|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Angel T. Mugler 25 ml
Witam, wymienię Angela T. Muglera 25 ml (woda perfumowana) za Diora oprócz MDC, HPS i Addict.
Kupiłam perfumy bo za pierwszym "niuchnięciem" mi się spodobały, teraz mnie odrzucają . Perfumy nie używane (testowałam z odlewki). Numer wybity jest na kartonie i na butelce perfum.
Edytowane przez pchełka@123 Czas edycji: 2013-04-14 o 17:11 Powód: dodanie zdjęć |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Angel T. Mugler 25 ml
cos u mnie ? oddam wiele
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
jakieś kosmetyki i perfumy jeszcze się ostały
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
już się poprawiłam
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Krusiak, niestety nic |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() A może u mnie coś Cię skusi? Wprawdzie w wątku nic nie mam, ale podsyłam link gdzie możesz zobaczyć jakie posiadam flaszki KLIK Edytowane przez asiula_240581 Czas edycji: 2013-04-14 o 17:56 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- poza Poisonem, na którego mnie "nie stać" , niestety nic
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Rozumiem, że nie masz poza wątkiem nic, co mogłabyś dołożyć?
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kusi, kusi, a jakie masz zużycia perfum/jakie pojemności np. DV lub HP Diora ?---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- nic więcej |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie ? Posiadam nowa nie smigana odlewke Diora HP co prawda 20 ml w razie czego moze wybierzesz cos z watku ???
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-04-14 o 18:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Moge dolozyc jakas odlewke z perfum ktore posiadam w watku, nie wiem co moge jeszcze zaproponowac... Mam jeszcze odlewke Givenchy AoD jakies 5-8ml, mam takze Dolce&Gabbana Light Blue
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-04-14 o 19:11 |
|
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dolce Vita - pojemność wyjściowa 100 ml Hypnotic Poison - pojemność wyjściowa 50 ml Ubytki widać na fotkach. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? oddam wiele
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj, coś u mnie ?
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za Angela
?
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Dior Poison ?
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- ok |
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
może cos u mnie? może jak nie z watku to zainteresują cie moje zapachy które wymieniłam do robienia odlewek na dole mojego postu? za twojego Angela chętnie oddam co niektóre w pełnowymiarowym opakowaniu, jakby cie cos interesowalo to pisz a ja napisze pojemność
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze odlewke Givenchy AoD jakies 5-8ml, mam takze Dolce&Gabbana Light Blue
Moschino I love love 25/30ml Giorgio Armani jakies 20ml aqua di gioia no i te 20ml odlewki HP
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-04-15 o 22:15 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
,D&G mam, I love love - to taka lżejsza wersja D&G właśnie. Rozumiem , że pojemność wyjściowa Armani to 50 ?
Edytowane przez pchełka@123 Czas edycji: 2013-04-16 o 08:09 |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Ewentualnie jakbyś chciała, to z HP mogę zrobić odlewkę, mogę Ci też odlać jakieś inne zapachy, co tam sobie wybierzesz - tylko nie wiem, czy w ogóle bierzesz pod uwagę wymianę flaszki za odlewki
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
nie bardzo te odlewki mi się uśmiechają to fakt, a co byś miała jeszcze z Diora co wg Ciebie byłoby równoznaczne z Angelem (ceny mniej więcej są porównywalne przy 30-35 ml Diora) poza DV ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

. Perfumy nie używane (testowałam z odlewki). Numer wybity jest na kartonie i na butelce perfum.

,D&G mam, I love love - to taka lżejsza wersja D&G właśnie. Rozumiem , że pojemność wyjściowa Armani to 50 ?