pot :( - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-03-15, 11:01   #1
oliwia1996
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 61

pot :(

Ma kto¶ mo¿e jaki¶ sprawdzony sposób na nadmiern± potliwo¶æ?
oliwia1996 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 11:07   #2
xzora
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 557
Dot.: pot :(

a mo¿e poszukaj przyczyny? taka nadmierna potliwo¶æ nie bierze siê z niczego - nadczynno¶æ tarczycy, nadci¶nienie?
xzora jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 11:15   #3
GrumpyCat
Wredny kotecek

Wiadomo¶ci: 11 250

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nt-bloker.html
GrumpyCat jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 11:20   #4
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
Napisane przez oliwia1996 Poka¿ wiadomo¶æ
Czym siê u Ciebie objawia nadmierna potliwo¶æ? Co rozumiesz przez "nadmiern± potliwo¶æ"? Ile masz lat? Czy jeste¶ ogólnie zdrowa, czy te¿ na co¶ siê leczysz?
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 11:27   #5
oliwia1996
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 61

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka¿ wiadomo¶æ
Czym siê u Ciebie objawia nadmierna potliwo¶æ? Co rozumiesz przez "nadmiern± potliwo¶æ"? Ile masz lat? Czy jeste¶ ogólnie zdrowa, czy te¿ na co¶ siê leczysz?

mam 17 lat i pocê siê zawsze, obojêtnie czy wykonuje jakie¶ æwiczenia czy po prostu siedzê w szkole na lekcji ;/
oliwia1996 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 12:10   #6
la'Mbria
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 002

antidral- tañsza wersja etiaxiulu.
to s± blokery- po posmarowaniu skóry nie bêdziesz siê w tym miejscu pociæ wcale (przez okreslony czas np. 2-3 dni), ale zato na pewno bêdziesz siê pociæ w innym wiêc zamiast z pod pach bêdzie ci kapaæ np. z czo³a.
Poszukaj przyczyny, ale ulgê na chwilê mozesz zyskaæ w³asnie dziêki takim antyperspirantom (do kupienia w aptece, na allegro itp)

jak ch³opu zale¿y, to ¿eby ska³y sra³y, a mury pêka³y, to znajdzie czas i sposób, ¿eby siê z Tob± skontaktowaæ...
la'Mbria jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 12:13   #7
ewa102
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 003

Na pachy polecam Bloker z Ziaji za kilka z³oty - mimo niskiej ceny dzia³a tak samo jak Etiaxil za 40 z³ i przynajmniej nie szczypie oba kupisz w aptece.
I polecam pój¶cie do lekarza bo to nie jest normalne by sie pocic nawet siedzac...
Jak nic nie pomo¿e to wyknuje siê zabiegi zamra¿aj±ce danego nerwa czy jakos tak - nie pamietam dokladnie co i czym sie robi ale efektem jest brak pocenia siê lub bardzo s³abe [ ogladalam program 3 lata temu wiec mam prawo nie pamietaæ ale mo¿e która¶ wizazka wie o co mi chodzi ]

Akcja "poka¿ kolana!"

czas: do maja

cel: æwiczyæ,æwiczyæ,æwiczyæ !

15km
ewa102 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 12:17   #8
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
mam 17 lat i pocê siê zawsze, obojêtnie czy wykonuje jakie¶ æwiczenia czy po prostu siedzê w szkole na lekcji ;/
U Ciebie decyduj±cy mo¿e byæ wiek - burza hormonów i te sprawy. Pamiêtam, ¿e w liceum z nerwów nieraz d³onie poci³y mi siê tak, ¿e musia³am siedzieæ z chusteczk±. Oczywi¶cie mo¿esz spróbowaæ Antidralu lub (co bardziej polecam, bo ³agodniejsze) Excipialu (Iwostin). Dieta równie¿ ma tu znaczenie.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ewa102 Poka¿ wiadomo¶æ
Na pachy polecam Bloker z Ziaji za kilka z³oty - mimo niskiej ceny dzia³a tak samo jak Etiaxil za 40 z³ i przynajmniej nie szczypie oba kupisz w aptece.
I polecam pój¶cie do lekarza bo to nie jest normalne by sie pocic nawet siedzac...
Jak nic nie pomo¿e to wyknuje siê zabiegi zamra¿aj±ce danego nerwa czy jakos tak - nie pamietam dokladnie co i czym sie robi ale efektem jest brak pocenia siê lub bardzo s³abe [ ogladalam program 3 lata temu wiec mam prawo nie pamietaæ ale mo¿e która¶ wizazka wie o co mi chodzi ]
W tym wieku jest, szczególnie, gdy dzieje siê to na lekcji = nerwy.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 12:49   #9
beznadziejny123
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 625
GG do beznadziejny123

