Dezodoranty i antyperspiranty

Ziaja Deo Roll-On Bloker 60 ml
Ziaja Bloker Antyperpsirant, roll-on 60 ml NN-KZI-R060-003

• Wczoraj o 15:32
    Super na pot
    Z problemem nadmiernej potliwości zmaga się wiele osób, zwłaszcza w okresie letnim lub podczas stresujących sytuacji. W poszukiwaniu skutecznych rozwiązań natknęłam się na produkt marki Ziaja – Ziaja Bloker, który okazał się nie tylko skuteczny, ale także przystępny cenowo i łagodny dla skóry. Ziaja Bloker to antyperspirant w formie roll-onu, przeznaczony do stosowania na noc. Producent zaleca aplikację co drugi dzień przez pierwsze kilka dni, a następnie tylko raz lub dwa razy w tygodniu. Już po kilku użyciach zauważyłam wyraźne zmniejszenie potliwości – skóra pod pachami pozostawała sucha nawet podczas upałów czy wzmożonego wysiłku fizycznego. Jedną z największych zalet tego produktu jest jego wydajność – mimo niewielkiej buteleczki starcza on na wiele tygodni regularnego stosowania. Dodatkowo, brak intensywnego zapachu sprawia, że można go łączyć z ulubionymi perfumami lub dezodorantami bez ryzyka mieszania zapachów. Warto również podkreślić, że produkt nie zawiera alkoholu, co zmniejsza ryzyko podrażnień. W moim przypadku nie pojawiły się żadne reakcje alergiczne ani pieczenie, które często towarzyszy podobnym kosmetykom o silnym działaniu. Oczywiście, jak każdy kosmetyk, Ziaja Bloker może działać inaczej na różnych osobach. U niektórych użytkowników mogą wystąpić lekkie podrażnienia, szczególnie jeśli antyperspirant zostanie zaaplikowany na świeżo ogoloną skórę – należy więc ściśle przestrzegać zaleceń producenta. Podsumowując, Ziaja Bloker to skuteczny, tani i wydajny antyperspirant, który doskonale sprawdza się w codziennej pielęgnacji. Poleciłabym go każdej osobie, która szuka rozwiązania problemu nadmiernej potliwości i chce uniknąć kosztownych zabiegów czy silnych preparatów aptecznych.
    Zalety:
    • Działa na pot
    • Tani
  • 19 maja 2025 o 15:32
    Ziaja bloker
    Jeden z moich ulubionych produktów, robi to co ma robić i wielokrotnie ratował mnie. Uważam że jest to produkt obowiązkowy na lato, jedyny który tak dobrze chamuje mój pot
    Zalety:
    • Wydajny
    • Blokuje pot
    • Tani
  • 18 maja 2025 o 17:06
    Ziaja bloker
    Ten bloker nie raz mnie ratował. Należę do tego typu ludzi, którzy strasznie się pocą. Dodatkowo cały dzień pracuje w długiej koszuli, przez co plamy potu widać jeszcze bardziej. Ten bloker kupiłam z polecenia przemiłej pani w aptece i to był game changer. Poce się dużo mniej, nie ma już bardzo widocznych plam pod pachami na koszuli. Oczywiście nie da się tego całkowicie wyeliminować, jednak różnica jest ogromna. Nie zostawia też plam, jak większość tego typu produktów.
    Zalety:
    • Skuteczność, brak plam
  • 17 maja 2025 o 10:32
    Cudowny "bloker" z Ziaji.
    Ten "bloker" to cudo. Jestem osobą która spotyka się z częstym poceniem i nic mi nie pomagało dopuki nie kupiłam tego produktu. Jest on wydajny i pomocny jak mało co. Żaden antyperspirant mi nie pomógł tak jak on, dlatego osobiście polecam każdemu, kto tylko chce się pozbyć śmierdzącego potu. Moim zdaniem ten produkt jest wart każdej ceny, dlatego serdecznie każdemu polecam.
    Zalety:
    • Brak potliwości, piękny zapach, wydajny, delikatny,
    afrwpjm
    17 maja 2025 o 0:25
    koniec z potem
    Jest to zdecydowanie produkt godny uwagi, bo jakość jest po prostu genialna. Po tej cenie spodziewać by się mogło czegoś gorszego, zaś bloker działa cudownie. Nie podrażnia mojej wrażliwej skóry, pięknie pachnie i co najważniejsze - działa. Jestem osobą, która naprawdę bardzo się poci i mam z tym problemy od dziecka, a ten produkt dosłownie uratował mi życie. Dzięki niemu nie muszę się już wstydzić jak gdzieś wychodzę. Polecam każdemu, bo naprawdę jest genialny.