|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
STYCZEŃ Nivea, Amla, Essence, Cetaphil, lokówka
Witajcie!
dokładka wymienione rezerwacja Mam do oddania: zdjęcie 1: Nivea Invisible Antyperspirant w kulce NOWY śliczny zestaw spa do stóp - niebieski w róże, NOWY Nivea Hair Care silky shine wax, zostało 4/5 opakowania Kule do kąpieli o zapachu lawendy zdjęcie 2: Amla Dabur olejek do włosów,zostało tyle co na zdjęciu Mollon Silky Base Profesjonalna baza pod makijaż (z wymianki, mocno się osypała) Isana Hair Spray do włosów z termoochroną zostało 3/4 buteleczki klik! Essence Nail Polish Corrector Pencil Korektor do lakieru 3 końcówki srebrny brokat do paznokci w kształcie gwiazdek Zestaw pędzli do makijażu Donagal Ziaja Med Reduktor trądziku punktowy (z wymianki, zostało ok. 2/3) Próbka Bioderma Sebium H2O płyn micelarny 10 ml Everyday Minerals Light Medium it base - próbka z króliczkiem przesypana do słoiczka Beauty Formulas bibułki matujące - ok połowa z 50 sztuk Lip Smacker o zapachu melona Essence Ready for Boarding peel-off base coat baza pod lakier klik! zdjęcie 3: Cetaphil MD Dermoprotektor, została 1/3 opakowania Stapiz Sleek Line Repair & Shine Hair Mask maska do włosów zostało 3/4 klik! zdjęcie 4: prostownica ceramiczna - jak na foto zdjęcie 5: lokówko-suszarka – jak na foto Mogę zrobić odlewkę Milk of Magnesia Dokładka: Alterra Morela&Pszenica szampon - zostało ok 2/3 Biochemia Urody serum migdałowe ukręcone odlewka Acne-derm została ok. połowa Szukam: hydrolaty olej Vatika, Sesa, Khadi Maska do włosów Biovax pomarańczowy Tangle Teezer olejek myjący z Biochemii Urody Zapraszam!
moja wymianka kosmetyczna Edytowane przez angie3 Czas edycji: 2013-05-03 o 13:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: STYCZEŃ Nivea, Amla, Essence, Cetaphil, lokówka
Cetaphil MD Dermoprotektor, została 1/3 opakowania
Stapiz Sleek Line Repair & Shine Hair Mask maska do włosów zostało 3/4 klik! zdjęcie 4: prostownica ceramiczna - jak na foto zdjęcie 5: lokówko-suszarka – jak na foto cos u mnie? proszę odp u mnie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, mogłabyś powiedzieć coś więcej o prostownicy? Czy znalazłabyś coś u mnie za nią? Interesuje mnie również miniatura płynu micelarnego.
Czy poza wypisanymi rzeczami bo hydrolatów czy pozostałych nie mam, ale może szukasz coś jeszcze..? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
cos za prostownicę?
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Hey, coś u mnie za roll on nivea, kule do kąpieli , maskę do włosów i amlę ?
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Kule do kąpieli o zpachu lawendy
Isana Hair Spray do włosów z termoochroną zostało 3/4 buteleczki Stapiz Sleek Line Repair & Shine Hair Mask maska do włosów zostało 3/4 coś u mnie? |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Cos za pedzle?
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Kule do kąpieli o zpachu lawendy
coś u mnie? |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka!!
Coś u mnie za : Cetaphil MD Dermoprotektor, została 1/3 opakowania Kule do kąpieli o zpachu lawendy Beauty Formulas bibułki matujące - ok połowa z 50 sztuk Zapraszam!! Oddam wiele
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Nivea Invisible Antyperspirant w kulce NOWY
Lip Smacker o zapachu melona Coś u mnie?
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Kule do kąpieli o zpachu lawendy , cethapil, biodermę i pędzle ?
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
Nivea Invisible Antyperspirant w kulce NOWY Próbka Bioderma Sebium H2O płyn micelarny 10 ml Essence Ready for Boarding peel-off base coat baza pod lakier klik! |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za maskę Stapiz i próbkę micelu Biodermy?
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy mogłabym sobie dobrać Lip Smacker o zapachu melona?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
odpisane
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Amlę i odlewkę MoM?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, może coś u mnie za Nivea Invisible Antyperspirant w kulce NOWY, Stapiz maskę, korektor do manikiuru i lokówko-suszarkę może?
|
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
kurteczki nie oddam bo chce ja wymianic na inna natomiast sweteresk HM z mila checia
a co mi sie u Ciebie spodobało : kule do kapieli olej alma Ziaja Med Reduktor trądziku punktowy (z wymianki, zostało ok. 2/3) Próbka Bioderma Sebium H2O płyn micelarny 10 ml i maska do włosw z 3 zdjecia |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze mi wpadł w oko Cetaphil, więc może wzięłabym antyperspirant Nivea i ten Cetaphil za mgiełkę Avon i maskę Alterra? Co Ty na to?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

Pasuje Ci wymiana?