcej foto dla zainteresowanych. Żółta mini spódniczka Rozmiar ok M/L choć może nawet L/XL ![]() Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-22 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień-Zima Listopad 2012 z Jolką !! :) Ciuchy, Buty, Kosmetyki, Dodatki, Dziec
1. Czarna Sukienka
Rozmiar: 40 L Nowa, bez metek 2. Miętowa Bluzka Sweterek VERO MODA Rozmiar: 38 M długość całkowita: 61cm szerokość od pachy do pachy: 43cm Nowa, z metką ! 3. Malinowa Bluzka Top Tunika ATMOSPHERE Rozmiar: 40 L Nowa bez metek 4. Koralowa - różowa bluzka z koronką o ile się nie mylę New Yorker Rozmiar: 40 L Stan bdb+ raz założona Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-09 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Komplet Beauty Night "Alexia"
Rozmiar: L/XL Komplet jest nowy z metką do tego oczywiście stringi. Komplet w różowym woreczku, posiadam również pudełko, ale niestety jest troszkę zniszczone. Oddam za coś konkretnego ![]() Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-04-03 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bluzka - Tunika
Rozmiar: Uniwersalny (XS,S,M,L) Granatowa Tunika CLOCKHOUSE Rozmiar: 38 M Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-27 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tunika Rozmiar Uniwersalny Miałam ją na sobie 2 razy stan bdb Sukienka Rozmiar Uniwersalny Miałam ją na sobie 2 razy stan bdb długość całkowita: 80cm szerokość od pachy do pachy: 36cm ciężko ją zmierzyć bo się marszczy, rozciąga się. Sukienka idealna na lato, nowa bez metki na mnie niestety za duża. Rozmiar z metki: XL/XXL Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-12 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zielona bluzeczka z nadrukiem z przodu i z tyłu
Rozmiar: 38 - M długość całkowita: 59 cm szerokość od pachy do pachy: 44 cm Stan: dobry Tunika beżowa w paski z połyskiem Rozmiar: M/L długość całkowita: szerokość od pachy do pachy: Stan: Biała bluzka z nadrukiem z przodu i z tyłu Rozmiar: 38 - M / 40 - L długość całkowita: 57 cm szerokość od pachy do pachy: 42 cm Używana, stan dobry- / dst Więcej zdjęć dla zainteresowanych Białe Bolerko C&A CLOCKHOUSE Rozmiar: 40 - L Nowe z metką Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-22 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bluzka fioletowa z czarną koronką
New Yorker - Ann Christine Rozmiar: 38 - M długość całkowita: szerokość od pachy do pachy: Czarny Gorset AMISU Zapinany z przodu na zamek Rozmiar: 38 - M Nowy, bez metek Oddam za coś konkretnego !! Bluzka w panterkę Jennyfer Rozmiar: 38 - M Nowa, bez metek Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-04-15 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Różowa tunika z koronką na ramionach
Rozmiar Uniwersalny długość całkowita: 73cm szerokość od pachy do pachy: 41cm Nowa, z metką. NIE MA 2. Beżowa/Szara tunika z koronką na ramionach Rozmiar Uniwersalny Stan bardzo dobry, założona jeden raz. WYMIENIONE Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-16 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nie ma
Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-28 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Reporter bluzka w paski
Rozmiar: 38 - M Stan: db- ? Bluza dresowa Rozmiar: 40 - L Zmechacona... Tunika Woda Koronka Na Ramionach Rozmiar Uniwersalny długość całkowita: 70cm szerokość od pachy do pachy: 39cm Miałam ją na sobie raz i cały czas leżała w szafie. - listek85 Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-17 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE JEANSOWE WILD GIRL
Rozmiar: 30 długość całkowita: 97,5 cm szerokość w pasie: 40-41 cm szerokość w biodrach: 49 cm szerokość w biodrze: 25 cm stan: 20 cm szerokość nogawki na dole: 15 cm 98% bawełna 2% elastyna Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2012-11-14 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Sukienka CLOCKHOUSE C&A
Rozmiar: 40 L Ubrana raz na święta stan bdb+ Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-04-14 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Spodnie Jeansowe JUST F...
