|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymianka kolorówka i pędzle
Hakuro H56
Real Techniques pointed fundation brush RT detailer brush podkład Rimmel Match perfection (użyty 3 razy) kolor 200 - stara szata graficzna Flormar duo bronzer +róż P116 użyty raz (pęknięta szybka wieczka, ale da się bez problemu zamknąć) Flormar Terracota powder nr 23 (maźnięty kilka razy) podkład Bell Perfect Matte kolor 01- użyty 2 razy tester różu sleek pixie pink (użyty 2 razy- rysa na różu) cienie MIYO (wyjęte do paletki): nr: 03 breeze nr 42 happy suzzy nr 12 temper nr 34 iris - wszystkie maźnięte w celu sprawdzenia koloru wkłady inglot kwadraty : amc 58- nowy amc 100- użyty 2 razy amc 66- sprawdzany kolor ds 474- sprawdzany kolor (mała dziurka od igły) ds480- sprawdzany kolor Wszystkie cienie z inglota są nietrafionym prezentem, gdyż ja rzadko maluję się w takie kolory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Wymianka kolorówka i pędzle
Hakuro H56
Real Techniques pointed fundation brush RT detailer brush cos u mnie? czego szukasz bo mam sporo poza watkiem
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za cienie inglota, plus ewentualne pędzel hakuro ?
![]() Masz jakąś wish listę ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wszystkie 3 pędzle? W jakim są stanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za pędzle RT?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za: RT detailer brush i inglot: amc 100- użyty 2 razy amc 66- sprawdzany kolor ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za Hakuro H56?
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za cienie MIYO i tester różu Sleek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.