![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kwiecień - wymienię różności
NIEAKTUALNE
Jeśli chcesz się ze mną wymieniać, proszę - przeczytaj ![]() 1.Wysyłamy listem poleconym priorytetowym w kopercie bąbelkowej. Lubię szybkie wymiany. Jeśli priorytet Ci nie pasuje - powiedz o tym przed wymianą adresów - na pewno się dogadamy. 2.Nie wysyłam za granicę. 3.Nie oszukuję i tego samego oczekuję od Wizażanek. 4.Nie lekceważę innych i proszę o to samo. Osobom, które mnie zignorowały nie odpisuję. 5.Nie wymieniam się na siłę. 6.Odlewki zrobię najchętniej do Twoich pojemniczków, ale jeśli tak się dogadamy mogę też kupić pojemniczki w Rossmannie. Za pogrubione oddam bardzo dużo, przejrzę Wasze wish i poszukam poza wątkiem! Moja wish-lista: -nowa maska Biovax z kokosem i makadamią -kosmetyki Yves Rocher -kuracja Loton -odlewka olejku Khadi -uniwersalne kremiki Oriflame -szampon, odżywka do włosów brązowych John Frieda -kosmetyki Balea -olejki Alverde -nowy pędzel do różu Ecotools nr 1201 lub inny -ampułki Radical i inne kuracje na wypadanie włosów -kosmetyki antycellulitowe –nowe lub prawie nowe -woda termalna -woda różana -keratyna Loton -L’biotica – serum do paznokci i serum do rzęs -maseczki/peelingi do twarzy w saszetkach -bronzer w średnim odcieniu -dobra odżywka do paznokci -cienie do powiek różowe, w jasnych odcieniach lub brokatowe -mini błyszczyki w jasnych, różowych lub brokatowych odcieniach -męskie kremy, żele, pianki do golenia/po goleniu -kosmetyki o ładnych owocowych zapachach – chętnie wiśniowe, truskawkowe -YR Naturelle – ilość obojętna, choćby na spróbowanie, chętnie miniaturka -nowy grzebyk do rzęs -jakieś ładne notatniki/zeszyty -cienkie, czarne rajstopy w kropeczki -ładne bransoletki Z Avonu: -odżywczy balsam z wyciągiem z migdałów i masłem kakaowym -kosmetyki o zapachu granat + czekolada oraz śliwka + wanilia -krem do stóp z kwasami AHA -żelowa odżywka do paznokci -Summer White - próbka -Only Imagine - perfumetka -Simply Because damskie - próbka lub buteleczka
Wymiana kosmetyczna ![]() Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2014-08-14 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kwiecień - wymienię różności
Kakaowy krem do ciała Isana - NOWY, cały lub odlewka ----> na razie wstrzymuję wymianę, ale krem nie znika, można pytać!
Masło do ciała Paloma Spa tropikalne - NOWE, oderwałam kawałeczek sreberka w celu sprawdzenia zapachu Żel Joanna z wiśnią i porzeczką - NOWY Antycellulitowy krem Nivelazione - NOWY Dezodorant C-thru pearl garden - ciężko ocenić ile go jest, użyty kilka razy, ale na pewno jest go około połowy, myślę, że trochę więcej Krem do stóp z gliceryną i masłem kakaowym Avon 150ml - NOWY, odkręcany do powąchania, opakowanie po ściśnięciu wygląda jakbym raz go użyła, ale jest taki od nowości Krem do rąk Isana z masłem kakaowym - NOWY, odkręcany do powąchania, opakowanie po ściśnięciu wygląda jakbym raz go użyła, ale jest taki od nowości, opakowanie odrobinę brudne? zgarnęłam go już takiego z półki Lakier do paznokci Avon, kolor Dekadence - użyty raz, nie znam daty ważności, ale konsystencja jest w porządku Szminka Rimmel by Kate