Rozmiar: 42 XL długość całkowita: 106cm szerokość w pasie: 41cm szerokość w biodrach: 52cm szerokość nogawki na dole: 15,5cm stan: 20cm 95% bawełna 5% elastan Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-09 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
LA&B&LA
Eleganckie spodenki z paskiem Rozmiar: 40 Spodnie z materiału Idealne na wiosne - lato Rozmiar: 40 - L Nowe z metkami Spódniczka Ciążowa H&M MAMA Rozmiar: 40 L Stan Idealny bo miałam ją tylko raz Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-10 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Czarne Legginsy
Legginsy takie rajstopowe z marszczeniem na końcu (jakoś tam udało mi się chwycić na zdjęciu) Nowe, bez opakowania (gdzieś wyrzuciłam, a legginsy walały się w szafie z innymi.) Bez żadnych wad. Rozmiar: ok M/L może nawet i S bo są elastyczne, dopasowują się. Ciepłe rajstopy brązowe - czekoladowe z wzorkiem Brak rozmiaru na metce więc pewnie jest uniwersalny Nowe, jedynie przymierzone. Rajstopy Depol Mikrofibra 60 den Rozmiar: 4 - XL Kolor żółty JAUNE Nowe Rajstopy Depol Mikrofibra 60 den Rozmiar: 3 - L Kolor żółty JAUNE Założone raz tylko na chwile w celu sprawdzenia koloru oraz jak leżą. Później dłuuuugi czas leżały w szufladzie z bielizną bez opakowania. U góry 2 małe zahaczenia, których nie powinno być widać podczas noszenia Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-03-27 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Żółta koszula w kropki
idealna do spania, szpitala lub porodu Rozmiar: 40 - L Kupiłam ją w SH i nigdy nie nosiłam, stan bdb 100% bawełna długość całkowita: 86 cm szerokość od pachy do pachy: 51 cm STANIK BIUSTONOSZ 80B (o ile się nie mylę) Mam z wymianki, ale mi nie podszedł Stanik Biustonosz Brązowy Rozmiar: 80C Stanik Biustonosz w paski Rozmiar: 80 C Stanik Biustonosz Biały Rozmiar: 38/85 Nowy, bez metki został tylko cypel od metki ![]() Stanik Biustonosz Niebieski New Yorker Rozmiar: 75 C Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-27 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Czapka z daszkiem
Stanik New Yorker Rozmiar: 80B Więcej zdjęć dla zainteresoanych STANIKI Fioletowy i Różowy Oba w rozmiarze 80B Czarne Klapki na obcasie Rozmiar: 40 Posiadam dodatkowe fleki więcej zdjęć dla zainteresowanych Szpileczki Nude GYVEN Rozmiar: 39 Wkładka: 25cm Obcas ok 6-7cm Nowe, nigdy nie założone, w pudełku. Zdjęcia pożyczone ![]() Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-22 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Japonki
Roz: 40/41 Czarne Botki z łańcuchem Rozmiar: 41 ale jest zawyżony ja noszę 39/40 i są na mnie dobre. Dla zainteresowanych mogę zmierzyć długość wkładki i zrobić zdjęcia real. Buty używane, obecne zdjęcia zapożyczone z internetu. Beżowe Baleriny (drugie od lewej) Rozmiar: 39 Wkładka: 25cm Stan idealny, założone tylko jeden raz Foto real dla zainteresowanych TYLKO NA INNE BUTY (balerinki, lordsy, botki, czółenka...) Czarne Lordsy HOUSE Rozmiar: 39 Ubrane 2-3 razy zdjęcia real dla zainteresowanych ODDAM ZA INNE BUTY LUB COŚ KONKRETNEGO Czarne Szpilki VICES WOMAN Rozmiar: 39 Po ciąży urosła mi noga i niestety są na mnie za ciasne ![]() Więcej zdjęć dla zainteresowanych Śliczne Peep Toe Rozmiar: 39 Na mnie niestety za małe ![]() Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-26 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Wellaflex
Mleczko Mocno Utrwalające Objętość dla cienkich włosów 100ml 10/2012 Użyte kilka razy - pozostało więcej niż pół SORAYA Make-Up Matujący 01 - Jasny Beż Nowy (użyty tyci na palca w celu sprawdzenia koloru) Perfumy Otwarte w celu sprawdzenia zapachu praktycznie całe bez jednego psika ![]() Lakier do włosów Taft 10 Carat-Shine Pojemność: 250ml Raz użyty !! AVON Planet Spa Kuracja odżywcza do twarzy 3w1 z masłem shea i imbirem. Pojemność: 75ml - zużycie widocznie na zdjęciu. Data produkcji: 05.11.10r. ważna 3 lata od daty produkcji czyli do 05.11.2013r. ![]() ZDJĘCIE 8 * Nowe worki na śmieci 35L 30sztuk * Dezodorant DOVE Fresh 200ml * Dezodorant Dove Fresh 150ml ZDJĘCIE 9 * Nawilżająca pomadka do ust Wibo 01 użyta 2 razy * Błyszczyk do ust SENSIQUE 302 użyty 2 razy ale jego chyba arbuzowy zapach źle na mnie działa ;/ na ostatnim zdjęciu widoczny dokładniej kolor (3 błyszczyk) * Podkład do twarzy AVON Color Trend Light Beige 30ml nie wiem ile zostało może ok połowy może więcej Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-22 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Pasek do torebki
