![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W MARCU - kosmetyki glownie nowe.
nieaktualne
Edytowane przez palau Czas edycji: 2013-10-09 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: W MARCU - kosmetyki glownie nowe.
Coś u mnie za:
9. Make Up Store Ice Eye Creme. Krem pod oczy, bardzo fajnie chlodzi i pielegnuje skore pod oczami. Pojemnosc 18g, nowy produkt. Zapakowane w rózowy pokrowiec - 2. L'biotica Biovax dwufazowa odzywka bez splukiwania do wlosów blond. Pojemnosc 150ml, prawie pelne opakowanie. 33. Balea Kokosowa pianka do golenia -nowa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Coś w moich wątkach za te lub któreś?
![]() 7. The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash. Zel do mycia twarzy, bardzo ladnie oczyszcza, odswieza i dziala antybakteryjnie. Pojemnosc 60ml, nowy produkt. 8. The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Lotion. 4. Garnier Skin Naturals Intensywna regeneracja bardzo suchej skóry. Zapobiega szorstkosci skóry i blyskawicznie sie wchlania. Pojemnosc 250 ml, uzyty kilka razy. 29. Nivea pure effect clean deeper - zel-peeling do codziennego mycia twarzy -nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Pomadka Rimmel Lasting Finish by Kate. Nr 16. i 28. Perfekta matujacy tonik Eko mango - nowy. widziałam ze szukasz preparatów chroniacych wlosy przed wysoka temperatura j mam na wymiane L'oreal Professionnel Tecni Art termoaktywne mleczko zapraszam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Może znajdziesz coś u mnie za : -Inglot puder sypki SXL2. -The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash -Naturals Avon Milk & Honey -pachnaca mgielka do ciala - mleko i miod Zapraszam ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
37. Max Factor Lasting Performance Soft Beige - ubytek testowy (odrobinka na dloni).
33. Balea Kokosowa pianka do golenia -nowa 29. Nivea pure effect clean deeper - zel-peeling do codziennego mycia twarzy -nowy. 28. Perfekta matujacy tonik Eko mango - nowy. 12. Tusz do rzes Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast. Maskara pogrubiajaca, rozdzielajaca, unoszaca rzesy do 45 stopni. Elastyczna szczoteczka. Maskara w kolorze czarnym. Pojemnosc 9ml, nowy produkt. cos u mnie??
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() coś u mnie za: 26. Mleczko do demakijazu Avene -nowe, niuzywane 37. Max Factor Lasting Performance Soft Beige - ubytek testowy (odrobinka na dloni). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
. Tusz do rzes Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast. Maskara pogrubiajaca, rozdzielajaca, unoszaca rzesy do 45 stopni. Elastyczna szczoteczka. Maskara w kolorze czarnym. Pojemnosc 9ml, nowy produkt. 13. Tusz Joko Queen Size mascara. Maximum Volume & Curl Up. Maskara, która daje efekt sztucznych rzes. Ladnie pogrubia. Pojemnosc 6ml, nowa. 14. Inglot blyszczyk sleeks nr. 34. Blyszczyk z delikatnymi drobinkami. Ladnie rozswietla. Delikatny kolor rózu. Pojemnosc 5,5 ml. Prawie pelne opakowanie.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- odpisalam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Spiritus Movens
|
![]() 2. L'biotica Biovax dwufazowa odzywka bez splukiwania do wlosów blond. Pojemnosc 150ml, prawie pelne opakowanie. 16. Pomadka Rimmel Lasting Finish by Kate. Nr 16. Pomadka o dlugim dzialaniu, ladnie trzyma sie na ustach. Kolor rózowo-brzoskwiniowy. Jeden z topowych kolorów pomadkek Kate Moss. Pomadka prawie jak nowa. ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam puder LL z testowym ubytkiem. Chętnie oddam za jakiś swój wish
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- niestety |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mleczka chinka w negocjacji
wolne są CHINA GLAZE STRONG ADHESION BASE COAT CHINA GLAZE PATENT LEATHER TOP COAT co proponujesz?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś u mnie za:
The Body Shop Moringa Milk Body Lotion Bath & Body Works Balsam do ciala Pink Chiffon. Nowosc w Polsce. balsam zawiera witamine E, maslo shea i jojoba. Nowy produkt pojemnosc 88ml. ![]() moj wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś za olejek Nuxe, miniaturkę Niny Ricci?
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
odpisane
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Mam jasne wlosy nie wiem czy to ma znaczenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
5. Bath & Body Works Balsam do ciala Pink Chiffon. Nowosc w Polsce. balsam zawiera witamine E, maslo shea i jojoba. Nowy produkt pojemnosc 88ml.
10. Siquens Prevention krem pod oczy. Nawilza, wygladza i chroni delikatna skóre wokól oczu. Likwiduje cienie pod oczami. Pojemnosc 15ml, nowy produkt. i masełko delon plus? Coś u mnie może? Za siquens oddam dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Szczerze - nie wiem, nie widzialam informacji do jakiej wersji kolorystycznej jest odzywka, zakladam wiec ze do kazdej, ale jesli chcesz wiecej informacji pogoogluj i poczytaj sobie
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- przykro mi - nic ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
A znalazlabys wogole cos u mnie za nia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
zajrzalam do Ciebie i nic nie wyszukalam, ale nawet jesli...to bylaby za mala wymiana, aby ja zrealizowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
6.Toni&Guy Casual Sea Salt spray. Idealny do kreowania ‘rozczochranych’ fryzur. Zapewnia matowe wykonczenie bez efektu sklejenia wlosów. Podkresla naturalny charakter wlosów i dodaje im objetosci. Unosi wlosy i utrwala efekt artystycznego nieladu. Pojemnosc 75ml, uzyty kilka razy razy. 25. Sensibio AR Bioderma- nowy, pelnowymiarowy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.