odcień 22 - użyta kilka razy Puder Sensique matujący odcień 04 - był użyty kilka razy, ma delikatne wgłębienie Sól do stóp Fusswwohl - połowa!, na zdjęciu widać więcej, ale sobie odsypię, chętnie wyślę sól w nowym woreczku strunowym, ale mogę też w oryginalnym pudełku Męskie perfumy Simply Because - zużyte pół psika na stestowanie, bardzo ładny zapach, wymieniam z powodu ogromnych zapasów, kartonik jest trochę zniszczony, zdjęcie trochę nie wyszło i buteleczka wygląda jakby coś z nią było nie tak, ale tak nie jest DOKŁADKA: Pure o2 dla niej - Avon - 1 psik testowy Adidas Fruity Rhythm- z wymianki, ale jednak nie mój zapach, zużycie jak na zdjęciu, kod 130477 C-thru Pearl Garden - edt zostało 20 z 30 ml Serum antycellulitowe Avon Cellu Break - NOWE Serum antycellulitowe Avon Cellu Break - NOWE Olejek Amla - 100 ml, najlepiej do Twojej buteleczki Olejek Vatika - ponad połowa, zastanawiam się czy nie przeleję go do nowej buteleczki, bo trochę olejku dostało się pod folię i buteleczka pomimo wielokrotnego mycia jest troszkę tłusta / edit: jednak po prostu zerwałam tą folię, ale mam ją nadal, bo jest tam data ważności. Balea - Odżywka rozświetlająca/kuracja do włosów brązowych i farbowanych, bez spłukiwania, z wymianki, ale jednak nie dla mnie, użyta wcześniej kilka razy i przeze mnie raz, nadal niewielkie zużycie Alverde Odżywka do włosów brązowych - NOWA, też z wymiany, ale jednak rozmyśliłam się Schauma Spray Natychmiastowe odżywienie - NOWY Kuracja do włosów wypadających - Joanna Rzepa - NOWA Olejek Alterra brzoza i pomarańcza - zostało 45 ml Nivea Long Repair odżywka - NOWA Olejek Sesa - zostało 80 z 90 ml Paese - potrójne cienie 101 - każdy odcień użyty minimalnie raz Malinowa płukanka octowa do włosów Marion - NOWA Płyn micelarny Bourjois - NOWY Joanna olejek truskawkowy - raz użyty Sól do kąpieli Joanna o zapachu gruszki - NOWA Antycellulitowy krem Nivelazione - NOWY - nie ma Kakaowy krem do twarzy Ziaja - użyty raz Maseczka do stóp Avon 3w1 lawendowa - użyta raz Chusteczki do demakijażu Cleanic - 10 sztuk, NOWE - rezerwacja - nie ma Pianka myjąca do twarzy/do demakijażu Lirene - NOWA Odżywka Seboravit - NOWA Maska Biovax do wypadających - około połowy, 125ml Maska Biovax z keratyną - zrobię odlewkę 50 ml Olejek Alterra brzoza i pomarańcza - odlewka do 50 ml Wibo - Like Gel TheOleskaaa - NOWY, tylko stestowany na jednym paznokciu, jednak nie mój kolor - nie ma Pomadka Wibo Eliksir nr 5 - użyta 3 lub 4 razy, po wykręceniu widać, że gdzieś w połowie jest trochę uszkodzona/ porysowana, dopiero w domu po kupnie to zauważyłam - nie ma Puder Synergen 01 - NOWY - nie ma Puder Rimmel Stay Matte odcień 004 - raz sprawdziłam odcień Malinowe masełko do ust Nivea - użyte 3 razy - nie ma DOKŁADKA! Lokówka stożkowa Babyliss Easy Curl C20E - użyta 3 razy, w idealnym stanie, kosztowała 100 zł, kupiona 2 dni przed sylwestrem, jeszcze 2,5 roku na gwarancji, mam pudełko i wszystkie papiery - nie muszę jej wymieniać, ale ponieważ rzadko jej używam to oddam jeśli coś naprawdę wpadnie mi w oko Zdjęcie z internetu, bo nie mam teraz czym zrobić, ale na życzenie zrobię zdjęcie lokówki i paragonu.