Nowy, nigdy nie noszony ale chyba ma wadę ![]() Wszystko widać na zdjęciach. Pasek żółty wymaga wyczyszczenia no i jest w stanie średnim ma zatarcia jakieś tam. Czerwony biustonosz 36/80 Czerwony Biustonosz 85B Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-09 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Pierścionek
Nowy cały czas leżał w szafie z innymi rzeczami Inneov Cellulite zostało 20 kapsułek każda pakowana po 2 używa się 2 dziennie czyli starczą na 10 dni ![]() termin ważności: 03/2013r. Antybakteryjny żel do rąk Clean Hands działa bez użycia wody z aloesem i prowitaminą B5 Pojemność: 30ml - użyty 2-3 razy Butcher's Przysmak dentystyczny ze spiruliną Posiadam 3 opakowania Data ważności 26.08.2013r. Bobovita Kleik Ryżowy Emolium Emulsja do kąpieli 400ml Emolium Emulsja do ciała 400ml Neutrogena balsam do ciała 200ml Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-22 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1. Hipp Natal
Herbatka dla kobiet karmiących 8g 2,3. Kapciuszki dla chłopca, ale dla dziewczynki też mogą być ![]() Rozmiar z metki: 6-12 miesięcy choć na mojego malucha są za małe ale on ma większą stópkę ![]() Nowe, bez metek/opakowania. Ani razu nie ubrane. ...Skierka... 4. Papucie białe w czerwone gwiazdki F&F Rozmiar: 12-18 miesięcy Zdjęcie zapożyczone z internetu aby pokazać jak wyglądają. Kapciuszki są nowe nigdy nie noszone ani nie przymierzane - listek85 5,6. Bluza polarek a'la golfik Rozmiar: 80 cm / 9-12 miesięcy Raz założona, stan idealny - ...Skierka... 7-10. Spodnie Jeansy Ogrodniczki Rozmiar: 9-12 miesięcy Wymiary: - szerokość: 27cm x 2 - długość: 64,5cm - długość nogawki wew: 22cm Stan bardzo dobry Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-17 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1. Bluza r. 56
2. Rampers r. 50 3. Rampers George First Size 4,5,. Spodnie Dla Chłopca CHEROKEE 3-6 m - ...Skierka... 6. Bluzka dla Chłopca George 3-6 m 7. Zestaw dla chłopca CHEROKEE 56 cm - tu na zdjęciu akurat nowy, został ubrany 2 razy stan bdb+ 8. Bluza / Kurtka - ...Skierka... 9. 10. Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-16 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1. Spodnie jeans Adams r. 62
2. Spodnie jeans Baby r. newborn (wyżej są w komplecie z bluzą) 3,4. Spodnie dresowe Cherokee 3-6 m 5,6. Spodnie Jeansowe nie ma rozmiaru na metce, coś ok 3-6 a może i z 6-9 7. Rampers r. 62 8. Body w paski nie ma metki z rozmiarem na oko coś ok 56-62 9. Koszulka żółta z batmanem r. 62 10. Koszulka z żyrafką Next na 3 miesięczne dziecko Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-26 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1. Spodnie dresowe niby 6-12 ale wypadają na 3-6
2. Kombinezon dla chłopczyka lub dziewczynki, dostaliśmy używany ale nie ubraliśmy ani razu. Na metce jest tylko NR 2 nie wiem jaki to rozmiar obstawiam coś na około 68 ? Sama nie wiem... 3. Koszula w kratę F&F z możliwością podwinięcia rękawków. Rozmiar: 9-12 miesięcy 4. Spodnie Jeansowe NEXT Rozmiar: 9-12 miesięcy 5. Brązowa bluzeczka na długi rękaw firmy TU Rozmiar: 9-12 miesięcy / 80cm Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-04-15 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Kombinezon, bardziej dla dziewczynki rozmiar coś ok 68 mogę dokładnie wymierzyć. Nowy.
Kombinezon Zimowy Szary F&F jak nowy, założony tylko raz i dosłownie na 20 minut. Rozmiar z metki: 9-12 miesięcy / 80cm Bluzka, nie ma rozmiaru na metce coś ok 62-68 stan bdb Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-07 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
F&F Cieplutkie buciki dla maluszka
w środku ocieplane są jak nowe zostały kupione i ubrane raz dosłownie na max 30min. Rozmiar: 6-12 miesięcy Stan: idealny praktycznie nowe ![]() Kolor jak na zdjęciu pierwszym. Zdjęcie drugie naświetlone. Dla zainteresowanych mogę zrobić dokładniejsze foto. - ...Skierka... Spodnie George Rozmiar: 6-9 m Wady widoczne na zdjęciu Kombinezon Rozmiar: 6-9 m Półśpiochy niebieskie 74 cm Koszula Mini Mode 6-9 miesięcy Edytowane przez Jolkaaa Czas edycji: 2013-05-16 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
kawę,bombonierkę,worki i dezodorant
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.