Dezodoranty i antyperspiranty

Ziaja Bloker Antyperpsirant, roll-on 60 ml NN-KZI-R060-003
Ziaja Bloker Antyperpsirant, roll-on 60 ml NN-KZI-R060-003

Kiewna
    19 kwietnia 2025 o 21:56
    Zdecydowanie ulepszyli formule w ostatnim czasie
    Dziewczyny, trzy bardzo ważne uwagi do stosowania Blockera: 1. Nakładamy tylko na suchą czystą skórę 2. Tylko jedną warstwę 3. Nigdy przenigdy na świeżo ogoloną pachę! Korzystałam z tego antyperspirantu około 10 lat temu i wrażenia były średnie przez wysuszająca i drażniąca formulę. Zaryzykowałam z zakupem parę miesięcy temu i zostałam bardzo przyjemnie zaskoczona — dziala lepiej i nie podrażnia. Zero tego strasznego świadu jak od większości mocnych antyperspirantów (miałam koszmarki z Perspirexem rok temu). Blocker już nie szczypie, natomiast działanie jest mega mocne — używam raz na 2 dni i mam pełen spokój — nie ma żadnego zapachu, pachy pocą się nie mocniej niż reszta ciała.
    Zalety:
    • Skuteczny
    • Bezzapachowy
    • Niedrażniący
    • Nie zostawia plam na ubraniach
    • Tani
    Wady:
    • Nie widzę wad
  • 19 kwietnia 2025 o 13:59
    Najlepszy antyperspirant na świecie
    Ziaja Blocker to jedno z moich ostatnich odkryć – i bardzo pozytywne. Antyperspirant świetnie radzi sobie z ochroną przed potem, nawet w cieplejsze dni czy podczas biegania po mieście. Działa długo i daje uczucie świeżości, a przy tym ma delikatny, nienachalny zapach. Co dla mnie ważne – nie podrażnia skóry, nawet zaraz po goleniu, i nie brudzi ubrań. Lubię tę prostotę i skuteczność bez zbędnych fajerwerków. Jak na swoją cenę – naprawdę rewelacja.
    Zalety:
    • Tani wydajny nie podrażnia
  • 18 kwietnia 2025 o 20:34
    Podrażnienie uczulenie
    Niestety, nie byłam w stanie gruntownie przetestować produktu, gdyż mnie uczula. Skóra jest bardzo podrażniona, zaczerwieniona, wręcz opuchnięta. Niemiłosiernie swędzi. Podchodziłam 3 razy. Niestety..
    • wygodne opakowanie
    • polska marka
    Wady:
    • uczula mnie
  • 11 kwietnia 2025 o 16:21
    ziaja bloker
    Dzień dobry! Zamówiłem antyperspirant na podstawie rekomendacji mojej siostry i szczerze mówiąc, byłam zszokowany rezultatami. Nie rozumiem dlaczego nie ma zbyt dobrych opinii o tym produkcie, ponieważ działa już po pierwszym użyciu. Natychmiast po aplikacji odczuwa się lekkie swędzenie, ale szybko ustępuje. A efekty, które osiągamy po jego użyciu, są tego warte! Osobiście, działa dla mnie już od ponad tygodnia, nawet w strasznym upale na zewnątrz, i czuję się pewnie. Nałóż go i pozwól mu całkowicie wyschnąć. Dziękuję za taki świetny produkt, a cena jest bardzo dobra.
    Zalety:
    • szybko działa
    VVickyy
    1 kwietnia 2025 o 15:01
    Bardzo dobry produkt
    Przypadkiem trafiłam na niego i nie zawiodłam się. Nie podrażnił mnie. Znakomicie się sprawdza. Cena też dość niska. Ma ładny zapach. Nie brudzi ubrań.
    Zalety:
    • Niska cena, wydajny