Wymiana kosmetyczna ![]() Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2013-04-28 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie 1 i 2
biżuteria nie jest srebrna - proszę pytać Zdjęcie 3 Biżuteria srebrna, nie błyszczy się już jak nowa, łańcuszki mają po około 45 cm Zdjęcie 4 Te rzeczy oddam jako gratisy, proszę pytać Zdjęcie 5 Testy maturalne z geografii, 2009, OPERON. Książka jest kompletna, w środku ma mapkę do testów oraz płytę CD, jest w bardzo dobrym stanie - nie była używana - oddam łatwo
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dokładka
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Maska Biovax z keratyną - zrobię odlewkę 50 ml Olejek Amla - odlewka do 100 ml Olejek Alterra brzoza i pomarańcza - odlewka do 50 ml Odżywka Seboravit - NOWA ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Maska Biovax do włosów wypadających Olejek Alterra brzoza i pomarańcza - odlewka do 50 ml?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Maska Biovax z keratyną - zrobię odlewkę 50 ml Olejek Amla - odlewka do 100 ml Olejek Alterra brzoza i pomarańcza - odlewka do 50 ml Kakaowy krem do ciała Isana - NOWY, cały lub odlewka Żel Joanna z wiśnią i porzeczką - NOWY Joanna olejek truskawkowy - raz użyty
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
Wibo - Like Gel TheOleskaaa - NOWY, tylko stestowany na jednym paznokciu, jednak nie mój kolor Malinowe masełko do ust Nivea - użyte 3 razy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Krem do stóp z gliceryną i masłem kakaowym Avon 150ml - NOWY, odkręcany do powąchania, opakowanie po ściśnięciu wygląda jakbym raz go użyła, ale jest taki od nowości Maseczka do stóp Avon 3w1 lawendowa - użyta raz Maska Biovax do wypadających - około połowy, 125ml Maska Biovax z keratyną - zrobię odlewkę 50 ml
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś u mnie za (razem lub osobno):
Maseczka do stóp Avon 3w1 lawendowa - użyta raz Maska Biovax z keratyną - zrobię odlewkę 50 ml Maska Biovax do wypadających - około połowy, 125ml Olejek Amla - odlewka do 100 ml Paloma maslo do ciala i ew. Joanna truskawkowy olejek po prysznic odpisz proszę u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
cos za odlewkę amli?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za krem i maseczkę avon do stóp oraz krem do rąk z isany?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś za :
Odżywka Seboravit - NOWA Maska Biovax do wypadających - około połowy, 125ml Męskie perfumy Simply Because |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za lakier Wibo TheOleskaaa (najbardziej mi zależy)/ pomadka Wibo Eliksir/ puder Synergen/ malinowe masełko do ust Nivea?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za Antycellulitowy krem Nivelazione - NOWY x 2
żel wiśniowy i Maska Biovax do wypadających - około połowy, 125ml? ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() coś u mnie z obu wątków ![]() Żel Joanna z wiśnią i porzeczką - NOWY Joanna olejek truskawkowy - raz użyty Dezodorant C-thru pearl garden - ciężko ocenić ile go jest, użyty kilka razy, ale na pewno jest go około połowy, myślę, że trochę więcej Chusteczki do demakijażu Cleanic - 10 sztuk, NOWE Pianka myjąca do twarzy/do demakijażu Lirene - NOWA Puder Synergen 01 - NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Mam miniaturkę Naturelle, może zajrzysz do mnie?
Interesują mnie chusteczki do demakijażu i kolczyki - różowe serduszka z "gratisów", o ile nie są mocno porysowane ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za kilka rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Oj nie, to plastikowe mnie nie urządzają.
Naturelle nie ma atomizera,niestety :/ Poza chusteczkami w wątku chyba nic by mi się nie przydało, ale są drobiazgi, które zawsze chętnie przygarnę np. mydła w kostce (tylko nie te naj naj tańsze za 60 gr :P ), Nivea Creme (takie najwyżej o objętości 150ml), herbaty różnej maści, kordonki (i inne nici do szydełkowania), kulki z opakowań po dezodorantach w kulce... ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Nie ma sprawy, mogą być ze 2 mydełka, np. Fa, Nivea, kostka ogórkowa Dove, Rossmannowe z Alterry. Mogą być też inne, byle o nieowocowych zapachach, raczej albo pudrowych/mydlastych, albo świeżych. Może być też 1 mydełko i 1 mały krem Nivea, to już wedle uznania. Jeszcze nie zdążyłam wstawić do wątku, ale mam też mleczko do demakijażu Celia, Kolagen+Świetlik (zużycie do 2 cm od nakrętki) i 2 nowe pomadki ochronne Cien (z Lidla) o smaku/zapachu grejfruta, ale to tylko tak dla informacji - może coś Ci się przyda ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Jak najbardziej. Czekam na wieści ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ileż tu dobroci
![]() Widzę i chętnie bym przygarnęła moich ulubieńców: krem do ciała Isana + krem do rąk Isana Ciekawi mnie też wiśniowy żel Joanna i odlewka oleju Amla ![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Kakaowy krem do ciała Isana - NOWY cały Masło do ciała Paloma Spa tropikalne - NOWE, oderwałam kawałeczek sreberka w celu sprawdzenia zapachu Sól do kąpieli Joanna o zapachu gruszki - NOWA Krem do rąk Isana z masłem kakaowym - NOWY Pianka myjąca do twarzy/do demakijażu Lirene - NOWA ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Niestety z tego co Ci się podobało został jeszcze tylko szampon Balea i pierścionek z kokardą - nie wiem czy taka wymiana Cię interesuje i ewentualnie na co chciałabyś się wymienić ?
![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Coś w moich wątkach za serię kakaową Isany?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.