Zmiana sposobu od¿ywiania powinna pomóc ;d Mo¿e organizm pozbywa siê zwi±zków toksycznych.
beznadziejny123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 12:56   #10
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Wiadomo¶ci: 3 397

Cytat:
Napisane przez ewa102 Poka¿ wiadomo¶æ

te¿ mia³am pisaæ o blokerze z ziaji. kosztuje ok 6 z³. nie zgodzê siê tylko, ¿e nie szczypie, kiedy¶ zapomnia³am, ¿e mam wydepilowane pachy i my¶la³am, ¿e zwariujê.
Damayanti jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 13:42   #11
mushroomhunter
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 178

Cytat:
Napisane przez Damayanti Poka¿ wiadomo¶æ
te¿ mia³am pisaæ o blokerze z ziaji. kosztuje ok 6 z³. nie zgodzê siê tylko, ¿e nie szczypie, kiedy¶ zapomnia³am, ¿e mam wydepilowane pachy i my¶la³am, ¿e zwariujê.
Wrêcz szczypie jak skurczybyk . Ale trzeba przyznaæ, ¿e skuteczny jest, od d³u¿szego czasu u¿ywam i jestem bardzo zadowolona .
mushroomhunter jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 14:06   #12
la'Mbria
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 002

a wedug mnie ziaja nie umywa siê do antidralu, jest s³abiutka przy nim.
Mo¿na oczywi¶cie od niej zacz±æ, mo¿e na Autorkê akurat podzia³a, a jest rzeczywi¶cie tañsza, ale dla mnie to by³a strata kasy- nie blokuje mnie wcale, nawet stosowana codziennie. A antidral- raz na 5 dni mi wystarcza
Etiaxil- bardzo mnie podra¿nia³, zdecydowanie bardizej ni¿ antidral i ziaja (ta najmniej ale i najs³abiej dzia³a³a wg.mnie)

jak ch³opu zale¿y, to ¿eby ska³y sra³y, a mury pêka³y, to znajdzie czas i sposób, ¿eby siê z Tob± skontaktowaæ...
la'Mbria jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 14:22   #13
Littlejackie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 223

Mi pomóg³ etiaxil. Potem jak skoñczy³o mi siê opakowanie zaczê³am u¿ywaæ antyperspirantu Vichy i teraz jest ok. Pijê te¿ bratek (oczyszczanie organizmu) i nie jem tak du¿o niezdrowych rzeczy i nawet je¶li siê spocê, to pot nie ma przykrego zapachu.
Littlejackie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 15:01   #14
marchewkowe pole
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 607
GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez mushroomhunter Poka¿ wiadomo¶æ
Wrêcz szczypie jak skurczybyk . Ale trzeba przyznaæ, ¿e skuteczny jest, od d³u¿szego czasu u¿ywam i jestem bardzo zadowolona .
mnie raczej swêdzi ni¿ szczypie ale na mnie na przyk³ad nie dzia³aj± w ogóle takie blokery i tak siê pocê. bez przykrego zapachu, ale jednak.
Stary 2013-03-15, 15:36   #15
charsi
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 508

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿na oczywi¶cie od niej zacz±æ, mo¿e na Autorkê akurat podzia³a, a jest rzeczywi¶cie tañsza, ale dla mnie to by³a strata kasy- nie blokuje mnie wcale, nawet stosowana codziennie. A antidral- raz na 5 dni mi wystarcza
Etiaxil- bardzo mnie podra¿nia³, zdecydowanie bardizej ni¿ antidral i ziaja (ta najmniej ale i najs³abiej dzia³a³a wg.mnie)
Mam tak samo. U mnie te¿ sprawdzi³ siê Antidral.
Mo¿na zacz±æ od Ziaji, bo jest stosunkowo naj³agodniejsza i tañsza, ale podejrzewam, ¿e na spory problem nie pomo¿e

Edytowane przez charsi
Czas edycji: 2013-03-15 o 15:37
charsi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 20:24   #16
Ieka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 584

Polecam Ci równie¿ Ziajê

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Poka¿ wiadomo¶æ

Ja Ziajê u¿ywam raz na 3-4 dni i doskonale siê sprawdza.
Ieka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 21:43   #17
Pola1974
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 321

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681121
Pola1974 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 21:52   #18
201604181004
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 47 595

A jakiego antyperspirantu u¿ywa³a¶ do tej pory?
201604181004 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-03-15, 22:15   #19
Magnus123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 187

Jako nastolatka pi³am codziennie sza³wiê i naprawdê pomaga³o. Antyperspiranty typu Antidral tylko podra¿nia³y mi skórê Naj³agodniejsza z nich jest chyba Ziaja, j± mogê poleciæ. Ale sza³wiê piæ warto tak czy siak
Magnus123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.