Ziaja, Anty - perspirant `Bloker`
994 HIT!
70 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiZiaja antyperspirant Bloker stanowi specjalną ochronę przed potem. Skutecznie redukuje nadmierne pocenie poprzez ograniczenie wydzielania potu oraz towarzyszącego mu przykrego zapachu. Gwarantuje długotrwałe uczucie świeżości.
Antyperspirant Bloker Ziaja nie zawiera parabenów, alkoholu i barwników. Zawiera substancje zapachowe i sole glinowe. Substancją czynną jest chlorek glinu. Ewentualne drażniące działanie kosmetyków zawierających ten związek wynika z niskiego pH preparatu, a nie z działania samej substancji czynnej.
Producent zaleca ściśle stosować się do sposobu użycia antyperspirantu Bloker. Należy używać go przez 2 - 3 dni na noc, na czystą i suchą skórę pod pachami. Następnie stosować 1 - 2 razy w tygodniu. Antyperspirant Bloker należy umieścić pośrodku pachy, tak by nie dotykał zewnętrznych powierzchni skóry. Należy pozostawić go do wyschnięcia przed nałożeniem odzieży, by jej nie odbarwił. Nie należy aplikować preparatu powtórnie rano. Bloker charakteryzuje się intensywnym działaniem, dlatego nie należy stosować go na skórę podrażnioną i po depilacji. U osób posiadających skórę wrażliwą, może wywoływać efekt podrażnienia i pieczenia skóry. Antyperspirant przeznaczony jest dla osób dorosłych i młodzieży 17+.
Cechy produktu
22 kwietnia 2021, o 19:41
20 kwietnia 2021, o 14:56
Wykorzystała: jedna próbka
polecam
nie polecam dla osob o wrazliwej skórze pod pachami. Mi pomogł w najbardziej krytcznym momencie przed ślubem - wiadomo stres. Także jak najbardziej na plus. Po perwszym opakowaniu zrobilam sobie dłuższą przerwe, ale za jakiś czas na pewno do jeszcze użyje.
ZALETY: cena
wydajnosc
nie jest gesty
nie zostawia plam
WADY: nie nadaje sie do wrazliwej skóry
20 kwietnia 2021, o 11:28
Ulubieniec
Używam go od kilku lat, jest niezastąpiony. A sprawdziłam już wiele antyperspirantów i ten okazał się najbardziej skuteczny. Niestety należę do osób, które nie są systematyczne i zapominają o codziennym stosowaniu kosmetyku, jednak już po pierwszym użyciu Blokera widzę zauważalne efekty. Spełnia swoją funkcję, ogranicza pocenie się i neutralizuje zapach. Jego zapach jest dość średni. Skóra po zaaplikowaniu swędzi, jednak po upływie czasu już tak nie swędzi :)
ZALETY: -skuteczny
-tani
-wydajny
-nie niszczy ubrań
WADY: -nieprzyjemny zapach
18 kwietnia 2021, o 19:30
Wykorzystała: kilka opakowań
Najlepszy bloker pod słońcem, od zawsze mam go na półce. Uratował mi nie jedną sytuację, bo ogólnie pocę się jak szczur.
Używam 3 dni z rzędu na noc i później na długo spokój. Następnie tylko profilaktycznie, do podtrzymania efektu, czyli raz na kilka dni. Jeśli znów zaczynam się pocić robię wszystko od początku, czyli używam 3 dni i dalej tak samo.
Trzeba pamiętać, by nie aplikować na wydepilowane miejsce bo piecze. Niezwykle wydajny, co do zapachu może i nie jest fantastyczny ale nie jest do tego żeby go wąchać, tylko użyć na istniejący problem.
Ogólnie mój nr 1 i nie zamienię na nic innego. Polecam!
ZALETY:
idealne działanie
cena
WADY:
nie ma wad
4 /5
16 kwietnia 2021, o 09:52
Działa
Niestety ja należę do dosyć bardzo potliwych osób i szukałam czegoś co jakoś pomogłoby mi w moim problemie. Problem rósł nawet do takich wymiarów, że mi było stosunkowo zimno, a pot mimo wszystko się pojawiał, co irytowało mnie tym bardziej, gdyż było mi zarówno zimno jak i niekomfortowo. Bloker z Ziaji może nie podziałał w 100% na mój problem, gdyż był dosyć intensywny, lecz w tej cenie nie mogę mieć przewartościowanych wymagań, więc oceniam jak najbardziej na plus
4 /5
15 kwietnia 2021, o 13:23
Używa produktu od: tydzień
Warty swojej ceny
Bloker użyłam dopiero 3 razy, ale już za drugim razem były widoczne efekty. Produkt świetnie ogranicza nadmierne pocenie się, a jednocześnie jest niedrogi. Co prawda skóra bardzo po nim swędzi, ale zastosowanie blokera tuż przed snem pozwala poradzić sobie z tą wadą.
ZALETY: natychmiastowe efekty
zgodność z opisem producenta
WADY: swędzenie
3 /5
14 kwietnia 2021, o 15:03
5 /5 HIT!
14 kwietnia 2021, o 13:35
Bardzo dobry!
Zużyłam 2 opakowania i muszę powiedzieć, że jestem zadowolona z działania tego kosmetyku. Wystarczy używać go co drugi dzień, algo rzadziej. Bardzo dobrze sprawdził się u mnie w upalne dni, chronił mnie najlepiej z wszystkich testowanych przeze mnie antyperspirantów.
Należy pamiętać by nie stosować go na podrażnioną skórę, bo wtedy piecze i szczypie, ale to jest zapisane na opakowaniu i jest rzeczą oczywistą.
ZALETY: cena
dostępność
DZIALANIE!
WADY: brak
9 kwietnia 2021, o 13:37
8 kwietnia 2021, o 14:00
Niezastąpiony
Bloker odkryłam kilka miesięcy temu i od tej pory towarzyszy mi bez przerwy. Działa niezwykle skutecznie, rewelacyjnie blokuje pot przy używaniu go co 3/4. Jest praktycznie bez zapachu więc w ciągu dnia można "połączyć" go z zapachowym dezodorantem. Kosztuje koło 7zł, można kupić go stacjonarnie i jest bardzo wydajny.
ZALETY: + skuteczne działanie
+ faktyczne blokowanie potu
+ brak konieczności codziennego stosowania
+ wydajny
2 /5
5 kwietnia 2021, o 19:17
Nie kupi ponownie
Działa, ale jakim kosztem
Blokerowi dawałam kilka szans, zazwyczaj przed większymi wyjściami, kiedy potrzebowałam dużej ochrony. Niestety przy każdym użyciu występowało pieczenie i swędzenie. To sprawia, że nie użyję już tego produktu więcej, ponieważ nie chcę dopuścić do poparzenia, które może zostać spowodowane częstym użyciem tego blokera.
ZALETY: +Cena
+Działanie
WADY: -Pieczenie i swędzenie
-Strach przed poparzeniem
produktów169